Ringsted søger dygtig projektleder til udviklingsprojekter der understøtter byens transformation til en moderne by mi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi arbejder med byggeri, anlæg og mobilitet og søger dig, der engageret og dygtigt kan styrke vores indsats med at løse de spændende opgaver inden for mobilitet, byggeri og klima vi står over for. Du vil gennem mobilitetsplanlægning, borgerinddragelse, klimaplanlægning bidrage til den overordnede udvikling af Ringsted som en bæredygtig og attraktiv kommune. Du er god til at bygge bro mellem mennesker og fagligheder og mellem overordnede planer og konkrete anlæg.

Om Ringsted Kommune:

Ringsted Kommune er en dynamisk og vækstorienteret kommune i hjertet af Sjælland. Vores mål er at skabe et bæredygtigt, livskvalitetsskabende og attraktivt miljø for vores borgere, virksomheder og besøgende. Vi er dedikerede til at fremme grøn mobilitet, inddrage vores borgere i beslutningsprocesser og udvikle ambitiøse klimaplaner for at bidrage til en bedre fremtid. Du bliver en del af afdelingen Byg og Anlæg i Vej- og Ejendomscenteret.

Arbejdsområder:

Som akademisk medarbejder i Ringsted Kommune vil du have følgende hovedansvarsområder:

Mobilitetsplanlægning: Du vil arbejde på at udvikle og implementere innovative mobilitetsløsninger, der fremmer bæredygtig transport i byen og på landet.

Borgerinddragelse: Du vil facilitere inddragelsesprocesser, så vores borgere kan deltage aktivt i udviklingen af vores kommune. Dette indebærer dialog, workshops for at høre deres stemme.

Klimaplanlægning: Du vil medvirke til udviklingen og implementeringen af klimaplanen inden for transport og byggeri, der reducerer vores CO2-udledning og styrker vores bæredygtige udvikling.

Udvikling af Ringsted: Du vil bidrage til den overordnede udvikling af Ringsted som en bæredygtig, attraktiv og konkurrencedygtig kommune, i samarbejde med øvrige afdelinger.

Kvalifikationer:

Vi søger en kandidat med følgende kvalifikationer:

Relevant akademisk uddannelse inden for byplanlægning, samfundsvidenskab, miljøvidenskab eller lignende.

Erfaring med mobilitetsplanlægning, borgerinddragelse og/eller klimaplanlægning er en fordel.

Evne til at arbejde selvstændigt og i teams.

Fremragende kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt.

Interesse for bæredygtighed og byudvikling.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling i en kommune, der vil en bæredygtig udvikling.

Mulighed for faglig og personlig udvikling.

En engageret og samarbejdsorienteret arbejdsplads med dygtige kolleger.

Attraktive ansættelsesvilkår og lønpakke.

Ansøgning:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som skal indeholde en motiveret ansøgning og CV. Ansøgningen sendes elektronisk via vores rekrutteringssystem på vores hjemmeside.

Ansættelsessamtaler: 15. november, evt. 2. samtale d. 23. november.

Yderligere information:

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Byg og Anlæg Charlotte Falkenberg, [email protected], mobil 20 54 87 72.

Ringsted Kommune ser frem til at byde en engageret akademisk medarbejder velkommen til vores team og samarbejde om at gøre Ringsted til en endnu bedre kommune for vores borgere og fremtidige generationer.
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ringsted
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Køge

    . Are you a seasoned Sourcing Project Manager ready to spearhead the transformation of sourcing processes in a GMP (Good Manufacturing Practice) environment? The selected candidate will be responsi..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you motivated to work with exciting tasks, as well as supporting the setup of innovative systems and processes involved in purification of Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)? If yes, we a..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Holbæk

    Er du en ambitiøs projektleder, der er god til at skabe fremdrift og sørge for ejerskab ved komplicerede udviklingsprojekter? Har du samtidig lyst til at arbejde med patientnær teknologi og digital..
    • Projektleder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 2