Medarbejder til koordinerende og tekniske opgaver i Praksis- og Innovationshuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du være en del af Københavns Professionshøjskoles (KP) laboratorier i praksis og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores undervisningsmiljøer? Så er du måske den vi leder efter.

Praksis- og Innovationshuset er et virkelighedsnært simulationsmiljø, hvor studerende træner deres faglige færdigheder og innovative kompetencer i simulationsbaseret undervisning. I uddannelsen af fremtidens velfærdsprofessionelle arbejder vi med avancerede simulationsteknologier, innovationsmetoder og -indsatser i tæt samarbejde med undervisere og studerende samt eksterne brugere fra forskellige offentlige- og private organisationer. Ved at koble teori fra uddannelserne til scenarier, der ligner den virkelighed, de studerende møder i deres praktikforløb og som færdiguddannede, ruster vi dem til at håndtere de opgaver, velfærdssamfundet står overfor både nu og i fremtiden. 

Vi er et tværprofessionelt arbejdsfællesskab med seks faste medarbejdere og en leder, der i tæt samarbejde med grunduddannelserne understøtter et stærkt simulations- og innovationsmiljø. Vi står også for at etablere mange af KP's virksomhedssamarbejder i relation til simulationsundervisning og udviklingsprojekter. 

Praksis- og Innovationshuset ligger i forlængelse af vores campus i Sigurdsgade på Nørrebro, hvor du vil få din daglige gang. 

Om jobbet
Jobbet indeholder koordinerende funktioner, tekniske supportopgaver og varetagelse af administrative opgaver, nogenlunde ligeligt fordelt. Arbejdsopgaverne er relateret til den simulationsundervisning, der finder sted i huset. Du kan se frem til varierende arbejdsdage med periodisk travlhed.

Du kommer blandt andet til at:

  • supportere vores brugere ift. husets mange simulationsfaciliteter og teknologier samt tilpasse systemerne efter deres behov
  • producere og vedligeholde vejledningsmaterialer, instruktioner og andre administrative styringsdokumenter som vedrører husets udstyr
  • foretage indkøb og lageropfølgning
  • lettere økonomiopgaver som løn til studentermedhjælpere, håndtering og godkendelse af fakturaer m.m.
  • understøtte arrangementer i huset, herunder workshops og møder
  • journalisere dokumenter og administratorrolle ift. Microsoft Teams
  • løse diverse daglige ad hoc-opgaver.

Om dig
Vi stiller ikke krav til en specifik uddannelsesretning, og jobbet vil blive tilpasset den rette kandidats kompetencer.

Måske er du social- og sundhedsassistent med års erfaring og videreuddannelse? Måske er du professionsbachelor (indenfor fx sundhed eller administration) med stærke kompetencer i forhold til koordinering? Måske er du nyuddannet kandidat med interesse for og viden om sundhedsteknologi?

Uanset hvad forventer vi, at du er servicemindet, lærenem og en god holdspiller. Og så er det en fordel, hvis du har erfaring fra sundhedssektoren.

Derudover forventer vi, at du:

  • er imødekommende og ansvarsbevidst
  • har flair for, og lyst til at arbejde med simulations- og velfærdsteknologier og koordinerende opgaver
  • har lyst til at hjælpe og supportere de undervisere og studerede der kommer i huset
  • er god til at se løsninger på små og store problemer
  • kommunikerer klart og tydeligt
  • er motiveret og har gå-på-mod
  • holder hovedet koldt og kan bevare et energimæssigt overskud i travle perioder.

Om os
Vi er en mindre, veletableret gruppe af medarbejdere, der alle har diverse arbejdsopgaver og en stærk samarbejdsånd. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, med plads til forskelligheder og en god portion humor som en del af hverdagen.

Som medarbejder i Praksis- og Innovationshuset får du en stor berøringsflade med husets mange brugere, primært undervisere og studerende. KP har desuden en mængde tilbud og fællesskaber, som tilsammen er med til at styrke de sociale bånd, ikke bare i ens egen afdeling, men på tværs af hele KP.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som projektkoordinator med start hurtigst muligt eller senest den 1. marts 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Praksis- og Innovationshuset Annette Vogelsang Rieva på tlf.: +45 41897341.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 19-01-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 4.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København N
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1