Projektleder med flair for facilitering og digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Udviklingsteamet i Gladsaxe Kommunes digitaliseringsafdeling har brug for dig, der både kan lede it-projekter og kan facilitere læring og dialog om digital transformation.

Du bliver motiveret af at skabe fremdrift og fælles forståelse i it-projekter og synes det er attraktivt at få mulighed for at arbejde strategisk med digital transformation. Gladsaxe Kommune er en digital frontløber, og vi har brug for din indsigt, dit drive og din metode-værktøjskasse.

Dine opgaver, kompetencer og erfaring


Du skal arbejde både med it-projektledelse og strategi, facilitering og digital transformation. Det vil variere over tid, hvad der fylder mest i jobbet.

I det følgende beskriver vi, hvad opgaverne kan handle om, og hvilke kompetencer og erfaringer, du gerne må have med dig. Du behøver ikke at kunne det hele fra starten af, men kan formentlig spejle dig i det meste.

It-projektledelse


Du har en vis erfaring med digitaliseringsprojekter. Du bliver ansvarlig for eksempelvis implementering af it-systemer og udvikling af nye digitale løsninger. Du har bred teknologiforståelse og interesse for hvordan digitale løsninger kan komme organisationen, medarbejderne og borgerne til gavn. Det er ikke fremmed for dig at arbejde med it-projekter, og du evner at vælge fremgangsmåde afhængigt af projektets og processens karakter.

Du brænder for projektledelse. Du er god til at samarbejde med både leverandører, ledere, interne konsulenter og slutbrugere om at udvikle og implementere it-projekter. Du skaber samarbejde, fremdrift og kvalitet, fordi du er god til at systematisere, koordinere, kommunikere og holde overblik. Du har erfaring med at afdække behov, planlægge processer og analysere arbejdsgange.

Du tager ansvar og finder løsninger. Du følger ting til dørs og kan lide at finde vejene frem. Hvis noget ikke virker efter hensigten, kommer du gerne med bud på, hvordan det ellers kunne gribes det an og fører ideen ud i livet.

Strategi, facilitering og digital transformation


Du kan formidle og tilrettelægge kompetenceudvikling. Du skal skabe og videreudvikle kompetenceudviklingstiltag, der giver viden og handlekraft i forhold til digital transformation. Lige nu er der gang i nogle initiativer, som du skal videreføre. Det gælder bl.a. ”Det digitale akademi”, som indeholder aktiviteter indenfor kompetenceudvikling, inspirationsoplæg og videndeling. Nogle gange underviser vi selv, og nogle gange får vi andre til det. Vi samarbejder med HR konsulenter om opgaven.

Det er et plus, hvis du har en proceskonsulentuddannelse, men det er ikke et krav. Du kan have opnået erfaringer om fx samskabelse og innovation på andre måder. Vi skal i gang med at arbejde med ledelsens og politikernes engagement i den digitale transformation, og her har vi brug for, at du både kan tænke strategisk og være en praktisk faciliterende procesleder med gode idéer og gennemslagskraft.

Du er opsøgende og kan sikre dialog med organisationen. Du skal videreføre initiativet ”Servicebesøg”, hvor Digitaliseringsafdelingen er i dialog med fagområderne om digital transformation. Sammen undersøger vi, hvad der er brug for af sparring, inspiration og konkret hjælp, for at de kan komme videre med deres transformationsprojekter. Du kan lide rollen som brobygger og trives med at danne netværk og finde nye indgangsvinkler. Nogle gange kan det handle om it-arkitekturen. Andre gange kan det handle om at få forbindelse med de rette mennesker. Du skal være opsøgende, lyttende og kunne rådgive og hjælpe med at finde vejene fremad, så organisationen selv kan arbejde videre.

Din nye arbejdsplads


Du bliver en del af en arbejdsplads, som er meget optaget af den digitale udvikling. Noget af det spændende ved jobbet er, at du får berøring med kommunens mange fagområder og ikke mindst de engagerede ledere og nøglepersoner, der også er optaget af at skabe værdi for borgerne med ny teknologi.

Du bliver ansat i Digitaliseringsafdelingen, som består af 25 medarbejdere fordelt på tre teams: IT-Hotline, Drift og Udvikling.

Du bliver en del af Udviklingsteamet, som spænder vidt med opgaver indenfor strategi og digitalisering, systemansvar, it-sikkerhed, it-arkitektur og it-projektledelse.

Teamet sidder i åbent kontorlandskab, hvor sparring og videndeling er en stor del af hverdagen. Du bliver en del af et miljø med en uformel omgangstone, hvor vi respekterer og bruger hinandens styrker. Vi er en moderne hybrid arbejdsplads, hvor vi både er fysisk til stede på kontoret og arbejder hjemmefra i løbet af ugen. Vi mødes hver morgen online, hvor vi har mulighed for faglig sparring og drøfter stort og småt med hinanden.

Interesseret?


Du er velkommen til at kontakte digitaliseringschef Thomas Lerche på telefon 61 66 23 46 eller teamleder Nadja Månsson på telefon 29 62 11 83. Hvis ikke vi lige kan træffes, så læg en besked eller send en sms – så ringer vi tilbage.

Der er ansøgningsfrist 30. januar 2023 kl. 12.00 og vi forventer at afholde samtaler 2.-3. februar 2023.

I din ansøgning vil vi bede dig beskrive opgaver, du har løst, hvor den erfaring og de kompetencer, vi efterspørger, er kommet i spil.

Vi tilbyder


Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Vi tilbyder 37 timers arbejdsuge, flextid, gode muligheder for hjemmearbejde og betalt frokostpause, samt mange andre goder som en del af en moderne og sund kommune.

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på www.gladsaxe.dk/nyansat

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you interested in driving high-profile strategic projects within Development and representing Development across the [xxxxx] value chain? Do you want to impact the strategic direction of..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you eager to drive financial and strategic analyses close to the center of decision-making in a global pharmaceutical company? Do you excel in analyzing financial performance metrics and transf..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager with a passion for driving digital solutions? Do you thrive in a cross-functional and dynamic environment? Are you eager to improve and standardise processes?.
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. maj 2024 233
19. maj 2024 238
18. maj 2024 237
17. maj 2024 237
16. maj 2024 241
15. maj 2024 234
14. maj 2024 212
13. maj 2024 209
12. maj 2024 216
11. maj 2024 211
10. maj 2024 211
9. maj 2024 219
8. maj 2024 208
7. maj 2024 209
6. maj 2024 204
5. maj 2024 206
4. maj 2024 207
3. maj 2024 203
2. maj 2024 205
1. maj 2024 206
30. april 2024 216
29. april 2024 191
28. april 2024 191
27. april 2024 194
26. april 2024 184
25. april 2024 177
24. april 2024 178
23. april 2024 171
22. april 2024 171
21. april 2024 173
20. april 2024 176