Generalist med digital forståelse til ledelsesinformation og tværgående koordinering i Bygningsstyrelsens Center for ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Bliver du motiveret af at levere dataoverblik og digitale værktøjer, der understøtter både lederes og kollegaers dagligdag? Og trives du med alsidige opgaver, hvor der er plads til egne initiativer, behov for gode samarbejdsevner og mulighed for at præge den strategiske udvikling af arbejdspladsen? Så har vi helt sikkert et job, du kan udvikle dig i!

I Center for Udlejning søger vi en dygtig og initiativrig fuldmægtig til vores centerstyringsteam. Centerstyring er bindeled mellem centrets øvrige fagteams og arbejder for at styrke opgaveløsningen både internt i centret og på tværs af Bygningsstyrelsen. I stillingen vil du få en rolle helt tæt på centrets ledelse med rig mulighed for at omsætte dit stærke overblik og dine analytiske kompetencer til konkrete resultater.

Hos Bygningsstyrelsen har du mulighed for at få en karriere i en styrelse med ansvar for en af landets største ejendomsporteføljer. Da vi udlejer arbejdspladser til ministerier, styrelser, politi, domstole og universiteter, får du samtidig et styrket kendskab til hele centraladministrationen og et løbende indblik i statens aktiviteter på tværs af hele landet.

Arbejdsområde
Hos os får du en udfordrende, sjov og varieret arbejdsdag, hvor opgaverne spænder bredt over både administrative driftsopgaver og udviklingsprojekter. En af dine vigtigste opgaver bliver at støtte centrets to kontorchefer med relevant ledelsesinformation og styringsværktøjer, herunder udvikling og fremstilling af aktivitetsdata, nøgletal og pejlemærker til brug for løbende koordinering og prioritering af opgaver på tværs af centret. Hertil vil du få ansvar for udvalgte strategiske indsatser, bl.a. relateret til vores fokus på digitalisering og dertil knyttede projekter om ensartet journaliseringspraksis og datagrundlag. Konkret har vi ambitioner om at udvikle "fremtidens ejendomsportal" som led i en styrket digital dialog med vores statslige kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Udarbejde ledelsesinformation i form af præsentationer, indstillinger, aktivitetsoverblik m.m.
  • Varetage en tovholderrolle på udvalgte udviklingsprojekter, herunder udarbejde beslutningsoplæg, referater mv.
  • Udvikle arbejdsgangsbeskrivelser og diverse kommunikationsmaterialer, herunder sikre adgang til centrets informationer på styrelsens intranet
  • Bidrage med databehandling til brug for bl.a. kundetilfredshedsundersøgelser
  • Blive superbruger i vores IT- og datasystemer og hjælpe kollegaer i den forbindelse.

Dygtige kollegaer og ambitiøst center
I Center for Udlejning er vi organiseret i mindre teams, som blandt andet arbejder med lokalisering og udlejning, porteføljeudvikling, forhandling af private lejemål, ejendomsjura samt ejendomsadministration.

Du vil indgå i centerstyringsteamet på i alt fire engagerede medarbejdere og hertil have en bred grad af samarbejde med kollegaer på tværs af centret og Bygningsstyrelsen i det hele taget. Vores center bærer præg af, at vi er ambitiøse, har en høj arbejdsmoral, en flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har afsluttet en kandidatuddannelse med fx en samfundsvidenskabelig eller humanistisk baggrund. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation eller har kendskab til ejendomsområdet. Alternativt kan du have tilegnet dig relevant erfaring fra et studiejob Færdigheder i fx Power-BI er et plus, men det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med data. Vi har flere stærke dataprofiler i centret, som vil sørge for, at du bliver oplært i de nødvendige programmer.

Derudover forventer vi, at du har:

  • stort overblik og kan overholde deadlines både intern i centret og på tværs af styrelsen
  • stærke samarbejdsevner og er udadvendt som person, hvor du selv opsøger relevante sparrings- og samarbejdspartnere.
  • stærke formidlingsevner såvel skriftligt som visuelt, herunder med intuitive oversigter, tabeller, grafer mv.
  • flair for at begå dig i forskellige IT-systemer og kan gennemskue datasammenhænge
  • sans for at tilrettelægge projektopgaver og udarbejde klare beslutningsoplæg
  • gåpåmod og en selvstændig tilgang til opgaveløsningen.

Det er vigtigt, at din arbejdsstil er analytisk, grundig og struktureret. Der er i stillingen plads til at forme nye opgaver, og det er derfor en fordel, at du har mod på selv at komme med løsningsforslag. Vi sørger til gengæld for den nødvendige oplæring, bl.a. med mentorordning i teamet, så du bliver klædt godt på til opgaverne.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit ansættelsessted er Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansøgning og kontakt
Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Upload din ansøgning, CV og eksamensbeviser via vores hjemmeside senest d. 21. juni kl 12.00. Du søger stillingen ved at klikke på linket til højre. Vi afholder løbende samtaler. Anden samtalen vil blandt andet tage udgangspunkt i en opgave, som fremsendes inden samtalen. Vi forventer tiltrædelse pr. 1. september eller efter aftale.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Thea Marie Dam på tlf. 41701428 eller teamleder Per Hartman Frandsen på tlf. 41701150.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive, bæredygtige og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HER og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Onsdag den 21. juni 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0