Projektleder til implementering af rapportering efter CSRD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du gåpåmod og blik for de store linjer, så skal du søge jobbet som projektleder til implementering af vores kommende rapportering efter CSRD og EU’s taksonomiforordning.

Du får spændende opgaver, gode kolleger og rig mulighed for at udvikle dig selv og dine arbejdsopgaver, når du som projektleder skal sikre at hele organisationen, arbejder i den samme retning på rapporteringen.

Om os

Vandcenter Syd er et vand- og spildevandsselskab i regnskabsklasse c-stor. Det betyder, at vi er underlagt kommende ny lovgivning for bæredygtighedsrapportering under CSRD og EU's taksonomiforordning. I dag laver vi en årsrapport og en ansvarlighedsrapport efter årsregnskabsloven. Inden 2025 skal vi re-tænke vores rapportering, så det lever op til EU’s lovgivning på området.

Om jobbet

Vi søger en fagligt stærk person, der kan binde ambitioner og kompleks lovgivning sammen med konkrete indsatser, der skaber værdi for både kunder, forretning og omverden. Jobbet består i at klargøre organisationen til at implementere nye måder at rapportere på.

Du vil hurtigt skulle sætte dig ind i lovgivningen og hvilke krav, vi skal efterkomme. En af de første arbejdsopgaver vil derfor også blive at foretage en GAP analyse af vores nuværende rapportering ift. fremtidige krav samt sikre, at vores eksisterende rapportering indarbejdes i fremtidig rapportering.

Som projektleder kommer du til at samarbejde med specialister i bæredygtige tiltag, tekniske eksperter, vores CSR-konsulent og administrative økonomi- og kommunikationsfolk. Det kræver derfor gode samarbejdsevner og blik, for at udnytte den enkeltes kompetencer til det samlede projekts fordel.

I jobbet vil der også være opgaver som led i en kommende revision af vandsektorloven, der vil påvirke flere administrative opgaver, herunder særligt processerne omkring benchmarking og ansøgninger om tillæg til vores økonomiske ramme. Du kommer til at hjælpe organisationen med at omstille eksisterende processer og udvikle nye, for at imødekomme vandsektorlovens krav.

Et tredje ben i jobbet er opgaver i relation til afrapporteringen af vores mange Udviklings & Innovationsprojekter. Der skal udarbejdes budgetter, regnskaber og afrapportering, hvor du med tiden vil få en mere praktisk rolle i udførelsen af opgaverne.

Du får reference til områdechefen for Økonomi, IT & Digitalisering, men kommer til at samarbejde med kolleger bredt rundt i hele organisationen.

Om dig

Du har erfaring med projektledelse på det administrative område, og kan fremvise resultater fra tidligere projekter. Vi lægger vægt på en kandidat med flere års erfaring indenfor området. Det vil være en fordel, men det er ikke et krav, at du har arbejdet inden for forsyningsbranchen tidligere.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til bæredygtighedsrapportering og måske endda EU’s lovgivning på området, men det er ikke et krav.

Vi forestiller os, at du har gennemført en kandidatuddannelse inden for statskundskab eller cand.merc., men din præcise uddannelsesretning er ikke det vigtigste for os.

Du kan både komme fra en privat virksomhed eller fra det offentlige, det vigtigste er, at du er imødekommende og fuld af gå-på-mod. Du vil få en bred berøringsflade i organisationen, så det er nødvendigt med en stor iver efter at lære og samtidig ikke være bleg for at smøge ærmerne op og kaste sig ud i lidt af hvert.

Du er omhyggelig og tager ansvar samt bidrager med nye ideer og indspark til opgaverne og organisationen som helhed. Du tager selvstændigt styringen på projektets fremdrift, og kan sagtens stille dig op på en ølkasse og få alle med dig i projektet.

Du er fuld af godt humør og ønsker at bidrage positivt til den holdånd, der kendetegner VandCenter Syd i dag.

Sidst men ikke mindst er du er en erfaren IT-bruger, herunder office-pakken og Teams.

Vi tilbyder

Et afvekslende og udviklende job på 37 timer med stor indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag.

Du får 190 engagerede kollegaer i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, godt humør og en række personalegoder, som du kan læse mere om på vandcenter.dk, herunder betalt frokostpause. Du vil møde en uformel arbejdskultur med fleksible arbejdsrammer.

Løn er efter gældende KL-overenskomst + kvalifikationer.

Formalia

Der er ansøgningsfrist den 16.03.2023.

Vi gennemfører to samtalerunder. Første samtale forventer vi at afholde i uge 12. Kandidater, vi indbyder til anden samtale, vil blive bedt om at gennemføre en test.

Vi ønsker, at du kan starte hurtigst muligt og senest 01.05.2023.

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, kan du kontakte områdechefen for Økonomi, IT & Digitalisering Maria Krøis Bønløkke på mail [email protected] eller tlf. 21 81 94 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset etnicitet, alder og køn til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 16. marts 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense C

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Har du en teknisk baggrund og erfaring med eltavler og automation? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder bl.a. inden for pharma ved at sikre en god og effektiv hverdag? Vil du være en..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger? Og at dit .
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Vækstvirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens voksende team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at v..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
8. maj 2024 4
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2