Projekteringsleder - Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

H. Skjøde Knudsen A/S – i daglig tale Skjøde – har en mangeårig erfaring i hele Danmark med hoved- og totalentrepriseprojekter inden for privat og offentligt byggeri. Ejerkredsen er samtidigt en del af ledelsen, hvilket giver en hurtig og smidig beslutningsproces. ”Arbejdsglæden tilbage” samt ”frihed under ansvar” er grundelementer i Skjøde`s virke, der skaber en årlig omsætning på mere end dkk 500 mio.

JOBBESKRIVELSE

Skal du være med til at sætte dit præg på Odenses nye bydel, Gartnerbyen?

Opførelsen af Gartnerbyen er i fuld gang, og fortsætter med snarlig opstart på projektering af 3 store projekter, byggefelterne 1.4 øst, 2.6 og 2.8 - i alt 400 boliger hvoraf flere skal DGNB Guld certificeres.

Du vil blive en del af Skjødes tekniske afdeling, et videnscenter hvor bl.a. Verdensmål, DGNB er fokuspunkter og sætter dagordnen for Skjødes fremtidige projekter og bæredygtige profil. Du får en central rolle i de kommende projekter i Skjøde, hvor du vil få ansvaret for projekteringsledelsen fra skitseprojekt til færdigt udførelsesprojekt, i samarbejde med projektchefen.

Dit ansvarsområde bliver at lede eksterne rådgivere for opnåelse af byggetilladelse til færdiggørelse af bygbart udførelsesprojekt i kvalitet og pris som aftalt med bygherre. afholde projekteringsmøder, projektgennemgangsmøder og evalueringsmøder. Du deltager i sagsoverdragelse med udviklings- og kalkulationsafdelingen og bistår ved aftalerne med UE’er. Du får et naturligt medansvar for at udvikle og udarbejde virksomhedens kommende standarder for fremtidens gode byggeprojekter.

FAGLIG PROFIL
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra lignende stilling – enten hos en rådgivende ingeniør, en bygherre eller en entreprenør. Du har en grundig byggeteknisk baggrund – er bred faglig funderet – gerne håndværksmæssig uddannet suppleret med en Konstruktør- eller ingeniøruddannelse samt

  • har et stort overblik og kan overskue alle byggeriets faser jf. pars ydelsesbeskrivelser.
  • besidder en bred byggeteknisk viden og har lovgivningsmæssig indsigt.
  • arbejder målrettet og struktureret – sikrer at projekteringen overholder de aftalte tidsterminer.
  • har økonomisk forståelse.
  • har styr på projekteringen og ledelsen heraf, således at det forløber inden for den aftalte kvalitet og økonomi.
  • har flair for de optimale løsninger og udførelsesmetoder.
  • har erfaring med Autocad og Revit.
  • er gerne DGNB-konsulent, eller andre relevante bæredygtighedskompetencer.

PERSONLIG PROFIL
Du er energisk, dynamisk og smitter med dit vindende humør. Dit engagement og faglige fundament skaber respekt omkring din person og dit arbejde. Du er en organisator, som selv under pres formår at have øje for de mindste detaljer uden at miste overblikket. Du trives med flere bolde i luften, og du er god til at ”følge sagerne til dørs”. Du er ærekær og struktureret – tænker helheder og udfordrer gerne på den gode måde. Din erfaring med faglig sparring og konstruktiv / løsningsorienteret adfærd – intern som ekstern – sikrer dig en relevant indflydelse i dagligdagen. Du er bevidst om værdien af et konstruktivt samspil med de øvrige funktioner i virksomheden. Du er god til både mundtlig og skriftlig kommunikation.

VI TILBYDER
Skjøde er en virksomhed med visioner for fremtiden og et mål om at være kundens foretrukne samarbejdspartner. Hverdagen byder på et professionelt arbejdsmiljø med stor variation i opgavernes art. Vi har fokus på talentet og udvikling af vores medarbejdere. Vi har fokus på bæredygtighed og sammen får vi sammensat din bæredygtighedsprofil. Vi har en åben og uformel omgangstone med korte beslutningsveje. Vi tilbyder en attraktiv stilling med mange gode udfordringer både fagligt og personligt. Arbejdssted vil være på hovedkontoret i Odense (Blækhatten 27, Odense SØ). Løn- og ansættelsesforhold er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår H. Skjøde Knudsen A/S ved denne rekrutteringsopgave. H. Skjøde Knudsen A/S vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om H. Skjøde Knudsen A/S henvises til hjemmeside www.skjode.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SØ
  • Tirsdag den 02. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Solid byggevirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at være..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you passionate about validation and building relationships across the organization? Are you interested in being a part of something bigger than yourself and contribute to the health of millions..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense M

    Salling Group søger Shift Leader til Carl’s Jr.®Har du masser af drive, og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service .
    • Projektleder
    • Odense M
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    We are looking for a talented Business Process Specialist to join us on a maternity cover basis. If you have the skills to harmonize business processes with strategic goals and thrive in collaborat..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5