Dygtig konsulent/ projektleder til implementering af Sundheds IT på Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Sjællands Universitetshospital søger en dygtig konsulent/ projektleder med lyst til at hjælpe os med at implementere Sundheds IT

Velfungerende Sundheds IT er en hjørnesten i sygehusvæsenets dagligdag. Vil du være med til at optimere brugen af Sundheds IT på Danmarks yngste universitetshospital, og understøtte den videre udvikling af sundhedsteknologi til vores nye hospitalsbyggeri?

Jobbet

Vi søger dig, der har en sundhedsfaglig baggrund kombineret med et indgående kendskab til Sundhedsplatformen, generelt flair for Sundheds IT – og måske endda erfaring fra en administrativ rolle på et sygehus, en IT afdeling eller SP organisationen.

Den ledige stilling er placeret i enheden Digitalisering, Henvisninger og Tværgående Samarbejde, som er en af i alt 7 enheder i den administrative Stab på Sjællands Universitetshospital.

Du vil blive ansat i det nyetablerede Team Digitalisering, der – udover dig – blandt andet også huser yderligere en konsulent, vores CMIO (Chief Medical Information Officer), Sundhedsplatformskoordinator, data- og registreringskonsulenter, SOR sagsbehandlere og det anvendelsesfokuserede SP-Indsatsteam.

Teamet spiller en hovedrolle i at sikre den fortsatte implementering af Sundhedsplatformen på Sjællands Universitetshospital, og har til opgave at sikre samspil med den regionale og tværregionale IT governance-struktur og implementering af diverse IT løsninger og koncepter.

Teamets medarbejdere indgår endvidere særdeles aktivt i Stabens arbejde med formulering, udvikling og implementering af SP og andre IT løsninger i det nye Universitetshospital. Vi har netop taget 1. etape af byggeriet i brug – og forude venter ibrugtagning af yderligere 4 etaper frem mod 2027.

Som konsulent/ projektleder skal du ”her og nu” bl.a. hjælpe os med at implementere nogle af de ”koncepter”, der skal indarbejdes i det nye Universitetshospital – fx etablering af ”fleksible ambulatorier”, udrulningen af casecart pakker til operationer og integrering af nye funktioner i Sterilcentral.

Du skal være indstillet på at påtage dig mange forskellige roller i dit arbejdsliv. Nogle gange skal du påtage dig rollen som projektleder med overordnet ansvar for både at planlægge, koordinere, udvikle og implementere en indsats, og andre gange skal du fx agere sparringspartner for dine kollegaer.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med enhedschefen, dine kollegaer i såvel Team Digitalisering som den samlede stab, sygehusledelsen, de kliniske afdelinger og vores samarbejdspartnere i Region Sjællands Koncern IT og CIMT.

Dine kvalifikationer:

Du skal trives i et miljø, hvor samarbejde og dialog på tværs af faggrænser og organisatoriske tilhørsforhold er en naturlig del af arbejdet. Du skal trives med at have mange bolde i luften. Og med at indgå i et fagligt og socialt stærkt team, hvor vi er optagede af at finde de gode løsninger til glæde for hospitalets kliniske afdelinger.

Vi forventer, at du har følgende faglige kvalifikationer:

  • Relevant sundhedsfaglig uddannelse
  • Indgående kendskab til Sundhedsplatformen (herunder også som bruger)
  • Eventuel erfaring som SP superbruger, certificeret underviser, SP bygger eller faglig ekspert
  • Eventuelt erhvervserfaring fra en IT afdeling, Sundhedsplatformen/ CIMT eller lignende
  • Eventuelt projektlederuddannelse

Som person har du:

  • Veludviklede samarbejdskompetencer og kan navigere på forskellige organisatoriske niveauer og i spændingsfeltet mellem udvikling og drift
  • Evnen til at strukturere egne opgaver, og administrative kompetencer, som sikrer overblik og fremdrift.
  • Gode analytiske og kommunikative evner (såvel skriftligt som mundtligt)
  • Mod på at ”stå på ølkassen” og holde præsentationer, undervise m.v.
  • Gåpåmod, energi og lyst til at indgå positivt i dine samarbejdsrelationer

Vi tilbyder dig:

Ansættelse i en Stab, hvor vi har en vision om at levere den bedst mulige administrative understøttelse af Sjællands Universitetshospital, således at hospitalets afdelinger og ledelse kan levere sundhedsydelser til borgerne i Region Sjælland på det bedste, administrative grundlag – og hvor vi udfører vores opgaver i tæt og givende samspil med både vores kollegaer og ledelse på SUH og resten af regionens virksomhedsområder.

Hos os får du mulighed for:

  • At blive en del af den administrative stab på en stor arbejdsplads i udvikling

  • Et spændende og meningsfyldt job, hvor du får indflydelse på egen arbejdsdag
  • Et tæt samarbejde med vores kollegaer i de kliniske afdelinger, i Koncern IT m.v.
  • At være med til at definere og implementere fremtidens sundheds-IT løsninger i en stor organisation
  • At være med til at præge de digitale løsninger i Fremtidens SUH, herunder ibrugtagningen af ny sterilcentral, ny laboratoriebygning og nye sengebygninger frem mod 2027.
  • At få gode kollegaer, der ”vil hinanden”

Løn og ansættelsesforhold:

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og med mulighed for at forhandle tillæg afhængt af kvalifikationer og erfaring. Stillingen er omfattet af fleks-ordning.

Dit daglige arbejdssted er Sjællands Universitetshospital Køge, som ligger tæt på Ølby Station. Der er løbende mulighed for hjemmearbejde.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023.

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte enhedschef Anne Hune Gjerrild på telefon 51421758, eller mail [email protected] hvis du vil høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist og samtaler:
Ansøgningsfristen er den 14. maj 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 17. maj 2023. Der kan blive behov for afholdelse af 2. samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Køge
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you an experienced Project Manager with a passion for data-driven solutions? Are you ready to take on the challenge of leading cross-functional teams and driving projects to improve production .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Roskilde

    Vi søger: En erfaren, uddannet lægesekretær eller SAK, gerne med erfaring fra den koordinerende funktion og som kender til opgaven med at forene flere opgaver. Du skal have koordinat..
    • Projektleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Projektleder i Roskilde

    Er du en erfaren og faglig stærk projektleder som evner, at have mange bolde i luften? Så kan denne stilling være dit drømmejob.Vi søger en projektleder til vores vedligeholdelsesafdeling. Vedl..
    • Projektleder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 4
1. april 2024 4