Projektleder med fokus på projektering og projektfaser i hospitalsbyggerier søges til Byggeri og Projekt, Hospitalsen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du drevet af en ambition om at skabe gode projekter indenfor hospitalsbyggeri, hvor du er tovholder for projekteringsfaser og planlægning – fra idé til klinisk ibrugtagning - så skal du læse videre her. Er du dygtig til at håndtere tegne program Revit og er du velbevandret byggefagligt og holder af udfordringer – store som små, og trives du med en travl hverdag, så søger vi en dygtig og engageret medarbejder til Byggeri og Projekt.

I Byggeri og Projekt stræber vi efter at skabe de bedste rammer for vores hospitaler i HE Midt. Det betyder for os, at vi vil være en dygtig bygherre, der stiller de rigtige spørgsmål og opstiller de rigtige krav. Vi sætter en ære i at føre projekter igennem alle faser fra brugerinddragelse, projektering, udbud, udførelse, byggeledelse og idriftsættelse – og her vil dit fokus være på de første faser, samt håndtering af tegningsmateriale og IKT gennem hele projektet.

Vi er et specialiseret team af dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på et godt kollegialt miljø, hvor sammenhold, fleksibilitet, selvstændighed, frihed under ansvar, gå på mod og teamspirit er vigtige elementer i dagligdagen.

Om stillingen
Vi søger en kollega, der kan bidrage til vores ambition. Du skal være dygtig og have minimum et par års erfaring i bagagen. Vi beskæftiger os med mange forskellige typer af opgaver, som varierer i både omfang og kompleksitet. Det kan eksempelvis være ombygning af en hel sengestueetage, etablering af nye operationsstuer eller renovering af tag og vinduer. Det er vigtigt, at du kan arbejde dedikeret og selvstændigt og skabe overblik for ledelsen og dine kollegaer i dine opgaver.

Du vil få berøring med mange aktører og du skal derfor kunne gå i dialog med dine kollegaer i afdelingen, hospitalet, rådgivere og leverandøre.

Dine opgaver vil bl.a. være at:
  • Projektere eller bidrag til projektering (alt efter din erfaringer og kunne)
  • Brugerforhandling og tæt samarbejde på tværs af alle fag.
  • Udarbejde arbejds- og bygningsdelsbeskrivelser iht. molio/Bips

  • Optegne af renovering/ombygnings-projekter i Revit og styring af Revit faser (eksisterende, nedbrydning og fremtidig forhold)
  • Være en faglig sparringspartner for dine kollegaer
  • Hjælpe vores projekterende rådgivere og kollegaer med tegninger ift. eksisterende hus og rentegne skitser mv.
  • Følge op på aftaler og sikre, at deadlines overholdes
  • Du har et indgående kendeskab til digitalisering, BIM principper og IKT
  • Integrere modtaget As built materiale fra eksterne rådgivere i vores Revit modeller


Vi ser gerne at du har erfaringer med projektering af bygningsmæssige arbejder på renoverings og ombygningsopgaver og kan koordinere med eksterne rådgivere og udarbejde arbejdsbeskrivelser.

Du vil i samarbejde med afdelings projektledere, arbejde igennem alle projekterings faser, bl.a. med behovsafklaring, byggeprogram, myndighedsprojekter og detailprojektering.
Jobbet har for de fleste en stejl læringskurve. Det er derfor en fordel, men ikke en nødvendighed, at du kender til hospitalsbyggeri. Det vigtigste er, at du er hurtigt opfattende, selvstændig og god til at spørge, når du er i tvivl.

