Uddannelsesdebatten søger projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Kan du lede processer for et team, så I sammen kan få ideer? Kan du facilitere samarbejde i et bredt felt af uddannelsespolitiske interessenter, fra politikere, til fagforeninger, fagfolk og uddannelsesudbydere? Har du erfaring med at skabe og arrangere små eller større events og kan du konceptualisere og eksekvere dem i tæt samarbejde med andre? Er du enig i, at uddannelsesområdet er mega-vigtigt - og kan du give uddannelsespolitiske dagsordner kant og kommunikere dem, så beslutningstagerne lytter?

Hvis du kan svare ja til noget af ovenstående, så tilbyder vi et spændende job, som du selv har stor frihed til at udvikle og fylde ud.

Som projektleder har du det strategiske overblik og det overordnede ansvar for at koordinere og lede Uddannelsesdebatten, herunder sætte retning for et stærkt og operationelt team, der er kendetegnet ved en tydelig opgavefordeling, der sikrer agil opgaveløsning, synergi og ’teamånd’. Projektlederens opgave er tilsvarende at udvikle Uddannelsesdebattens programindhold gennem inddragelse af faglige netværk og et bredt kendskab til uddannelsessektoren og Uddannelsesdebattens målgrupper.

Som projektleder på Uddannelsesdebatten bliver du del af et lille sekretariat, der er kendetegnet ved energi, teamånd og handlekraft. Du arbejder i tæt parløb med en anden projektmedarbejder, som især har ansvar for at understøtte Uddannelsesdebattens formater praktisk, teknisk og kommunikativt.

Din primære opgave bliver at forløse Uddannelsesdebattens vision om at være dagsordensættende på det uddannelsespolitiske område og dét årlige event, som uddannelsesområdets aktører prioriterer.
Du er teamplayer - men kan samtidig arbejde selvstændigt og fleksibelt med projektets mangfoldige opgaver. Du tør kontakte forskellige interessenter og aktører og trives i en løst koblet organisering, hvor du har samarbejdsflader med mange forskellige medarbejdere i Uddannelsesdebattens partnerorganisationer.

Din profil og baggrund

Du har erfaring fra ledelse af lignende projekter og kender uddannelsesverdenen godt. Du kan desuden have erfaringer indenfor kommunikation eller kultur- og eventbranchen.

Vi forventer, at du bl.a.

  • Kan lede komplekse processer med mange interessenter og opdragsgivere.
  • Kan tænke kreativt og udvikle nye ideer til at fremme dialoger om væsentlige uddannelsespolitiske spørgsmål
  • har mod på at arbejde systematisk og innovativt med eventudvikling - fra idé til eksekvering
  • kan overskue flere målgrupper og designe og målrette indhold med kant og appel
  • har organisatorisk forståelse og er god til at netværke og få øje på ressourcer - også udenfor egen organisation
  • arbejder fleksibelt, ansvarligt – og ikke er bange for at løse praktiske og tekniske udfordringer i forbindelse med eventafvikling

Lidt om det praktiske
Vi tilbyder en 1-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse. Jobbet er på halv tid svarende til 850 timer med løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Det meste af din arbejdstid er placeret inden for normal arbejdstid, men tæt på afvikling af Uddannelsesdebatten, vil der være aften- og weekendarbejde. Du må forvente, at der er særligt travlt i 2. og 3. kvartal – og mindre at se til resten af året.

Uddannelsesdebatten hører hjemme og afvikles i Skolebyen Nørre Nissum i Lemvig Kommune. Arbejdsstedet kan planlægges efter, hvor du bor, og det kan være VIA i Holstebro eller Nørre Nissum, i Lemvig eller Holstebro Kommune eller hos Region Midtjylland i Viborg eller VIA i Aarhus. Dit ansættelsessted vil som udgangspunkt være VIA, men ansættelses- og arbejdssted kan også afhænge af evt. frikøb fra eksisterede arbejdsplads.

Du skal under alle omstændigheder påregne arbejdsdage i henholdsvis Aarhus og Nørre Nissum og have mulighed for at transportere dig mellem Nordvestjylland og Aarhus. Kørekort og bil er derfor en fordel – men ikke et krav.

Har du spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte Uddannelsesdebattens ejer Skolebyen Nørre Nissum ved uddannelsesleder Majbritt Breum Nielsen, hvis du har brug for at høre mere om jobbet på mail [email protected] eller tlf. 87553277

Er du interesseret?

Skriv en kort, målrettet ansøgning med CV og upload på via.dk/job senest tirsdag den 29. august 2023.

Vi afholder samtaler mandag den 4. september 2023 om eftermiddagen og eventuelle anden samtaler mandag den 11. september 2023 om formiddagen.

Tiltrædelse er den 1. oktober eller senest 1. november 2023.

Om os

Uddannelsesdebatten er et folkemøde, der med et stærkt fokus på folkeoplysning, fællesskab og demokratisk deltagelse sætte dannelse og uddannelse på dagsordenen.

Uddannelsesdebatten opstod i 2014 som et græsrodsinitiativ i Skolebyen Nørre Nissum og har siden gennemgået en transformation og en professionalisering, så det i dag er et årligt event, der er kendt og anerkendt bredt blandt uddannelsesaktører i Danmark.

Missionen er at sætter dannelse og uddannelse på den politiske dagsorden ved at skabe rammer for en ambitiøs men uformel debat om aktuelle uddannelsespolitiske udfordringer og mulige løsninger. Uddannelsesdebatten skal være dagsordensættende på det uddannelsespolitiske område. Hvert år er et aktuelt tema omdrejningspunkt for den vision.

Fra 2022 satte en ny strategi og en række indholdsmæssige og organisatoriske tiltag fornyet kraft bag denne vision.

Uddannelsesdebatten er et tværorganisatorisk projekt, forankret i Foreningen Skolebyen Nørre Nissum og med VIA UC, Region Midtjylland, kommunerne Lemvig og Holstebro, som partnere. Placeringen i Skolebyen Nørre Nissum peger på en særligt dansk skole- og uddannelsestradition og bekræfter en lokal og regional handlekraft og et uddannelsesmæssigt entreprenørskab, der inspirerer andre.

Læs mere om Uddannelsesdebatten her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Lemvig

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Brande
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing .
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1