Projektleder til IT projekter i fødevarebranchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Hvad gør dig til en formidabel projektleder? Er du meget struktureret og en mester i at jonglere med data i systemer? Eller er det bare en del af dit DNA?
Vi er nysgerrige på hvad der gør dig til en særlig projektleder, da en af vores erfarne projektledere har fået en ny mulighed et andet sted i organisationen, og derfor søger vi nu en projektleder som gene styrer både store og små projekter til fødevareindustrien.

Slagteribranchen står foran en vigtig rejse mod en fremtidssikret produktion og drift. På denne rejse vil du blive en vigtig brik, for at sikre en stabil og bæredygtig drift af slagterier. En opgave du skal løse sammen med din leder, kolleger og kunder. Du vil indgå i et team af projektledere og i det team sparer man med hinanden for vi har et fælles mål, og det er at levere den bedste skræddersyede løsning i den højeste kvalitet til tiden.

Vi er en IT-virksomhed i Frontmatec koncernen, hvor vi sidder 140 der arbejder dedikeret med løsninger inden for MES, industriel IT, SCADA og automationsløsninger. Frontmatec Control Systems udvikler verdens førende tilpassede automations løsninger til b.la. fødevareindustrien.

En projektleder hos os har bl.a. ansvaret for:

  • Ledelse og gennemførelse af automationsprojekter med hovedfokus på MES software i henhold til Frontmatecs projektmodel.
  • Ansvar for projekter i størrelsesorden op til 7 mio. DKK.
  • Deltagelse i -og udarbejdelse af tilbud til kundeprojekter globalt.
  • Primære kontaktperson til kunden gennem projektforløbet.
  • Ledelse af teamdeltager på de projekter du har ansvar for.
  • Projektplanlægning, tidsplanlægning og opfølgning på fremdrift og økonomi i projekterne.
  • Rejseaktivitet på ca. 15-20 dage årligt.

Hvad skal der til for at lykkes?

Med reference til afdelingslederen får du ansvaret for styring af projekter i både Danmark og udlandet. Du skal sikre god og effektiv projektstyring i samspillet med kunder og kollegaer. Du skal forvente at der er frihed under ansvar, beslutninger der skal træffes, opgaver der skal prioriteres, mål der skal indfries alt sammen noget du bliver støttet og guidet i efter behov af din leder og kolleger. Vores MES platform GOSystems er baseret på .NET og SQL.

Det er vigtigt for os at du har en teknisk forståelse enten pga uddannelse eller erfaring indenfor styring af projekter i spændingsfeltet mellem MES og automation. Du har bevist, at du kan styre og lede projekter, samt at du har drive og disciplin, der sætter dig i stand til selv at spotte, hvor du skal sætte ind. Du har gode kommunikative evner og forstår at lytte og tale på alle niveauer i organisationen. Du er en konstruktiv sparringspartner og formår både at igangsætte, uddelegere, følge op på og afslutte et job. Du kan begå dig på engelsk på projektlederniveau i både skrift og tale. Det vil være en fordel med relevant erfaring fra slagteribranchen eller fødevarebranchen generelt.

Hos os vil du opleve fleksibilitet, og en stor tillid til dine personlige evner til at komme bedst muligt i mål med dine opgaver. Din leder vil være der til at guide dig i opgaverne sammen med de øvrige projekledere.
Dine nærmeste kolleger vil være klar med erfaring og hjælp. Uanset hvem du møder i huset, vil du opleve at dine kolleger er dedikerede og fagligt skarpe. At være ny vil være problemfrit, for snakken er uformel og alle er klar til at hjælpe med at finde vej i snirklede gange.

Send os dit CV, hvor du viser din erfaring og et par ord om hvem du er. Vi læser dit skriv så snart vi har modtaget det, så send den hurtigst muligt.

Om Frontmatec Control Systems

Frontmatec Control Systems er en del af Frontmatec koncernen. Frontmatec Control Systems dækker over gruppens løsninger inden for MES, industriel IT, SCADA og automationsløsninger. Frontmatec udvikler verdens førende skræddersyede løsninger til automatisering i fødevareindustrien, fremstillingsindustrien og forsyningsbranchen.

Frontmatec er resultatet af en fusion mellem de seks virksomheder SFK LEBLANC, Attec, ITEC, Carometec, Accles & Shelvoke og Frontmatec. Der er senere tilkøbt flere innovative virksomheder til koncernen. Som totalleverandør kan vi tilbyde mere komplette og unikke løsninger, som vil skabe stor værdi for vores kunder. Med kontorer i både Europa, Amerika og Asien servicerer vi en bred vifte af højt respekterede kunder fra lokale industrielle aktører til store globale fødevareproducenter.

Vi løser alle former for MES, automations- og SCADA-projekter. Vi har en af de bredeste certificering i Danmark, bl.a. som certificerede Siemens og Rockwell-partnere, og vi arbejder i alle SCADA-systemer, herunder S2, iFIX, FactoryTalk® View, IGSS, WinCC. Som noget helt unikt tilbyder vi to egenudviklede softwareplatforme. S2 på SCADA og GOSystems på MES.

Læs mere på https://controls.Frontmatec.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skive

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1