Projektleder til Midt- og Vestsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Projektleder til Midt- og Vestsjælland
  • Projektleder til Midt- og Vestsjælland


    Projektleder til Midt- og Vestsjælland


    Vil du lede hele opførslen af vores kommende DGNB-certificerede byggerier i fagentreprise?

    Så er du måske vores kommende projektleder. Vi er lige nu i gang med flere projekter på Sjælland, og vi har flere byggerier i pipeline. Derfor søger vi en kollega til vores sjællandske projekter.

    Vi opfører både større etagebyggeri og rækkehusprojekter i fagentreprise, og vores projekter består typisk af mellem 80 og 300 boligenheder. Vores projekter indstilles til DGNB-certificering ved afslutning, og som del af byggeledelsen er du typisk med hele vejen fra første spadestik til købsoverdragelse.

    Som projektleder får du en central og ansvarsfuld rolle, når du med overblik og sans for detaljen er ansvarlig for hele byggeriets udførende fase, inkl. byggemodning. Med reference til vores projektchef får du ansvaret for gennemførsel af projektet fra og med kontrahering til nøglefærdigt byggeri. Du koordinerer og leder pladsen, så du sikrer, at mandskab, kvalitet, tidsplan og økonomi går op i en højere enhed.

    Vær med til at bygge fremtidens boliger på Sjælland

    Du indgår i vores voksende team på Sjælland, hvor vi pt. har igangværende projekter i Holbæk, Slagelse, Glumsø og Viby Sjælland – og endnu flere projekter på vej i de kommende år. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, hvor vi har både projektudvikling, projektering og byggestyring under samme tag, mens vi også selv varetager bygherrerollen og projektering af projekttilhørende infrastruktur.

    Dit primære arbejdsområde

      Koordinering af aktiviteter og fagentreprise på byggepladsen Sikre fremdrift samt overholdelse af projektets tidsplan Byggetilsyn samt afholdelse af bygge- og sikkerhedsmøder Ansvarlig for projekt- og økonomistyring på sagen

    Dine kompetencer

    Vores kommende kollega medbringer et godt kendskab til byggebranchen og erfaring med ledelse af byggepladser. Du har en relevant uddannelse og gerne en håndværksmæssig baggrund, men motivation og erfaring vægtes højest. Som person er du struktureret, ansvarsbevidst og selvstændig – og så har du en positiv indstilling og trives i en omskiftelig hverdag.

    Vi glæder os til at tilbyde dig

      En alsidig hverdag med faglige udfordringer, ansvar og tværfagligt samarbejde Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder Konkurrencedygtige vilkår herunder fleksible arbejdstider, sundhedsforsikring og en attraktiv pensionsordning Løn efter kvalifikationer Fast fuldtidsstilling med tiltrædelse i løbet af sommeren 2023

    Praktisk information

    Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projektchef Jørgen Bjerregaard på tlf. 54 55 40 42.

    Upload din ansøgning samt CV snarest muligt via linket. Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

    Birch Ejendomme ønsker at afspejle samfundet omkring os samt fremme mangfoldighed og ligestilling. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap, seksuel orientering samt politiske eller religiøse tilhørsforhold.

    Velkommen til Birch Ejendomme

    I Birch Ejendomme vil vi være med til at præge fremtidens byggeri i en mere bæredygtig retning. Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark.

    I Birch Ejendomme har vi samlet hele værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og Facility Management. Vi er 240 medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige men også til vores sociale arrangementer.

  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Midtjylland

    Lignende jobs

    • Projektleder i Midtjylland

      Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
      • Projektleder
      • Midtjylland
      Få mere info
    • Projektleder i Midtjylland

      Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
      • Projektleder
      • Midtjylland
      Få mere info
    • Projektleder i Midtjylland

      Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
      • Projektleder
      • Midtjylland
      Få mere info
    • Projektleder i Ikast

      En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
      • Projektleder
      • Ikast
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Midtjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Midtjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere i Midtjylland over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    27. april 2024 42
    26. april 2024 40
    25. april 2024 40
    24. april 2024 41
    23. april 2024 37
    22. april 2024 40
    21. april 2024 41
    20. april 2024 41
    19. april 2024 42
    18. april 2024 40
    17. april 2024 43
    16. april 2024 43
    15. april 2024 45
    14. april 2024 46
    13. april 2024 45
    12. april 2024 46
    11. april 2024 45
    10. april 2024 40
    9. april 2024 37
    8. april 2024 38
    7. april 2024 38
    6. april 2024 40
    5. april 2024 40
    4. april 2024 39
    3. april 2024 39
    2. april 2024 42
    1. april 2024 43
    31. marts 2024 42
    30. marts 2024 40
    29. marts 2024 40
    28. marts 2024 42