Projektleder til Daniit i Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

MatchMind søger en projektleder til spændende stilling hos Daniit i Sønderborg.

Daniit udvikler software til procesanlæg inden for Asfalt, Foder og Aqua. Med fokus på "Fuld sporbarhed" finder de, i tæt samarbejde med kunderne, løsninger til styring, regulering, overvågning og dataopsamling. Inden for Aqua er de med til at udvikle procesanlæg til den stadig større industri med fiskeopdræt. Optimeringer af processer og software har en direkte indflydelse på miljøet og bæredygtigheden i disse anlæg.

Dine ansvarsområder dækker projekternes gennemførsel såvel teknisk, økonomisk som kvalitetsmæssigt. Daniit arbejder med kunder i hele verden, så du skal forvente 8-10 rejsedage om året. Ved selve indkøringen af anlæggene har du en supervisor på sitet, der hands-on sikrer at aftaler med kunden omkring idriftsættelse overholdes.

Personlige kvalifikationer


Der søges en projektleder, der har lyst til at blive del af en mindre virksomhed, hvor respekt for kunder og kolleger vægtes højt. Herudover er det vigtigt, at du genkender følgende:

  • Du taler godt med alle typer kunder og sætter en ære i at give dem en god oplevelse i hele processen
  • Du er personen, der motiverer dine kolleger og gerne går forrest
  • Du formår at håndtere flere projekter ad gangen og holde hovedet koldt - også når du er presset på tid
  • Du er dygtig til at samarbejde og hjælper gerne dine kolleger i teamet, så alle arbejder i samme positive retning

Rejseaktiviteten er typisk 1-2 dage ad gangen afhængig af projekterne

Faglige kvalifikationer


  • Du har en el-teknisk uddannelse, som eksempelvis automatiktekniker - og har suppleret den praktiske erfaring med en projektlederuddannelse og/eller projektledelse i praksis
  • Du har kendskab til procesanlæg og -styring
  • Du arbejder struktureret og målrettet med de enkelte projekter, og det at aflevere projektet til aftalt tid og i rette kvalitet er en selvfølge
  • Du har en bred faglig viden og erfaring med projektledelse - herunder både af flere store som små projekter ad gangen
  • Du er fortrolig med de grundlæggende tekniske begreber samt regelsæt, så de gældende reglementer overholdes

Er du interesseret i at arbejde i en værdibaseret virksomhed med en flad struktur og moderne ledelsesform, hvor der gennem en åben og ærlig dialog skabes partnerskaber med kunderne frem for et kunde-/leverandørforhold - så er du den person, vi søger.

Du tilbydes en attraktiv løn og job i en virksomhed, hvor fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling falder helt naturligt.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til MatchMind, Anders Heslop på 30214511 - eller sende en mail til [email protected]

Opstart snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Daniit er en mellemstor automations- og teknologivirksomhed, der udvikler og implementerer avancerede automatiseringsløsninger inden for kontrol, regulering, monitorering og dataindsamling.

Daniit A/S er med en fusion ind i Init gruppen på en rejse hen imod at skabe nordens største automationshus. Det giver dig rigtig gode rammer og muligheder for stor faglig og personlig udvikling i din fremadrettede karriere hos Daniit.

De har en klar strategi om at fastholde deres lokale kontorer i en flad struktur med korte kommandoveje og stor grad af fleksibilitet. Endelig så vil du som medarbejder få mulighed for at afprøve flere forretningsområder og teknikker - alt efter dine ønsker og interesser.

Hvem er Init?
I en ny nordisk automationsgruppe, er markedets frontløbere gået sammen om at skabe komplette løsninger indenfor automation, it-sikkerhed og industriel it.
Gruppen består nu af en gruppe selskaber https://initgroup.io/ med ca. 400 dygtige medarbejdere fordelt på 24 lokationer, herunder 15 i Danmark.

Gruppens samlede kapacitet og kompetencer vil sikre yderligere projekt- og teknologiudvikling til gavn for både medarbejdere og kunder. Sammen kan der leveres større og mere komplette projektløsninger til fordel for kunderne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Sønderborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Billund

    Are you motivated by maintaining high standards and having a structured mindset? Put your licensing experience into play to optimally safeguard and protect the quality and value of our LEGO® bran..
    • Projektleder
    • Billund
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Brænder du for projektledelse inden for anlægsbranchen, og har du erfaring med at køre projekter fra start til slut? Så har vi en spændende stilling til dig.Jobbet – ganske kortSom projektl..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4