Projektleder til API-produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Projektleder til API-produktion
Produktion

Xellia søger en ny kollega til vores afdeling for API CPH Local Manufacturing Science and Technology (API CPH LMS&T), som med stort engagement kan agere som operationel projektleder, hvor kendskab til og samarbejde med produktionen er væsentlig.

Projekterne spænder mellem mindre og større projekter internt i vores API-afdelinger og ligeledes opgaver af mere tværorganisatorisk karakter. Det bliver dit ansvar at være med til at sikre, at vi lykkes med vores projekter og har en god projektlederpraksis undervejs.

Jobbet
I stillingen vil det primære ansvar og opgaver være:

  • projektledelse fra idefase til implementering, herunder udarbejdelse af alle elementer i projekttrekanten med dertilhørende projektplaner
  • tilstedeværelse i de involverede produktionsområder
  • løbende afrapportering af projektfremdrift til projektstyregruppen inkl. risikovurdering og stakeholderanalyse.
  • deltagelse i ERFA-projektledergruppe og sparringspartner for kolleger i forhold til projektledelse
  • løbende involvering i udvikling af Xellias projektmodeller.

Du vil komme til at arbejde på flere strategisk vigtige projekter for Xellia med fokus på optimering af både compliancesystemer, processer og produktionsudstyr. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med produktionsafdelingerne, vores ingeniørafdeling, vores regulatoriske afdeling og vores kvalitetsafdelinger herunder også vores laboratorier. I stillingen vil du ligeledes opleve operatører, specialister og API-ledelsen samt en lang række andre afdelinger som vigtige interessenter, hvorfor gode kommunikationsevner er vigtige for at lykkes i denne stilling.

Stillingen refererer til Peter Rise, Teamleder for API CPH LMS&T, og er en del af et centraliseret team, der dækker hele API-produktionen (Fermentation, Purification & Freeze Drying).

Teamet
API CPH LMS&T består af et stærkt team på 12 medarbejdere, som er ansvarlige for større og mindre optimeringsprojekter, både som projektdeltagere (specialister) og operationelle projektledere, og samtidig deltager i hele projektforløbet fra design til hypercare. I afdelingen er vi blandt andet bindeled mellem produktionen og virksomhedens R&D – og dermed ansvarlig for opskalering og implementering af nye processer og produkter i produktionen. Derudover er afdelingen bl.a. ansvarlige for datamonitorering, processupport til vores produktionsafdelinger ifm. komplicerede sager og support til vores kvalitets- og regulatoriske afdelinger ifm. bl.a. registreringerpå nye markeder.

Afdelingen kendetegnes ved et uformelt miljø med stor fokus på samarbejde og sparring. Vi har et mål om at være både effektive og sociale sammen, og afdelingens stærke sammenhold opnås også igennem frivillige sociale aktiviteter uden for arbejdstiden.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, cand.pharm, cand. scient. eller lignende og gerne med erfaring som projektleder fra den farmaceutiske industri. Du må meget gerne have kendskab til eksekvering af projekter fra idefase og frem til endelig implementering. Som vores nye kollega har du en systematisk og pragmatisk tilgang til dit arbejde.

Vi håber, at du er kendt for din samarbejdsvilje, gode humør og din imødekommende tilgang til både kolleger og opgaver. Herudover er du en stærk kommunikator og kender til vigtigheden af at følge dine opgaver helt til dørs.

Vi tilbyder
Da Novo Holdings A/S købte Xellia i 2013, var det med et fælles mål om at cementere vores globale position som førende virksomhed inden for vores område. Dette medfører løbende investeringer i vores site i København og en omfattende vækstplan. Du kommer til en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i udvikling. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø tæt sammen med andre gode kolleger med et højt fagligt niveau. Stillingen er tiltænkt en nøglerolle i vores team med gode muligheder for at sætte dit personlige præg på teamet. Xellia ønsker at bidrage til din egen udvikling via f.eks. udviklingssamtaler med din nærmeste leder, on-the-job training og mulighed for at deltage på relevante kurser og lignende.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med mulighed for bonus, en firmabetalt pensionsordning på 12,5 % af bruttolønnen og helbredssikring.

Ansøgningsfrist og information
Send din ansøgning hurtigst muligt eller senest d. 10. juni 2022. Du er velkommen til at kontakte API CPH LMS&T Teamleder, Peter Rise på 31 92 84 20 for at få yderligere oplysninger.

Xellia Pharmaceuticals is owned by Novo Holding A/S and is a specialty pharmaceutical company leading in the development, manufacture and supply of anti-infective treatments. Headquartered in Copenhagen, Denmark, Xellia has global facilities in Europe, North America, and Asia, currently employing over 1700 people. With over 100 years of industry experience in developing last resort treatments for infectious diseases, Xellia is focused on the supply of products which not only save lives, but also improve and enhance patients’ quality of life. Together with us, you can help lead the fight against bacterial infections.
Read more about Xellia Pharmaceuticals here


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. maj 2024 124
15. maj 2024 121
14. maj 2024 102
13. maj 2024 100
12. maj 2024 106
11. maj 2024 103
10. maj 2024 103
9. maj 2024 111
8. maj 2024 105
7. maj 2024 109
6. maj 2024 101
5. maj 2024 103
4. maj 2024 99
3. maj 2024 98
2. maj 2024 99
1. maj 2024 104
30. april 2024 109
29. april 2024 89
28. april 2024 95
27. april 2024 97
26. april 2024 92
25. april 2024 93
24. april 2024 97
23. april 2024 92
22. april 2024 90
21. april 2024 92
20. april 2024 93
19. april 2024 97
18. april 2024 87
17. april 2024 85
16. april 2024 85

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer