Projektleder til fremtidens kundeinformation i kollektiv transport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Er du projektleder med dokumenteret erfaring? Og vil du gøre en forskel for passagererne i den kollektive transport ved at udvikle digital og analog information til vores passagerer før, under og efter rejsen?

Trafikselskabet Movia søger en projektleder, der skal indgå i vores projektlederteam for trafikinformationsløsninger. Du får med andre ord både gode kollegaer og muligheden for at arbejde med nogle af Movias vigtigste samarbejdspartnere i den kollektive transport.

Vær med til at skabe personlig og relevant trafikinformation
I Movia arbejder vi for at sikre god og bæredygtig mobilitet overalt på Sjælland og øerne, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer. God trafikinformation er en af forudsætningerne for en god kundeoplevelse og dermed en attraktiv og konkurrencedygtig kollektiv transport. Movia er ejet af de 45 kommuner og to regioner på Sjælland.

I Movias afdeling for Kommunikation og Information arbejder vi både strategisk og operativt med at forbedre kvalitet og løsninger for kunderejsen gennem udvikling af digitale og analoge kanaler. Det gør vi i en bred vifte af samarbejder, hvor især samarbejdet med DOT (DSB og Metroselskabet) samt Rejsekort/Rejseplan A/S er højt prioriterede.

Sammen med 15 kolleger i Kommunikation og Information, hvoraf fire er projektledere, er det din opgave at forbedre kundernes oplevelse af information før, under og efter rejsen. Dit primære ansvarsområde bliver at udvikle og forbedre kundeinformationen i Movias produkter, det vil sige i bus, havnebus, lokaltog og Flextrafik.

Dine primære opgaver
  • Projektledelse af udviklingsprojekter om trafikinformation
  • Kortlægge og styrke processer og samarbejder om trafikinformation i Movia samt på tværs af vores transportformer
  • Identificere potentialer for forbedring af trafikinformation med afsæt i kundedata, samt bidrage til udviklingsprojekter i samarbejde med interne og eksterne parter


Du bliver desuden projektleder og/eller -deltager i en række udviklingsprojekter i DOT med fokus på udvikling af trafikinformation om rejsen på tværs mellem bus, tog, lokaltog og metro.

Du har erfaring med udvikling af digitale løsninger med afsæt i kunders adfærd og behov. Du tænker med afsæt i kundedata og digitale muligheder og motiveres af at finde processuelle løsninger til komplekse opgaver. Du er målrettet og tager selvstændigt ansvar for dine projekter. Du trives med at have mange forskellige opgaver, og du er stærk i både skrift og tale.

Vi forventer, at du har
  • Mindst 3 års erfaring med projektledelse inden for udvikling af digitale og analoge kundevendte løsninger
  • Fingeren på pulsen med hensyn til kundebehov og anvendelse af data til både digitale og analoge løsninger samt brugervenlighed
  • Erfaring med projektledelse i komplekse samarbejder og gerne i politisk drevne organisationer
  • Gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Et godt drive og kan arbejde struktureret og målrettet
  • En relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.it., cand.merc. eller cand.soc.


Du får en spændende hverdag med udviklingsmuligheder og højt tempo.

Kommunikation og Information er en del af Movias forretningsenhed for Kommunikation og Kunder, der har ansvar for kommunikation og branding, IT og det kommercielle område (billetter, salgskanaler og kundecenter).

Alle os i Movia
Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia. Vores fælles mål er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret ca. midt mellem Valby Station og Ny Ellebjerg Station, og (selvfølgelig!) med flere buslinjer direkte til vores dør ved Toftegårds Plads. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre for endnu flere.

Som afdeling fokuserer vi på en høj grad af tillid i opgaveløsningen, selvledelse og trivsel. Movia er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid med hjemmearbejde efter behov. Hverdagen hos Movia er kendetegnet ved, at der samarbejdes på tværs af forskellige fagligheder og områder. Der er stor respekt blandt kolleger og et fokus på sammenhæng mellem de forskellige afdelinger. Movia er en offentlig virksomhed, og vi ser det som en af vores styrker, at vi er en attraktiv arbejdsplads for både medarbejdere og ledere. Derfor har vi også en række sociale tilbud; en medarbejderfond, træning, fitnessrum, efteruddannelse, seniorordning, interne netværk, ’Tæl skridt’, ’Vi cykler til arbejde’, og vi har en kantine med det økologiske bronzemærke fra Fødevarestyrelsen - for bare at nævne nogle.

Medarbejdertrivsel er et vigtigt parameter for at lykkes, og for at Movia kan levere gode resultater til gavn for samfundet, vores ejere i kommuner og regioner på Sjælland samt for vores passagerer. Derfor gør vi en stor indsats for at tilknytte og udvikle vores medarbejdere.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. august 2023 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er tirsdag den 2. maj 2023

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikation- og informationschef Birgitte Skøtt Lenstrup på tlf.nr. 61 16 21 53

Om Movia
Movia transporterer årligt ca. 180 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige Flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Læs mere på moviatrafik.dk eller vores virksomhedsside på LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Tirsdag den 02. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København N

    På [xxxxx] (KP) er det ambitionen, at vores forskning skal besvare udfordringer i praksis. Til at styrke forskningsprogrammet, ”BØRNELIV – Sund tilknytning og aktiv livssti..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Frederiksberg Kommune har købt Frederiksberg Hospital og fra 2027 skal byudviklingen af området igangsættes. I december 2023 blev der vedtaget en udviklingsplan for området, der sætter en tydelig r..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0