Projektleder til professionshøjskolernes fælles dataprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du erfaring med nøgletal, kvalitetssikring af data og projektledelse? Og kunne du tænke dig at samarbejde med landets professionshøjskoler om at skabe en mere datadrevet sektor? Så er du måske vores nye sektorprojektleder.


Professionshøjskolerne oplever stigende efterspørgsel efter data om uddannelser og institutionsforhold og har et øget fokus på nøgletal, analyse og dokumentation. Professionshøjskolerne har derfor i regi af Ressource- og Administrationsdirektørudvalget (RADU) under Danske Professionshøjskoler igangsat et sektorfælles dataprojekt for at fremme en mere professionel og datadrevet sektor. Vi søger en ny projektleder til at fortsætte arbejdet med data og nøgletal på tværs af uddannelser og institutioner.

Det sektorfælles dataprojekt har til formål at understøtte professionshøjskolernes formål om at sikre praksisnære uddannelser af høj kvalitet, med effektiv organisering og kobling til den væsentlige nationale og internationale udvikling i praksis og forskning.

Om jobbet
Du bliver som sektorprojektleder ansvarlig for driften af det sektorfælles dataprojekt. Det vil sige at styre, planlægge og koordinere arbejdet omkring dette på tværs af selvstændige institutioner i tæt samarbejde med de relevante ressourcedirektører og chefudvalg, fx økonomicheferne eller studiecheferne på tværs af professionshøjskolerne.


Som projektleder vil dine opgaver særligt fordele sig inden for nedenstående områder:

  • Udarbejde analyser af sektorfælles data, fx en sammenligning af udgifter til bygningsdrift på tværs af professionshøjskolerne
  • Sikre driften og kvaliteten af faste leverancer, fx opgørelse af karakterstatistik og energiforbrug på tværs af professionshøjskolerne
  • Koordinere og aktivt deltage i arbejdet med at skabe sektorfælles definitioner for data og nøgletal, fx til monitorering af nye uddannelser eller landsdækkende studieordninger
  • Agere sparringspartner for chefudvalg i forhold til udviklingen af strategiske nøgletal, fx bistå de forskellige chefudvalg i arbejdet med at indtænke bæredygtighed i drift og strategi.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelsesmæssig baggrund, og vi ser gerne, at du har erfaring med kvantitative analyser og forståelse for, hvordan data kan sammenstilles på tværs af datasæt og dataområder, samt hvilke krav dette sætter til data, datakvalitet og definitioner.


Derudover forestiller vi os, at du:

  • trives med at arbejde selvstændigt og drive projekter fremad
  • har organisationsforståelse, og er god til at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper og inddrage deres input i opgaveløsningen. Der er et særligt fokus på evnen til at arbejde i tæt sammenspil med chefer og kunne omsætte deres visioner til konkrete handlinger
  • har en god forståelse for data og en lyst til at være med i databearbejdningsfasen
  • kan formidle indsigter fra data visuelt og i et klart og tydeligt sprog i fx notater og præsentationer
  • har erfaring med arbejde i en politisk ledet institution/kontekst.

Om os og hverdagen
Dit primære arbejde vil være for den samlede professionshøjskolesektor, men for at sikre dig en fast base og en hverdag med tætte kolleger og sparring, ansættes du i BI-enheden på Københavns Professionshøjskole (KP). Derfor vil du også, for at indgå i det nære arbejdsfællesskab, bruge en del af din tid på ledelsesinformationsopgaver for KP (altid med et snit mod sektoren). Ligeledes vil en af dine kommende kollegaer i BI-enheden samarbejde med dig om konkrete opgaver i relation til sektoropgaver.


BI-enheden bistår hele KP med udvikling af analyser og databaseret ledelsesinformation, og er en del afdelingen Tværgående Systemer i Studieservice. Vi er en forskelligartet gruppe, og det er fælles for os alle, at vi elsker at lære nyt og dygtiggøre os. Det gør vi særligt ved at være nysgerrige på, hvad andre har gjort, og hvordan vi bruger elementer herfra til vores opgaver. Vi prioriterer højt, at det skal være sjovt at gå arbejde, og det er vigtigt, at du kan se dig selv i en uformel organisation og på et kontor, hvor vi vil hinanden.

Udover de nære kolleger på KP vil du også blive en del af en sektor, som værdsætter samarbejdet på tværs, og i arbejdet med de enkelte chefudvalg vil du blive koblet med kolleger på tværs af landet og sektoren.

Du vil referere til afdelingslederen for Tværgående Systemer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. november 2023 eller snarest. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som specialkonsulent eller evt. chefkonsulent alt efter erfaring og kvalifikationer under overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Din daglige arbejdsplads er beliggende på Humletorvet, 3, 1799, København. Der vil være 1-2 dages rejseaktivitet om måneden til de øvrige professionshøjskoler.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kåre Degn på tlf.: +45 51380587.

Du kan læse mere om Danske Professionshøjskoler og RADU.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 10-09-2023.

Vi afholder første runde samtaler den 15. september og anden runde samtaler om formiddagen den 20. september. Ved anden samtale, vil du blive præsenteret for en mindre case.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0