Projektleder med teknologi forståelse, digitale og sociale kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Hvis du er klar til nye udfordringer, så har vi et yderst spændende job med masser af ansvar.

Kan du se dig selv i en nyoprettet stilling, hvor du er med til at definere dine opgaver og sikre, at Ringkøbing-Skjern Kommune forsat er med i toppen, når det gælder IT og Digitalisering? Så kan du sikkert mærke begejstringen helt ned i maven, når vi fortæller, at lige præcis sådan en mulighed byder sig nu.

Denne stilling giver dig en unik mulighed for at arbejde tæt på det tekniske og strategiske rum og samtidig være med til at sætte retning for det fremadrettede arbejde,” siger Stabschef Karen Marie Johansen.

Som projektleder bliver du ansigtet udad til resten af organisationen. Dine relationer til dine samarbejdspartner bygger derfor på tillid og gensidig respekt, og din faglige stolthed skinner igennem i dit arbejde.

Som vores nye projektleder har du succes, når du inden for de første par år er lykkedes med, at:

  • gribe opgaverne og sikre, at både store og små projekter og opgaver kommer i mål
  • ”lukke hullerne mellem teknik og bruger” og anvender din nysgerrighed og erfaring i forhold til at bruge, kvalificere og udvælge systemer
  • arbejde selvstændigt ud fra en analytisk, strategisk og systematisk tilgang til dine opgaver
  • arbejde struktureret og samtidig får udfordret det eksisterende
  • netværke og samarbejde helt naturligt med kolleger og andre samarbejdspartnere

Vi tilbyder:

  • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, en sjov, men respektfuld omgangstone og et godt samarbejde på tværs af organisationen
  • Et stort selvstændigt ansvar, gode kollegaer med forskellige og stærke faglige kompetencer
  • En varieret hverdag med fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen
  • Tilknytning til de forskellige afdelinger i Personale og Digitalisering
  • En kommune/arbejdsplads der gang på gang har vist, at ord bliver til handling
  • Mulighed for efteruddannelse og kompetenceudvikling

Hvad har du med i bagagen?

Det har vi ikke noget entydigt svar på. Men vi forestiller os, at du har solid erfaring med projektledelse gerne fra en større organisation. Du kan kommunikere tydeligt i både skrift og tale, og du er kreativ og nysgerrig. Du deler gerne ud af din viden og er en naturlig sparringspartner for dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere, ligesom du kan navigere i en, til tider, hektisk hverdag.

Du bliver en del af Staben Personale og Digitalisering, som består af:

  • IT-afdelingen med 20 ansatte. IT står for vores datasikkerhed, de drifter, udvikler og vedligeholder kommunens netværk og datacenter. IT udfordrer og bidrager til innovation i Ringkøbing-Skjern Kommune. Afdelingen driver alle tværgående forretningsapplikationer og rådgiver om IT i kommunen.
  • HR og Kommunikation med 13 ansatte. Afdelingen består af 3 grupper. Kommunikationskonsulenterne, Digitaliseringskonsulenterne og HR -Udviklingskonsulenterne. Afdelingen løser en bred vifte af opgaver indenfor kommunikation, ledelse, arbejdsmiljø, MED – organisationen samt digitalisering og udvikling.
  • Personale med 16 ansatte. Afdelingen består af 3 personaleteams, 1 team Jura og Forhandling, samt kantinedriften. Personale varetager bl.a. kommunes lønudbetalinger, organisationsudvikling, juridisk hjælp og støtte.

Vil du vide mere

For yderligere oplysninger omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Stabschef, Karen Marie Johansen på mail: [email protected] tlf. 5124 5263 eller Afdelingsleder i IT, Niels Sønderskov på mail: [email protected] tlf. 99743580

Ringkøbing Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, eventuel efteruddannelse og tidligere beskæftigelse skal være modtaget elektronisk senest den 1. marts 2023

Efter ansøgningsfristen udvælgelses kandidater til 1. samtale. Du vil blive kontaktet telefonisk, hvis du udvælges til 1. samtale, som afholdes den 6. marts 2023 på Hotel Fjordgården i Ringkøbing

Der anvendes Neo-Pi-3 profilanalyse samt Garuda Logik i forbindelse med 2. samtale.

2. samtalerunde afholdes den 21. marts 2023 på Hotel Fjordgården i Ringkøbing

Som en del af din ansøgning, vil der være 1 spørgsmål, som du skal svare på gennem en video. Du har max. 1 minut til din besvarelse.

Læs mere om Ringkøbing-Skjern Kommune og vores værdier på: www.rksk.dk

Se filmen om Ringkøbing-Skjern Kommune her: Hovedfilm

Her finder du vores IT- og Digitaliseringsstrategi : IT-Strategi - Digitaliseringsstrategi

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ringkøbing
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Aulum

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende? Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.
    • Projektleder
    • Aulum
    Få mere info
  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing - Sk..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1