Projektleder til vores afdeling i styret underboring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Synes du, det er sjovt at planlægge og gennemføre anlægsprojekter fra start til slut, med ansvar for mandskab, bygherrekontakt og økonomi? Har du gå-på-mod og lyst til at arbejde i branchen, så er du måske vores nye projektleder til afdelingen styret underboring. Erfaring er ikke et krav – du må gerne være nyuddannet og have flair for IT.

Du får projektansvar og sikrer kvaliteten fra start til slut

Din dagligdag vil tage udgangspunkt fra vores kontor i Vejle, men med besøg på byggepladser. Som entreprise- / projektleder kan du se frem til en alsidig rolle, hvor du får ansvar for dine egne projekter fra A-Z. Der vil primært være tale om hoved- og underentrepriser. Du vil typisk enten sidde fysisk ude på et længerevarende projekt eller køre flere projekter ad gangen, hvilket indebærer, at du blandt andet:

  • Styrer entrepriserne/projekterne og den daglige produktion, herunder ledelse af vores timelønnede i egenproduktion
  • Står for planlægning samt overholdelse af deadlines, kvalitet og økonomi
  • Indgår i dialog og sparring med kunder, entreprenører og bygherrer om opgaverne.

Generelt støtter vi vores kolleger i deres personlige og faglige udvikling, hvor vi bl.a. kan gøre brug af et stort udvalg af udviklingsmuligheder igennem Aarsleff-koncernen, som vi er en del af.

Din hverdag i teamet

Du bliver en del af en innovativ virksomhed, som vægter ide- og metodeudvikling, men også en god tone og tværfagligt samarbejde. Din kontaktflade bliver bred, og du sparrer både med dine entreprise- / projektlederkolleger, ledelsen og vores dygtige timelønnede.

Afdelingen ’Styret underboring’ består af ca. 35-40 kolleger, som generelt dækker ind for hinanden og sparrer med hinanden både i tilbudsfasen og under udførelsen. Vores konstruktive dialog og sparring funderet i faglige problemstillinger foregår på tværs af faggrupper og erfaringsniveauer, hvilket falder os naturligt i dagligdagen, da vi alle kender hinanden og har en familiær stemning som er understøttet af en flad ledelsesstruktur. Det gode kollegiale miljø er vigtigt for os og vi understøtter det bl.a. med forskellige sociale arrangementer. Desuden lægger vi vægt på, at man har mulighed for at skabe en god balance mellem privatliv og arbejdsliv, hvorfor du vil opleve store frihedsgrader i jobbet fx i forhold til fleksible mødetider.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en byggeteknisk baggrund som fx ingeniør, bygningskonstruktør, byggetekniker eller lignende. Erfaring er ikke et krav, da vi vil stå for en grundig oplæring.

Du trives i en rolle, hvor du arbejder selvstændigt og systematisk med dine opgaver, da vi ofte arbejder med flere projekter på samme tid og har nogle skarpe deadlines. Samtidig har du også en evne til at opbygge relationer internt og eksternt, som du bringer aktivt i spil i dit daglige arbejde.

Derudover er du åben for at lære nyt, og du er nysgerrig på at optimere processer og måske også videreudvikle vores koncepter, metoder eller maskiner yderligere. Til gengæld lærer vi dig op i NO-DIG specialerne, så du bliver fortrolig med metoderne.

  • Du er stærk til at formulere dig klart og tydeligt både i skrift og tale på dansk samtidig med, at du behersker engelsk i både skrift og tale

Lyder det som noget for dig?

Søg stillingen via knappen "Ansøg dette job".

Du kan læse mere om Østergaard A/S på www.oestergaardas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig senest den 20. september 2023. Samtaler afholdes løbende.

Hos Østergaard løser anlægsopgaver inden for jord, vej, belægning og afløb samt NO-DIG, hvor vi arbejder for offentlige bygherrer og især forsyningsselskaber i Danmark og Norden. Vi har specialiseret os i NO-DIG løsninger, som belaster miljø og omgivelser minimalt og bidrager til at løse fremtidens udfordringer med klimasikring. Til vores afdeling for Styret underboring søger vi en projektleder til projekter i hele Danmark og Norden.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=637c43d8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vejle
  • Torsdag den 21. september 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Vetaphone A/S har travlt og er i god vækst. Derfor søger vi endnu en Projektleder, der skal have fokus på den interne koncept- og produktudvikling og implementering af projekter. Er du den erfa..
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Sydjylland

    Om jobbet Hos [xxxxx], Esbjerg, laver vi cloud løsninger, machine learning modeller, backend services, web- og mobilapplikationer. Vi laver løsninger lige fra store enterprise virksomheder ti..
    • Projektleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Fredericia

    Brænder du for at understøtte lettere behandlingstilbud, der yder tidlig og sammenhængende indsats for børn og unge i psykisk mistrivsel? Har du stærke administrative færdigheder, overbliks kompete..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7