Tovholder til teknologi-netværk i Skanderborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være med til at forme fremtiden for brug af teknologi og velfærdsteknologi i Skanderborg Kommune? Vil du være med til at lede en teknologisk rejse, der styrker borgernes mestring af eget liv og samtidig øger jobtilfredsheden for vores dedikerede medarbejdere? Har du evnen til at lede og inspirere et netværk af innovative aktører? Har du erfaring med projekt- og programledelse og passion for at implementere velfærdsteknologi i en dansk kommune?

Hvis du kan nikke til flere af disse punkter, er du måske vores kommende tovholder for teknologi-netværket!

Baggrund: Skanderborg Kommune oplever et øget demografisk pres og der skal arbejdes med nye måder at levere kernevelfærden i de borgernære områder. Skanderborg Kommune ønsker derfor at lave et markant fremstød i anvendelse af teknologi forstået som både velfærdsteknologi og anden teknologi som fx IOT. Skanderborg Kommunes ledelse har derfor besluttet at nedsætte et teknologi-netværk, der går på tværs af hele kommunen. Teknologi-netværket skal støtte organisationen i at implementere flere teknologiske løsninger med det formål at løse opgaverne smartere og dermed frigive mere tid på sigt. Vi tror på, at flere teknologiske løsninger kan bidrage positivt til vores politiske målsætning om større grad af mestring af eget liv for borgerne. Vi tror også på, at det kan skabe større jobtilfredshed for vores medarbejdere ved at lette deres opgaver.

Din rolle
Som tovholder for teknologinetværket står du i spidsen for at opbygge vores teknologi-netværk og er ansvarlig for at drive og koordinere vores projekter og samarbejde med interessenter på tværs af Skanderborg Kommune. Du vil være ansvarlig for at opbygge og vedligeholde netværket på tværs af Skanderborg Kommune.

Du skal bl.a.
  • Identificere og evaluere velfærdsteknologiske løsninger, der kan forbedre borgernes mestring af eget liv og øge jobtilfredsheden blandt vores ansatte.
  • Planlægge, styre og følge op på projekter, herunder ressourceallokering, tidsplaner og økonomi
  • Samarbejde tæt med interessenter på tværs af organisationen, herunder kommunens ledere, afdelinger og eksterne partnere
  • Sikre en smidig implementering og integration af velfærdsteknologi med vores eksisterende systemer og arbejdsprocesser
  • Udvikle et koncept for videndeling på tværs af hele organisationen
  • Udvikle et koncept for træning og support for vores medarbejdere
  • Overvåge og evaluere resultaterne af de implementerede løsninger for at sikre løbende forbedring og innovation
  • Bidrage til at sikre, at data fra projekter kan leveres til kommunens ledelsesinformationssystem
  • Støtte konkrete implementeringsprojekter i det omfang tiden tillader det
  • Bidrage til konkret implementering af IOT i samarbejde med bl.a. teknologisk implementeringskonsulent


Vi forventer, at du
  • Har en solid erfaring inden for projektledelse og programledelse, herunder planlægning, eksekvering og evaluering
  • Har kendskab til teknologiske og velfærdsteknologiske løsninger og trends, samt en forståelse for deres indvirkning på borgernes mestring af eget liv og jobtilfredshed hos vores medarbejdere
  • Er en stærk kommunikator og formår at engagere og motivere både interne og eksterne interessenter
  • Har en analytisk tilgang og evner til at omsætte kompleks information til konkrete handlingsplaner
  • Er en dygtig programleder og projektleder med evnen til at sikre, at projekter leveres til tiden og inden for budget
  • Har erfaring med forandringsledelse og en forståelse for, hvordan man skaber accept og adoption af nye teknologiske løsninger