Om den rette ansøger
Vi forventer, at du:
  • Er fortrolig med alle byggetekniske fag og mestrer at gennemskue og styrekompleksiteten samt kan udfordre rådgivere og entreprenører
  • Har en baggrund enten som arkitekt eller bygningskonstruktør
  • Du har et par års erfaring med projektering i Revit og som bonus har du måske kendskab til MEP og AutoCAD.
  • Har kendeskab til og flair for det enkelte projekts detaljer og bygbarhed samt erfaring med projektgranskning og kvalitetssikring, udarbejdelse af tidsplaner, udbud, projektøkonomi-styring og afholdelse af projekteringsmøder
  • Derudover har du erfaring med myndighedskontakt, projekteringspraksis og regler i bygningsreglement
  • Er udadvendt. Jobbet har en stor kontaktflade, så det er vigtigt, at du har let ved at tale med mennesker
  • Du skal være struktureret og systematisk, have overblik og kunne motiveres af at "sætte flueben"
  • Har bred faglig forankring inden for byggeri, herunder gerne erfaring med optimering og effektivisering af processerne i byggeriet
  • Kan læse tegninger, herunder el-, vvs- og ventilationstegninger
  • Har et godt humør, er positiv og udadvendt – og tåler en humoristisk omgangstone
  • Er flydende i dansk skrift og tale


Om afdelingen
Byggeri og Projekt står for Kvalitetsfondsbyggerierne i Viborg samt alle øvrige byggeprojekter, vedligehold og renoveringer af HE Midts bygninger i Skive, Viborg, Hammel og Silkeborg. Afdelingen har også ansvar for at forvalte, hvordan alle HE Midts kvadratmeter (knap 250.000 m2) skal anvendes, herunder lokalerokader og de helhedsplaner, der overordnet styrer disse opgaver. Vi vedligeholder HE Midts tegningsarkiv, arbejder løbende med digitalisering, bæredygtigt byggeri, bygningssyn, mv. – og har netop implementeret en styringsmanual i afdelingen, der opsamler hvorledes vi arbejder med de vigtigste erfaringer og retningslinjer ift. bl.a. struktur, økonomistyring, jura, arbejdsmiljø mv. i byggeriernes faser.

Afdelingen blev etableret i starten af 2020 og er en stabsfunktion med reference til hospitalsledelsen, og indgår således organisatorisk i et hospitalsfællesskab på HE Midt. Afdelingen har et tæt samarbejde med hospitalets Servicecenter, særligt Teknisk Afsnit.

Se mere om Byggeri og Projekt på https://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-centre/byggeri-og-projekt

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt består af regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive – der tilsammen danner en hospitalsenhed med en stærk faglig profil. I kraft af specialernes kompleksitet og bredde er hospitalsenheden en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland. De fire hospitaler med tilsammen ca. 4.400 medarbejdere har årligt ca. 355.000 ambulante besøg og udskriver ca. 50.000 patienter efter indlæggelse.

Du kan læse mere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk.

Ansættelsen
Det er en fast fuldtidsstilling på 37 timer. Ansættelsen sker i Region Midtjylland med tjeneste i Hospitalsenhed Midt's afdeling for Byggeri og Projekt på Regionshospitalet Viborg. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Projektchef Jeppe Juul Hansen, mobil 51491174 eller byggefaglig koordinator Peter Sylvest, mobil 41763943.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 24. august 2021. Du søger stillingen ved at klikke på ”søg job” vedhæft din ansøgning med dokumentation for uddannelse, herunder eksamensbevis, CV m.v. Der forventes at blive afholdt samtaler d. 30. august 2021. Forventet tiltrædelse er snarest muligt.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Midtjylland
  • Tirsdag den 24. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. juni 2024 44
14. juni 2024 44
13. juni 2024 39
12. juni 2024 38
11. juni 2024 39
10. juni 2024 42
9. juni 2024 43
8. juni 2024 43
7. juni 2024 44
6. juni 2024 41
5. juni 2024 42
4. juni 2024 38
3. juni 2024 44
2. juni 2024 44
1. juni 2024 45
31. maj 2024 47
30. maj 2024 45
29. maj 2024 47
28. maj 2024 47
27. maj 2024 52
26. maj 2024 48
25. maj 2024 52
24. maj 2024 49
23. maj 2024 49
22. maj 2024 47
21. maj 2024 47
20. maj 2024 47
19. maj 2024 47
18. maj 2024 47
17. maj 2024 43
16. maj 2024 62