Projektleder til Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Boligselskabet Sjælland har flere store helhedsplaner på vej til projektering og gennemførelse, og vi har 400 nye boliger på vej inden for de næste par år. Vi skal derfor være flere til at føre nybyggerier og helhedsplaner sikkert ud i livet.

Med reference til souschefen får du det fulde ansvar for at drive de projekter, der lander på dit bord. Som projektleder har du ansvaret for projekter fra idé til færdigt byggeri og dermed hele processen fra budgettering, forslag, projektering og udfærdigelse af udbudsmateriale, byggeledelse og bygherretilsyn til overlevering til drift.

Byggeri består i dag af 8 engagerede og fagligt stærke projektledere, der i dagligdagen er beskæftiget med projektledelse af nybyggeri, renoveringssager, helhedsplaner, bygherrerådgivning og –tilsyn, 1 bolig- og projektudvikler, 1 IKT og BIM ansvarlig, 1 koordinator, 1 byggesagsassistent, 4 byggeledere, 3 beboerkoordinatorer, 1 fællesskabskoordinator og 1 souschef foruden byggechefen.

Vi er ambitiøse med vores projekter og gør alt for at skabe attraktive boliger og bebyggelser for vores beboere. Vi lægger vægt på at være synlige i hele processen fra idé, projektering og opførelse og sætter krav igennem, så vi opnår de bedste resultater i det færdige byggeri.

Selvstændig projektledelse med tværfaglig sparring
Du indgår i en stærk faglig gruppe af projektledere, hvor du i dagligdagen kommer til at arbejde selvstændigt - med sparring på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere og ikke mindst med beboerdemokratiet.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Projektledelse af hele processen fra idé til aflevering
  • Koordinering af projekterne internt som eksternt
  • Involvering af alle interessenter
  • Udarbejde projekt- og tidsplaner, herunder budgettering og udbud
  • Forhandling, samarbejde og dialog med rådgivere, entreprenører og myndigheder


Stærke byggetekniske kompetencer og erfaring

Du er uddannet arkitekt, bygningsingeniør, konstruktør eller tilsvarende. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring som projektleder inden for bygningsrenovering og nybyggeri - alternativt er du nyuddannet og brænder for at få indsigt i den almene boligbranche og for bygningsrenovering og nybyggeri.

Kommer du med erfaring, har du god økonomisk forståelse og er fortrolig med at skulle udarbejde budgetter i forbindelse med bygge- og renoveringssager. Du har erfaring med udarbejdelse af udbud og håndtering af udbudsrunder. Du har enten kendskab til den almene branche, eller ønsker at lære den at kende samt interesse og viden om bæredygtighed under opførelse og i byggeriet.

Er du nyuddannet, forventer vi, at du byder ind med stor entusiasme og er nysgerrig efter at lære alle ovenstående discipliner.

Udover høj faglighed lægger vi stor vægt på din evne og vilje til at samarbejde. Du er vant til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige mennesker og er derfor vant til, at der kan være forskellige interesser, der skal imødekommes. Vi lægger vægt på, at du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner.

Som person forventes det, at du er fleksibel, proaktiv og selvstændig. Du trives godt i et team, hvor faglig sparring og samarbejde vægtes højt. Du er resultatorienteret, har gennemslagskraft og går ikke på kompromis med kvaliteten.

For at komme i betragtning til stillingen skal du være i besiddelse af gyldigt kørekort og være villig til at bruge egen bil til erhvervsmæssig kørsel, som honoreres i henhold til statens takster.

Vores ansættelsesforhold og lidt om os

Vi tilbyder en selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed, hvor medarbejderne vægter samarbejde højt, og hvor der er fokus på optimering og innovation. Du vil opleve stor frihedsgrad til selv at tilrettelægge dit arbejde, naturligvis under hensyntagen til deadlines og igangværende projekter - hvilket til gengæld kræver, at du selvstændigt tager initiativ inden for dit eget ansvarsområde og er fleksibel i forhold til arbejdstiden. Møder med beboerdemokratiet foregår ofte om aftenen.

Vi tilbyder:

  • Fleksibilitet i forhold til arbejdstiden og hjemmearbejdsplads
  • Attraktive personaleforhold med bl.a. sund frokostordning, gratis parkering, aktiv personaleforening og diverse sociale arrangementer
  • Gode ansættelsesvilkår med attraktiv ferie- og pensionsordning, sundhedssikring, rabatordninger m.m.
  • Ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst

Henvendelse
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte byggechef Per Bro på 46 30 47 50 eller souschef Asger Nøhr Ahmed på 24 91 49 08. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen så kontakt HR-partner John Lind Thomsen på 24 60 49 66.

Ansøgningsfristen er søndag den 22. oktober 2023.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 24. oktober 2023. og 2. samtaler fredag den 27. oktober 2023. Tiltrædelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Roskilde
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you ready to take on a pivotal role in shepherding our new facilities from design to operational readiness? Do you have experience in managing IT Automation Systems integration projects? If so,.
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Slagelse

    Stærkt samarbejde mellem somatik og psykiatri. Er det ikke lige noget for dig? 2-årig projektansættelse fordelt mellem Næstved, [xxxxx] (NSR) og Psykiatrien i Slagelse..
    • Projektleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Projektleder i Køge

    . Are you a seasoned Sourcing Project Manager ready to spearhead the transformation of sourcing processes in a GMP (Good Manufacturing Practice) environment? The selected candidate will be responsi..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 4
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4