Vi tilbyder
  • En spændende og unik mulighed for at lede og drive en omfattende digital transformation inden for velfærdsteknologi i Skanderborg Kommune. Kom og vær med til at sætte dit præg i Skanderborg Kommunes rejse!
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at præge udviklingen og skabe mærkbare forbedringer i kommunes velfærdstilbud
  • Et dedikeret tværgående team af medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel og skabe bedre vilkår for vores borgere
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling der gør, at du fastholder din specialviden omkring teknologiimplementering


Hvem er vi?
Vi er en arbejdsplads, hvor det har høj prioritet, at vi både gør det godt og har det godt. Den særlige Skanderborg-kultur er åben og tillidsbaseret. Beslutningsvejene er korte og ”Skanderborg-modellen” med udpræget lokal beslutningskompetence er udtryk for, at vi ser en værdi i at træffe beslutninger tæt på borgerne. Det er styrende for det gode samarbejde i Skanderborg Kommune, at vi viser hinanden tillid, skaber relationer, deler ressourcer og tænker nyt.

Hos os er det menneskelige møde i centrum, hvad enten det er mellem kolleger eller mellem en medarbejder og en borger. Ud fra denne tankegang er vores opgave at hjælpe den enkelte borger og fællesskabet med at finde egne ressourcer til at være aktiv og tage ansvar.

Du tilknyttes Staben Økonomi, Digitalisering og Indkøb i afdelingen IT, Digitalisering og Forretningsudvikling. Her vil du indgå i tæt samarbejde med både IT-teknik-teamet, Digitaliseringsteamet og Forretningsudviklingsteamet og vil referere til Digitaliserings- og IT-Chefen.

Din hverdag vil på den ene side være opdelt mellem at prioritere og opbygge netværket og skabe de fornødne synergier på tværs af organisationen. På den anden side skal du også kunne assistere helt konkret i forskellige implementeringsprojekter eller støtte implementeringen af selv samme projekter.
Vi ønsker at implementere teknologi på tværs af hele organisationen, men ønsker at prioritere Sundheds-, Omsorgs- og Handicapområdet den første tid. Derfor vil du vil i starten arbejde tæt sammen med konsulenterne fra Sundheds-, Omsorgs- og Handicapområdet, men også med kontaktpersoner fra alle chefområder.

Hvis du brænder for at udnytte potentialet i velfærdsteknologi til at styrke borgeres mestring af eget liv og medarbejdernes jobtilfredshed, så send din ansøgning og dit CV til os.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om fastansættelse med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.
Løn efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse den 1. januar 2024.

Du får din primære arbejdsplads i vores administrationscenter på Skanderborg Fælled, men du skal påregne aktiviteter uden for huset.

Nærmere oplysninger om stillingen
Spørgsmål rettes til Digitaliserings- og IT-Chef i Økonomi, Digitalisering og Indkøb Anders Fihl på mail [email protected] eller telefon 61 70 04 00.

Ansøgningsfrist og samtaler
Der er ansøgningsfrist den 14. november 2023.
Ansættelsessamtaler finder sted den 22. november 2023 og evt. 2. runde den 24. november 2023.

En tilfredsstillende straffeattest skal kunne forelægges.

Vi opfordrer til, at du orienterer dig om Skanderborg Kommune på kommunens hjemmeside.

I Skanderborg kommune har vi en vision Mennesker møder Mennesker.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 14. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Højbjerg

    Brænder du for projektledelse og vil du være med til at udvikle fremtidens kraner? Er du en dygtig projektleder med højt drive og styr på din projektmodel? Motiveres du af at gå forrest og skabe mæ..
    • Projektleder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Århus

    [xxxxx]s Region Bro søger en entreprise-/projektleder, som vil være med til at udbygge infrastrukturen i Danmark.Du vil få direkte indflydelse på anlægsprojekter, der vil udfordre din eksperti..
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder i Hinnerup

    Ledelse af egne og eksterne montører Som projektleder i montageafdelingen får du det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til det offentlige og byggebranchen, samt mindre mont..
    • Projektleder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Projektleder i Århus N

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 9
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3