Selvkørende projektleder til styring af anlægsportefølje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Rødovre Kommune er inde i en spændende byudvikling, som nu og i de kommende år betyder, at der er mange spændende byggeprojekter.

Vil du være med til at sikre gode bygningsmæssige rammer for kommunens aktiviteter og institutioner – og har du de rigtige forudsætninger for dette – så har vi et spændende og udviklende job til dig, hvor en af opgaverne spænder vidt i størrelse, kompleksitet og format.

Dine primære opgaver vil være bygherrerådgivning og projektledelse, men kan også tænkes kombineret med særområder inden for bygherrens udvidede felt – bæredygtighed/klima, digitalisering/datastrategi og/eller juridiske kompetencer (entrepriseret, IKT eller andre).

Du skal være med til at rådgive og hjælpe kommunens fagforvaltninger i bygningsmæssige spørgsmål. Det betyder områder inden for alt fra skoler, børneinstitutioner, fritid og kulturområdet, administration, det sociale område og bygninger til det tekniske område.

Du kommer til at skulle igangsætte og gennemføre kommunale byggeopgaver
  • opstille program, udføre skitsering, tidsplan og budget sammen med bygherre (som er en af fagforvaltningerne) og brugere
  • udarbejde indstillinger til de politiske udvalg sammen med fagforvaltningerne
  • udbyde og forhandle aftaler med rådgivere og entreprenører
  • følge projektering og udførelse og derved sikre at forudsat økonomi, tidsplan og kvalitet bliver overholdt.


Din profil

Du skal kunne stå for projektledelse af store og små byggeopgaver (fra idé til ibrugtagning).
Du skal kunne indgå i det team som Bygningsafdelingen er, der er en afdeling, hvor vi både varetager renovering, ombygning og nybygning af de kommunale bygninger, men også er med til at sætte og udføre rammer for kommende bygningsmasse, hvor kvalitet og bæredygtighed er nogle af målene.
Vi forventer, at du er uddannet arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør, men vi er åbne for, at du kan have opnået de relevante kompetencer med en anden baggrund.
Det er vigtigt for os, at du kan arbejde selvstændigt og skabe tryghed hos bestillere og brugere. Vi værdsætter at kunne bede om hjælp og bruge hinanden i det daglige arbejde, hvorfor vi vægter samspillet mellem kolleger højt. Du skal også forstå at arbejde i en politisk ledet organisation.

Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med strategiarbejde, implementering af bæredygtighed i byggeri eller andre særlige specialkompetencer, da vi oplever et stort paradigmeskift i arbejdsmetoder og bygherres ønsker og forventninger til bygningsafdelingens kompetencer.


Derfor skal du vælge os

Bygningsafdelingen er en del af Rødovre Kommunale Ejendomme, der har ansvaret for kommunens samlede portefølje af egne ejendomme og lejemål. Vi er en hyggelig afdeling i en velfungerende forvaltning. Vi er stolte af, at vores humør er højt, opgaverne spændende og dagene præget af glade kolleger og gode samarbejder. Vi hjælper altid hinanden med at komme i mål i fællesskab.

Afdelingen har ansvaret for alle byggeopgaver, bygningsvedligeholdelse og energistyring i bygningerne. Vi er 20 medarbejdere, der tilsammen repræsenterer de forskellige bygningsfaglige kompetencer.
Som projektleder får du ansvaret for afdelingens bygherrebetjening og -rådgivning inden for dine egne opgaver.

Du kommer til at indgå i det samlede team som Bygningsafdelingen er. Dette team har to ben;
  • drift og vedligeholdelse af de kommunale bygninger,
  • anlægsopgaver, som er med til at sætte og udføre rammer for kommende bygningsmasse, hvor kvalitet og bæredygtighed er nogle af målene,


hvoraf du vil komme til at høre til på den sidstnævnte.


Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fuldtidsstilling med start 1. april 2024.

Arbejdssted: Bygningsafdelingen, Tæbyvej 77.

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Hannah Rosa Rasch, telefon 30 76 72 57.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 9. februar 2024. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 8, 2024.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Rødovre
  • Fredag den 09. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Do you have a passion for Supply Chain and thrive in the realm of high-complex projects within an international environment? Are you aspiring to witness the tangible impact of your efforts and shar..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to drive and impact a variety of early and late-stage drug product development projects? Are you ready to apply your project management experience and analytical development skills in a..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Does it sound exciting to be an influential part of a fast-growing Digital Supply Chain organisation and play a key role in driving the execution of our ambitious aspirations? Then, this is your ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you enjoy working across the value chain to find cross-functional solutions, for creating transparency and optimisation of processes? Do want to take lead in a cross organisational project progr..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0