Projektleder med ansvar for statslige anlæg på Vestkysten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Trives du med udsigt over havet? Er du fascineret af moler, dæmninger og sluser? Vil du arbejde med klimatilpasning i praksis – sådan for alvor? Hvis ja, er du måske vores nye kollega i Team Anlæg.

”Du kommer til at arbejde med at beskytte samfundene langs den jyske vestkyst mod gennembrud fra havet og med klimatilpasning af de statslige anlæg og konstruktioner på kysten”, fortæller områdechef Niels Kristian Kvistgaard.

Vi iværksætter løbende sandfodringer, så det aftalte sikkerhedsniveau er opretholdt og kysten er robust under storm.

Desuden overvåger, vedligeholder og klimatilpasser vi yderværker, sluser, moler, kajanlæg og faste anlæg i udvalgte havne langs Vestkysten. Vi er også ansvarlige for oprensning af større sejlløb hele i Danmark, så besejling kan foregå sikkert.

Dine opgaver
Dine opgaver vil være arbejdet med statslige havneanlæg, diger, moler, dæmninger og afvandingssluserne i Hvide Sande og Thorsminde. Tilsyn, tilstandsvurderinger og planlægning af vedligeholdelse vil naturligt indgå i din dagligdag. Derudover vil du kunne komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Udarbejdelse af løsningsforslag med henblik på udarbejdelse af udbudsmateriale.
  • Projekt- og økonomistyring.
  • Tilsyn og opfølgning på opgaver og projekter.

Til jobbet hører også et stærkt fokus på klimaudfordringerne. Eksempelvis kan du i forbindelse med en langsigtet planlægning skulle analysere, hvordan stigende havvandsstand og øvrige klimaforandringer vil påvirke konstruktionerne. Yderligere vil vurdering af bæredygtighed, reduktion af CO2 –udledning og opfyldelse af langsigtede klimamål naturligt skulle indgå, når planerne skal rulles ud som praktisk klimatilpasning i kystområderne. Du får en bred kontaktflade både i og uden for huset.

Din profil
Du er ingeniør eller tilsvarende. Måske har du erfaring med drifts- og anlægsarbejde, gerne vandbygningskonstruktioner, broer, vejbygning eller lignende? Det vil også være en fordel, hvis du har grundlæggende kendskab til udbudsregler, aftalegrundlag, projektstyring, økonomi og tilsyn. Ligesom erfaring og viden om bæredygtighed, begrænsning af udledninger og klimatilpasning vil komme dig til gode. Endvidere vil viden om myndighedsansøgninger, miljøforhold eller lignende være en fordel.
Hvis du ikke kan sætte flueben ved det hele, er det også i orden. Dine erfarne kolleger i Team Anlæg står klar til at hjælpe, hvis du brænder for dit fag, har et oprigtigt ønske om at dygtiggøre dig og ønsker at gøre en forskel.

Vi søger en kollega som:

  • Kan styre processer og opgaver med sikker hånd.
  • Er fleksibel og åben over for nye opgaver og tilgange også med fokus på langsigtet klimatilpasning.
  • Tænker på tværs af faggrænser i jagten på den bedste løsning.
  • Arbejder struktureret med data og formår at omsætte analyser til praksis.
  • Leverer resultater af høj kvalitet inden for den aftalte økonomi og til den aftalte tid.
  • Lægger vægt på at skabe resultater gennem dialog både med eksterne og interne samarbejdspartnere.
  • Har blik for den rolle, som statens anlæg spiller i lokalsamfundet, og investerer i gode relationer til borgere og erhvervsliv.
  • Der som person er tillidsvækkende og ærlig i sin kommunikation.

Din nye arbejdsplads
Du vil blive en del af et fagligt stærkt team med otte andre medlemmer. Vi refererer direkte til områdechefen, og uddannelsesmæssigt og aldersmæssigt spænder vi vidt. Vi har mange opgaver, og du vil indgå i teamet både som projektleder og som projektmedarbejder – alt afhængigt af opgaven.
”Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, som også omfatter at vi tager os af hinanden. Og der er plads til sjov”, fortæller projektleder Gitte Grimstrup.
Du får grundig introduktion og eventuelt oplæring til ansvarsområderne og opgaverne i Team Anlæg, samt til organisationen og Kystdirektoratet. Vi lægger vægt på kompetenceudvikling, og der vil være mulighed for efteruddannelse afhængigt af kompetencebehov. Der drøftes og aftales årligt udviklingsmål for den faglige og personlige udvikling. Vi lægger vægt på fleksible rammer for arbejdet samt balance mellem privatliv og arbejdsliv, og vi har flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde.

Om os
Kystdirektoratet er fagligt førende ekspert på kysterne i Danmark. Vi sætter vores viden i spil for at skabe værdi for mennesker og natur. Samarbejde er en grundsøjle i vores organisation, og vores faglige opgaver er organiseret i teams og projekter. Hos Kystdirektoratet får du mulighed for at udvikle dig som medarbejder, og du er med til at skabe tryghed for vores samfund. Din arbejdsplads er placeret midt i Lemvig og er tæt på både Limfjorden og Vestkysten. I alt kan Danmark bryste sig af mere end 7.300 km kystlinje. Du kan være med til at arbejde for, at benyttelse og beskyttelse går hånd i hånd på hver en kilometer.

Vil du vide mere om Kystdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere her https://kyst.dk/om-os/job-og-uddannelse/.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og en række akademikerorganisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).
Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner, med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig. Kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse.

Tiltrædelse 1. oktober 2023.

Flere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos områdechef Niels Kristian Kvistgaard, telefon 91 35 74 38.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen ved at sendes din ansøgning med CV og eksamensbevis senest tirsdag den 8. august 2023.

Samtaler afholdes den 17. august 2023. Samtaler gennemføres i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Der indgår case-opgave i forbindelse med samtale. Case-opgaven sendes til kandidaterne, som returnerer deres besvarelse inden samtalen. Case-opgaven drøftes ved samtalen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Lemvig
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Aulum

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende? Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.
    • Projektleder
    • Aulum
    Få mere info
  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    Motiveres du af at arbejde med mennesker? Hviler du i din faglighed og udnytter din refleksive og faciliterende tilgang? Så er det måske dig, der skal være med til at skabe det fremtidige Café Utop..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1