Projektleder/Project Manager - Anlæg til forarbejdningsindustri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Har du mod på at arbejde for en virksomhed, der er verdens nr. 1 i sin industri?

Haarslev Industries er en innovativ cleantech virksomhed, som leverer komplekse løsninger til gavn for det globale miljø. Med vores state-of-the-art procesteknologi hjælper vi med at skabe en renere, grønnere og mere bæredygtig fremtid. Vi er netop nu på udkig efter en projektleder tilvores lokation i Haarslev på Fyn.

Kommercielt ansvar og kundetilfredshed

Som projektleder i Haarslevfår du det fulde ansvar for internationale kunde projekter, som består af hele fabrikker/anlæg og linjer. Du er involveret i tilbudsfasen og efter overdragelsesmødet overtager du det fulde ansvar for projektet indtil handover til kunden og har i hele projektprocessen fokus på at skabe høj kundetilfredshed. Herfra sikrer du en fortsat god og kontinuerlig kommunikation med kunden, styrer og opdaterer projektplanen og løser kontraktmæssige spørgsmål. Det er dig, der er ansvarlig for kvalitet, tidsplan, budgetopfølgning og leverancer i hele projektfasen (fra ca. 6 måneder op til 2 år), indtil anlægget er leveret, bestilt og testet til den aftalte ydeevne og kvalitet.

Du er en del af en stor international projektorganisation og er nøglespiller i et team bestående af Tekniske Projektledere og Projektingeniører. Derudover bidrager en række interne specialister og afdelinger til projektet, herunder engineering, indkøb og produktionsorganisationen. Du vil i samarbejde med vores procurement afdeling sikre, at vores leverandører leverer det aftalte. Du arbejder ud af vores projektkontor på Fyn, men rejser ca. 40-60 dage / år.

Dine primære succeskriterier vil være

  • Sikring af en bæredygtig kontrakt, projektøkonomi og leveringsplan
  • ”Stakeholder management”: Sikre samarbejde, stærke relationer og proaktiv dialog og problemløsning med kunder samt med projektteamet og andre afdelinger mv.
  • Finansiel rapportering og opfølgning
  • Sikring af ressourcer til projektet, kvaliteten af løsninger og dokumentation (samlet)
  • Godkendelsesmøder, overleveringsmøder m.v. med kommercielt og teknisk indhold

Teknisk baggrund og kommerciel tankegang

Du haren relevant professionel erhvervskarriere indenfor projekt- og/eller procesindustrien, herunder bl.a. +5 års erfaring med projektledelse på tekniske leveranceprojekter, maskiner, produktionslinjer eller lignende. Erfaring fra en global virksomhed vil være et plus. Det er naturligt for dig at holde overblikket og tage ansvaret for budgettet, for at vejlede og motivere teammedlemmer, samt styre leverancer, kontrakter og tidsplaner ved hjælp af moderne projektværktøjer og -modeller. I bagagen har du en teknisk uddannelse (ingeniør, maskinmester eller tilsvarende) og indsigt i maskiner, styring/el-teknik eller procesteknologi. Det vil være en fordel, hvis du har tilføjet projektledelses kurser. Du har en kommerciel og samarbejdsorienteret tankegang, er velbevandret i almindelige Office- og projektrelaterede it-programmer og taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Du fåren nøglerolle i et voksende, globalt og markedsledende selskab med komplekse projekter, der øger

bæredygtigheden i fødevareproduktion verden over, gennem en bedre udnyttelse og forædling af animalske

råvarer. Du får internationale opgaver og får mulighed for at være med til at præge fremtidens måde at drive projekter på i Haarslev. Der vil naturligvis være intern uddannelse i den type projekter / anlæg, teknologi, projektværktøjer og proces, som Haarslev arbejder med.

Hvorfor vælge Haarslev som din næste arbejdsplads

  • Du bliver en del af en international virksomhed, der arbejder hen imod en bedre og mere bæredygtig fremtid.
  • Du får ansvar for en række forskellige opgaver, der udfordrer og styrker kompetencer. Ingen projekter i Haarslev er ens og du vil derfor opleve stor variation i din hverdag.
  • En åben og tillidsbaseret virksomhedskultur. Vores kerneværdi ”Working Together” er særlig vigtig for os, da det er en stærk driver for vores organisations succes og vores medarbejderes trivsel.
  • En sund balance mellem arbejdsliv og fritid: Vi værdsætter, at vores medarbejdere afsætter tid til familie, venner og aktiviteter, der får dem til at trives.

Ansøgning

Hvis du synes, det lyder som et godt match, og du er interesseret i at blive en del af en international procesteknologisk virksomhed, så ansøg venligst nedenfor. Bemærk venligst, at alle ansøgninger skal udfyldes via onlineformularen. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail. Såfremt der ønskes yderligere information om stillingen, bedes du kontakte Michael Pedersen, Regional Project Director, [email protected] eller på tlf +45 29252474.

Vi gennemfører samtaler løbende og tager derfor jobannoncen ned, når vi har fundet den rette.

Haarslev opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller præference, handicap, race eller anden lovbeskyttet status til at søge stillingen. Vi værdsætter mangfoldighed af enhver art, og vi forsøger altid at forbedre vores evne til at ansætte mennesker med forskellig baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Søndersø
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Søndersø

    DESITEK A/S er et dansk el-teknisk handels- og ingeniørfirma med 25 ansatte, der har gjort sikkerheden i elektriske anlæg og installationer til sit speciale. Med den nære tilknytning og kontakt til..
    • Projektleder
    • Søndersø
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Har du en teknisk baggrund og erfaring med eltavler og automation? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder bl.a. inden for pharma ved at sikre en god og effektiv hverdag? Vil du være en..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger? Og at dit .
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense SØ

    Are you an experienced Project Manager or Senior Project Manager with a passion for leading and managing complex projects in the field of electric vehicle (EV) battery systems and handling systems?.
    • Projektleder
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1