Fagligt stærk projektleder med erfaring indenfor STEM i gymnasieskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er det dig?

Vil du være med til at øge elevers motivation og interesse for naturvidenskab og teknologi i gymnasiet? Og bidrage til, at flere unge kan se sig selv i en fremtid indenfor STEM? I Engineer the Future styrker vi vores indsats i gymnasieskolen og søger en kollega, som vil være med til at sætte handling bag vores ambitioner.

Du bliver projektleder for det fireårige projekt Engineering i gymnasiet, hvor 100 gymnasielærere fra 25 stx’er og htx’er i hele Danmark skal lære at arbejde med engineering i naturvidenskabsfagene. Projektet gennemføres i tæt samarbejde mellem Engineer the Future, professionshøjskoler, universiteter og de fem naturvidenskabelige lærerforeninger. Engineering i gymnasiet bakkes desuden op af en stærk referencegruppe, som repræsenterer gymnasiesektorens vigtigste aktører.

Projektet er fondsfinansieret og har et budget på knap 18 mio. kr. Det løber i perioden 2023-26. Læs mere: Engineering i gymnasiet

Din profil

Vi søger en projektleder, der har erfaring med at lede komplekse fondsfinansierede projekter med mange partnere og interessenter. Du har en relevant kandIDAtuddannelse og solid erfaring fra STEM-feltet i fx gymnasieskolen, professionshøjskoler, ministerier eller ngo’er. Det er en stor fordel, hvis du har et stærkt netværk inden for STEM-uddannelsesverdenen.

Som projektleder bliver du ansvarlig for gennemførelse af projektet. Desuden deltager du i udvikling og implementering af udvalgte delaktiviteter alt efter dine kompetencer.

Vi vil gerne have en kollega som

  • har solid erfaring indenfor projektledelse, -drift og -administration
  • er grundig og kan holde overblikket i et komplekst projekt
  • har erfaring med evaluering, kommunikation og afrapportering i projektregi
  • har strategisk forståelse og et helhedsperspektiv
  • har kendskab til gymnasieverdenen/uddannelsessektoren
  • kan navigere mellem mange og forskellige interessenter og skabe synergi og samarbejde
  • er lyttende, rammesættende og evner at kommunikere og formidle på alle organisatoriske niveauer
  • trives i en organisation med en høj grad af selvledelse

Ud over projektledelse af Engineering i gymnasiet vil du arbejde med at

  • understøtte og operationalisere Engineer the Futures ambitiøse strategi om at motivere børn og unge indenfor det teknologiske og naturvidenskabelige område
  • bidrage til at skabe synergi mellem vores aktiviteter
  • udvikle nye aktiviteter i samarbejde med kolleger og centrale aktører på området samt søge finansiering til disse aktiviteter

Hvem er Engineer the Future?

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer.

Vi vil give alle børn og unge mulighed for at vælge en fremtid inden for naturvidenskab, it og ingeniørfaget – til gavn for den enkelte og samfundet som helhed. Børn og unge skal have en dannelse, så de kan navigere i et moderne samfund præget af teknologi, og vi vil komme manglen på ingeniører, it-specialister og naturvidenskabelige kandIDAter til livs.

Vi arbejder med tre signaturaktiviteter: branding og studievalg med fokus på bl.a. nationale kampagner og karrierelæring, skolebesøgsordningen Book en ekspert, der sender kommunikationstrænede eksperter på besøg i grundskolen og på gymnasiet samt programmet Engineering i skolen og gymnasiet, som gennem engineering-metoden udvikler STEM-undervisningen og undervisernes kompetencer.

Hverdagen hos os

Du vil komme til at indgå i et velfungerende og dedikeret team med høj faglighed. Vi udvikler nye strategiske indsatser og optimerer på eksisterende i en organisation, hvor både opgaver og dagligdag er omskiftelig. Vi er et humørfyldt team med stor frihed og passion i arbejdet, vi hjælper hinanden og nyder at arbejde sammen.

Vi er et engageret sekretariat, som består af 20 ansatte. Sekretariatet har til huse i Ingeniørforeningens (IDA) lokaler på Kalvebod Brygge i København. Vi samarbejder på tværs af landet med en række faggrupper og partnere på uddannelsesområdet og i erhvervslivet. Du vil have opgaver på tværs af organisationen, men refererer til direktør Ghita Wolf Andreasen.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du har mulighed for hjemmearbejdsdage og skal samtidig være indstillet på en vis rejseaktivitet, som kræver fleksibilitet.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst i huset, og indplacering på løntrin afhænger af kvalifikationer.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Hansen og Lene Pfeiffer Petersen mandage eller onsdage. Du kan også kontakte direktør Ghita Wolf Andreasen. Find kontaktinformation på Engineer the Futures hjemmeside

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist er søndag d. 5. februar og forventet tiltrædelse er 1. april eller gerne før, hvis muligt.

Vi afholder første samtaler 9. februar og anden samtale 20. februar. Kommer du videre til anden samtale vil du forud for samtalen skulle foretage en personlighedstest og en caseopgave.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Du kan læse mere om Engineer the Future på http://engineerthefuture.dk, på Facebook, LinkedIn og på Twitter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0