Operationel projektleder til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at sikre en effektiv drift og produktivitetsudvikling, der understøtter den grønne omstilling? Synes du det er spændende at kigge ind i tendenser og fremtidsperspektiver for elsystemet? Og er du praktiker med stor eksekveringskraft? -Så er du måske vores nye projektleder Komplekse tekniske projekter med mange interessenter Som projektleder skal du bidrage til en fortsat effektiv drift og produktivitetsudvikling, der understøtter den grønne omstilling og bevarer den høje forsyningssikkerhed og kundetilfredshed. Med reference til projektchefen får du et selvstændigt ansvar for dimensionerings- og projekteringsopgaver i forbindelse med udbygnings- og renoveringsopgaver af 10/0,4 kV delen af forsyningsnettet.

Du får ansvaret for, at dine projekter afvikles indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer. Opfølgning på og tilsyn med opgaverne vil således være en del af din hverdag. I tæt dialog med projektets interessenter og eksterne samarbejdspartnere sikrer du etablering og idriftsættelse af 10/0,4 kV transformerstationer, 10/0,4 kV kabelanlæg samt kundetilslutninger på ladestandere til industri, udstykninger mm..

Faglighed med fokus på dialog og kvalitet Du har en videregående uddannelse inden for el f.eks. elinstallatør, ingeniør, maskinmester kombineret med erfaring fra projektledelse. Du har flair for IT og med et digitalt mindset, udfordrer du gerne eksisterende måder at arbejde på.

Som person arbejder du struktureret, engageret og vedholdende. Du er nysgerrig af natur og formår at bygge bro mellem dit arbejde i Vores Elnet og det omkringliggende samfunds politiske fokus på koblingen mellem stigende elektrificering og klimatiltag.

Du kan arbejde både selvstændigt og i projektteams, og din medfødte struktur og vedholdenhed gør, at du kan holde mange bolde i luften uden at tabe nogen af dem. Du er nysgerrig og engageret og har gode menneskelige kvaliteter, der gør dig i stand til at etablere og fastholde gode relationer og samarbejde på tværs.

En ambitiøs og velkonsolideret energikoncern Vores Elnet er en del af Energi Fyn, som er Fyns største energiselskab og sikrer elforsyningen til 210.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. Vi er en del af Energisektoren, som er under stor forandring. Hastig teknologiudvikling, elektrificering, digitalisering og et stort politisk fokus på klimavenlige energiløsninger har sat skub i en massiv omstilling som for alvor er begyndt at slå igennem i vores forsyningsområde. Denne transformation kræver, at vi kontinuerligt udvikler og fremtidssikrer udbygningen af vores elnet med tilslutning af ladestandere, solceller, varmepumper mm.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en projektleder/ingeniør, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SV
  • Torsdag den 19. januar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Vi søger to engagerede og dygtige projektmedarbejdere til vores indsats for børns fritidsaktiviteter, der skal organiseres gennem skolens SFO (skolefritidsordning)Indsatsen har til formål at s..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Hos Dansk Sprinkler Teknisk projekterer, installerer og servicerer vi sprinkler – og ABA-anlæg.Vi søger en serviceminded projektleder til Serviceafdelingen, som skal udføre projekter og ser..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you an experienced senior project manager with a background in construction and plant engineering? Are you looking for an opportunity to lead and coordinate a major greenfield project within si..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1