Erfaren projektleder til [xxxxx]s internationale myndighedssamarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at styre Danmarks Statistiks internationale projekter sikkert og professionelt i mål?

Har du erfaring med at udvikle og drive projekter under Udenrigsministeriets ramme for myndighedssamarbejde? Trives du med en hverdag hvor koordinering og tæt samarbejde med kolleger, samarbejdspartnere og organisationer fra ind- og udland går hånd i hånd med glæden ved at vi kan hjælpe statistikinstitutioner fra andre lande med at blive bedre til at producere og have nytte af statistik?

Så er vores stilling i International Rådgivning måske noget for dig.

Hvem er vi?
I kontoret DST Consulting sætter vi dataanalyse og statistik i spil i samfundet for at underbygge beslutninger, debat og analyse. Vi er Danmarks Statistiks kontor for særlige statistiske serviceopgaver og internationale rådgivningsopgaver i mange lande verden over.

Danmark Statistiks model for statistikproduktion er efterspurgt globalt. Vores viden om registerbaseret statistik, datadelingsløsninger, konjunkturstatistikker, erhvervsregistre og mange andre områder, er noget vores søsterorganisationer i udlandet kan bruge i deres bestræbelser på at producere mere retvisende statistik. Som en del af sektionen International Rådgivning, er du med til at sørge for at Danmarks Statistiks eksperter, der til daglig producerer eller formidler statistik, bringes i spil på udvalgte og prioriterede rådgivningsopgaver.

Vores projekter finansieres primært af EU og af Udenrigsministeriets strategiske sektorsamarbejder, men også af Verdensbanken eller af statistikinstitutionerne selv. Lige nu har vi blandt andet aktive projekter i Marokko, Vietnam, Cypern, Jordan, Ghana og Bosnien. Og Danmarks Statistik kandiderer til at blive en del af et større myndighedssamarbejde i regi af Udenrigsministeriet og vi vil derfor opbygge vores kapacitet på dette område yderligere.

Jobbeskrivelse
Du vil komme til at indgå i et stærkt team bestående af fire andre erfarne projektledere og to økonomiske/administrative medarbejdere, der tilsammen driver opgaverne i International Rådgivning. Du vil få ansvar for et eller flere projekter, alt afhængigt af din baggrund og erfaringer. Jævnlig rejseaktivitet må påregnes i forbindelse med håndtering af dine projekter.Opgaverne bliver bl.a.:

  • Afrapportering til og samarbejde med Udenrigsministeriet i regi af MynSam 2.0.
  • Projektledelse af internationale projekter
  • Dagligt samarbejde med de lokale statistikbureauer og danske ambassader
  • Økonomistyring og projektopfølgning
  • Planlægning og forberedelse af studiebesøg i Danmark og projektlandene
  • Afholdelse af internationale seminarer/konferencer, herunder varetagelse af kontakt til deltagere og foredragsholdere, konferencesteder etc.
  • Støtte til udsendte langtidsrådgivere i forbindelse med den daglige projektdrift
  • I samarbejde med kolleger at deltage i danske og internationale møder, med det formål at øge kendskabet til os og etablere nye samarbejdsflader og finansieringsmuligheder

Hvem søger vi?
Vi søger en dygtig projektleder som har lyst til at beskæftige sig med international kapacitetsopbygning og samarbejde på statistikområdet i regi af Danmarks Statistik. Du er selvkørende og vedholdende. Du skaber hurtigt gode samarbejdsrelationer internt i Danmarks Statistik, i teamet og eksternt hos de danske og internationale samarbejdspartnere. Du befinder dig godt med at blive udfordret med mange forskellige kulturer, har mod på et arbejde der kan være præget af foranderlighed og uforudsete udfordringer og ved at det er vigtigt at kunne overskue og håndtere de økonomiske dele af projekter.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og skal have erfaring med projektledelse af internationale projekter i regi af Udenrigsministeriet, FN eller fra NGO-verdenen. Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale. Derudover vil det være en fordel hvis du tidligere har arbejdet med kapacitetsopbygning eller twinning-aktiviteter.

Hvad tilbyder vi?
En spændende stilling med en bred berøringsflade i Danmarks Statistik og til partnere i Danmark og udlandet, hvor du vil få ansvar for at drive et eller flere projekter. Der er højt til loftet og et stærkt kollegialt samarbejde i kontoret såvel som i Danmarks Statistik. Vi tilbyder derudover:

  • Opgaver som du selv kan sætte dit præg på
  • Solid oplæring og gode muligheder for kompetenceudvikling, uanset om du brænder for projektledelse eller mere kommunikative opgaver
  • Solid administrativ støtte til projektlederne
  • En personaleforening som løbende har sociale arrangementer for hele husets 600 medarbejdere
  • Massageordning og andre sundhedsfremmende tiltag

Har du brug for mere information?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mikael Skovbo på tlf. 41317427.

Løn og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og vi har flextid. Der er en del rejseaktivitet i stillingen og der skal påregnes rejseaktivitet fordelt over mange rejser.

Aflønning sker efter gældende overenskomst med Finansministeriet. Vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9.

Ansøgning
Er du i besiddelse af de nævnte kvalifikationer, og har du lyst til at arbejde i DST Consulting? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor senest den 16. februar 2023.

Kort om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for officiel statistikproduktion i Danmark placeret i Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundet. Vi er ca. 600 ansatte og har en familievenlig arbejdsplads med mulighed for fleksibel arbejdstid, hjemmearbejde ved behov, placering tæt på offentligt transport og gode udviklingsmuligheder.Læs mere om vores arbejde her.

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Se Danmarks Statistiks Strategi 2025 her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Torsdag den 16. februar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3