Projektkoordinator med stort drive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Lyngsoe Systems er i øjeblikket på en spændende rejse, som indeholder både vækst og udvikling, og derfor søger vi en erfaren, struktureret og detaljeorienteret projektkoordinator til vores Business Service Team.

Vil du være en del af Lyngsoe Systems, og være med til at udvikle, optimere og håndtere vores processer indenfor projekt koordinering så vores kunder oplever stor tilfredshed hver dag?

Vi søger en faglig dygtig, erfaren og meget struktureret projektkoordinator til vores hovedkontor beliggende i Aars. Du kommer til at indgå et team, der supporterer alle business units på tværs af organisationen. Hvilket betyder at vi bl.a. supporterer på salg, projekt & service, tilbudsgivning, projektassistance, indkøb og controlling.

Opgaverne i Business Service Team gør, at vi har en meget stor og bred kontaktflade i virksomheden både nationalt og internationalt. Vi supporterer også de projektledere, der sidder på vores kontorer i henholdsvis USA, Canada og UK, og det er derfor helt naturligt for dig, at samarbejde med både danske og udenlandske kollegaer.

Vi søger en medarbejder med et stort overblik, der kan bidrage til at nå virksomhedens mål, og sikre gode relationer på tværs af afdelingerne. Du skal sætte en ære i at udføre administrative opgaver af vigtig karakter og samtidig acceptere, at opgaverne også kan indeholde rutineprægede opgaver.

Jobbeskrivelse:

Du får en bred vifte af spændende og udfordrende arbejdsopgaver, der skal løses i tæt samarbejde med det øvrige Business Service team og projektlederne. Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå af

  • Ordrehåndtering og planlægning
  • Fakturering og kunderapportering på tværs af projekt- og service afd.
  • Indkøb og opfølgning på leveringer
  • Oprettelse og afslutning af projekter med tilhørende budgetter
  • Opdatering af prislister og stamdata i ERP system
  • Månedlig projektvedligeholdelse i forhold til tilpasning af budgetter og aktuelle finansielle posteringer
  • Løbende support til projektledere i forbindelse med finansielle problemstillinger
  • Projektledelse af egne projekter herunder servicekontrakt opfølgning og fakturering

Jobprofil:

Vi forventer, at du kommer med en baggrund fra en lignende stilling, og gerne med erfaring indenfor projektkoordinering af internationale projekter. Du er en erfaren bruger af IT, herunder ERP Systemer, gerne Axapta. Du er samtidig en rutineret bruger af Microsoft Office pakken.

Din arbejdsmoral og personlige egenskaber kendetegnes blandt andet ved:

  • Du arbejder selvstændigt, og er proaktiv i din tilgang til arbejdsopgaver
  • Et stort drive er kendetegnende for dig som person, og du får nogle arbejdsopgaver fra hånden
  • Du er meget struktureret, og besidder en procesorienteret tilgang til dit arbejde
  • Du har gode evner indenfor prioritering og systematisk opgaveløsning
  • Du evner at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket over deadlines, der ofte er stramme

Det er vigtigt, at du er en teamplayer, og har gode kommunikative samarbejdsevner, idet du får en stor og bred berøringsflade på tværs af afdelingerne både nationalt og internationalt. Du er udadvendt og har en positiv tilgang både til kollegaer og nye tiltag i virksomheden.

Hos Lyngsoe Systems er vores koncernsprog engelsk, hvorfor det er en betydelig kvalifikation, at du taler og skriver engelsk.

Du tilbydes:

Hos Lyngsoe Systems får du mulighed for at blive en del af en international arbejdsplads med ca. 200 medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel….

Lyngsoe Systems tilbyder et spændende job med stor berøringsflade, hvor du har mulighed for såvel personlig som faglig udvikling. Du bliver en del af et inspirerende miljø hos en af verdens førende softwareudviklere og systemintegratorer af logistikløsninger til en bred vifte af komplekse logistik miljøer.

Lyngsoe Systems værdier: Initiativ, ansvar og den rette balance mellem kreativitet og kvalitet i alle løsninger. Som vores nye projekt koordinator bliver du en del af et meget professionelt miljø med et stærk teknisk og kommercielt engagement. Vi tilbyder dig en løn baseret på kvalifikationer samt tilbud om en sundhedsforsikring.

Stilling er en fuldtidsstilling og vi tilbyder løn efter kvalifikationer og gode udviklings muligheder.

Vil du med om bord hos Lyngsoe Systems ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning samt et beskrivende cv. fra dig. Vi kigger løbende ansøgninger igennem.

Send din ansøgning

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Service Manager Helle Christensen [email protected], mobil 51512856 eller HR-chef Anna Larsen, mobil 2232 7232.

Stillingen kan kun søges via linket grundet GDPR.

Få mere at vide om https://www.lyngsoesystems.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aars

Lignende jobs

  • Projektleder i Løgstør

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Projektleder
    • Løgstør
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger 2 Projektassistenter til en spændende stilling hos SSI SCHÄFER. I rollen som Projektassistent vil du blive en del af et mindre team og spille en central rolle i at støtte projekt realiseri..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Frederikshavn

    Søger du en meningsfuld rolle, hvor du kan hjælpe mennesker med at vende tilbage til arbejdsmarkedet? Vi søger en engageret koordinerende sagsbehandler til jobafklaringsforløb hos Jobcenter Frederi..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Farsø

    Til udviklingsteamet hos INWIDO Denmark, søges en erfaren- og teknisk stærk Projektleder, der motiveres af at arbejde i en global virksomhed, med lokal forankring og 5 stærke brands/forretningsenhe..
    • Projektleder
    • Farsø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1