Projektleder til aktivering, Strategi og Plan, Staben, Sjællands Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Projektleder til forberedelserne af det nye Sjællands Universitetshospital

Brænder du for at arbejde med planlægning og koordinering på tværs af en stor og kompleks organisation, og kan du se dig selv være en krumtap i ibrugtagningen af det nye Sjællands Universitetshospital (SUH) i Køge, så kan dette være stillingen til dig.

Vi er i gang med noget unikt på Sjællands Universitetshospital. Samtidig med at vi udvikler den eksisterende organisation med flere specialiserede behandlinger, bygger vi et nyt hospital og gør hele organisationen klar til at ibrugtage det nye byggeri. De samlede forberedelser til indflytningerne styres gennem programmet for ‘Fremtidens SUH’.

Som projektleder hos os vil du blive en del af Programsekretariatet for Fremtidens SUH, som er organiseret under stabsenheden Strategi & Plan. Opgaverne i Strategi og Plan spænder bredt og dækker alt fra politiske sager til meget driftsnære opgaver. Nogle af dem skal løses her og nu, mens store sager kan række mange år frem. Programsekretariatet har til opgave at koordinere og skabe fremdrift i de opgaver, der skal sikre, at de nye systemer og arbejdsgange implementeres med inddragelse af medarbejderne. Derudover har vi overblikket over de samlede, praktiske forberedelser i bygningen inden indflytning og sikrer, at selve flytningen sker så gnidningsløst som muligt – både for patienter og medarbejdere.

Stillingen indebærer en stor, selvstændig opgave med at koordinere aktiveringsfasen i overtagelsen af de nye bygninger. Det vil sige at koordinere de mange forskellige opgaver, der skal finde sted i bygningen, efter den er modtaget fra byggeorganisationen, og før den kan blive til et driftsklart hospital. De fleste af opgaverne skal løses i samarbejde med mange andre afdelinger på SUH samt med regionale samarbejdspartnere såsom IT og medicoteknik.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Plan for aktiveringsfasen: Identificere opgaver og estimere opgavers omfang og ressourceforbrug
  • Dialog og opfølgning med relevant enheder og afdelinger på tværs af organisationen om opgaver og afhængigheder
  • Forberede og lede aktiveringsmøder med deltagelse fra alle enheder
  • Projektledelse af konkrete aktiveringsopgaver såsom:
    • Bygningsforberedelse af specialiseret udstyr
    • Indflytning af nyt udstyr, herunder opsætning, test og validering
    • Ombygninger og tilpasninger efter overtagelse


Udover at projektlede aktiveringsfasen på forskellige bygninger, forventer vi, at du også vil få konkrete opgaver med flytteforberedelserne på udvalgte områder. Det kan fx være at koordinere flytningen med særlige afdelinger, herunder afklare særlige tekniske projekter afledt af indflytningen.

Alt i alt får du et spændende og meningsfuldt job, hvor du kan blive afgørende for, at vores kolleger i klinikken kan flytte ind i et nyt hospital, som virker fra første dag. Du vil få en hverdag med ansvar, sparring og højt til loftet og mulighed for at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger fra så forskellige steder som fx sengeafsnit, laboratorier, teknisk afsnit og sygehusledelsen.

Om kandidaten

I enhed for Strategi og Plan skal du have lyst til at bringe alle dine kompetencer i spil, når opgaverne skal løses. Vi har brug for, at du er analytisk skarp og dygtig til at begå dig i en stor organisation.

Du har stærke projektlederegenskaber og muligvis en baggrund som bygningskonstruktør eller lignende. Derudover vil det være en fordel - men ikke et krav - at du har erfaring fra sundhedsvæsenet.

Det vigtigste er, at du brænder for planlægning, er struktureret, dygtig til at skabe overblik og er god til at skabe relationer på tværs af organisationen samt har lyst til at komme tæt på den kliniske hverdag.

Du skal synes, det er rigtig spændende:

  • At planlægge og projektlede
  • At gå i detaljen når det kræves
  • At sikre at alle parter oplever, at de har været med i en proces, de kan genkende sig selv i
  • At begå sig i en stor og kompleks offentlig organisation, hvor man ofte skal balancere mellem mange interessenter og vigtige hensyn.

Vi regner med at du har særlige kompetencer inden for følgende:

  • Tidsestimering
  • Ressourceestimering
  • Projektlederværktøjer
  • Indsigt/indblik i byggeri og forståelse af byggeri, vil være en fordel

Hvad kan vi tilbyde i Staben

Du bliver en del af en stor administrativ stab med dygtige kollegaer og et bredt, velfungerende samarbejde på tværs. Staben er en vigtig del af hospitalet, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at understøtte hospitalets øverste ledelse og de kliniske afdelinger bedst muligt med vores administrative faglighed i såvel udviklings- som driftsopgaver.

Som medarbejder i Staben gør du en forskel ved at spille ind med din viden og dine kompetencer, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dig fagligt, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i staben og på hospitalet.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance, blandt andet med mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere, og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer også i en travl hverdag.

Stillingen er en fast stilling på fuld tid, der ønskes besat fra 1. januar 2024. Løn efter gældende overenskomst, med mulighed for tillæg i forhold til kvalifikationer og erfaring. Vi har flexordning.

Daglig arbejdsplads er SUH, Køge, Lykkebækvej 2, 4600 Køge.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Chef for Strategi og Plan Jesper Myrup på tlf. 23 32 95 80 eller e-mail [email protected]

Chefkonsulent Rasmus Aabye Kronstam på tlf. 93 56 60 82 eller e-mail: [email protected]

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning senest 22/10 - 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 44 & 45, og vi vil gerne have stillingen besat til 1. januar 2024.

Kontaktperson(er):

Navn: Jesper Myrup

Stilling: Chef for Strategi og Plan

Email: [email protected]

Telefon: 23329580

Navn: Rasmus Aabye Kronstam

Stilling: Chefkonsulent, projektleder aktivering og flytning

Email: [email protected]

Telefon: 93566082


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Køge
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Roskilde

    Vi søger en erfaren, uddannet lægesekretær eller SAK, med erfaring fra psykiatrien og den koordinerende funktion. Der lægges vægt på personlige, faglige og erfaringsmæssige kompetencer. I v..
    • Projektleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you familiar with document management processes and have experience with handling large amounts of documentation? Can you multitask and drive progress? Do you want to be part of a leading globa..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 3
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5