Rekrutteringsfirma

Projektleder, Byggeri, Midt- og Vestjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt med de mest spændende byggeprojekter i Midt- og Vestjylland? Har du lyst til at udvikle dig i en tværfaglig og procesorientering projektorganisation? Så er det dig, vi søger.

I Byggeridivisionen er vi ca. 300 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som ­konstruktioner, el, VVS og ventilation samt en lang række specialist­områder som energioptimering og ­bære­dygtighed inkl. certificering af byggeri, indekli­ma, bygningsakustik, bygnings­automatik, brand, avancerede konstruktioner samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Du har lyst til faglig udvikling og stort ansvar for egne projekter fra udvikling til nøglefærdigt byggeri i et tværfagligt miljø,

Vi har travlt med en række nye projekter, og vores mål er at fortsætte væksten over de kommende år. I Midt- og Vestjylland har vi et stærkt fokus på at opbygge et stærkt team sammen med vores arkitektkollegaer og kollegaer fra vores andre divisioner. Vi er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab. På vores kontor i Viborg har vi samtlige ingeniørdiscipliner indenfor byggeri, hvilket bidrager til høj faglighed og effektiv projektering.

Du skaber aktivt din egen hverdag og får ansvaret for gennemførsel af egne projekter i tæt samarbejde med vores fagmedarbejdere til rette tid, indenfor den økonomiske ramme og i god kvalitet. Du arbejder struktureret med projektledelse med fokus planlægning af projekteringsforløbet og på den tværfaglige koordinering.

Du er en erfaren projektleder, har et smittende engagement og har lyst til et stort ansvar

Du er uddannet ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør og gerne med erfaring indenfor rådgiverbranchen.

Du har en stor procesforståelse for projekteringsforløbet, og du har lyst til at udvikle dig selv i at optimere den tværfaglige proces i integreret rådgivning.

Du vil i hverdagen være i kontakt med mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det vigtigt, at du er præcis i din kommunikation og imødekommende, udadvendt og engageret i dit samarbejde med andre – særligt i forhold til dine kunder. Du har fokus på resultater og sker der noget uventet i dine projekter, så skaber du dig hurtigt et overblik og handler.

Det er nødvendigt, at du har gode kommunikationsevner. Det er også vigtigt, at du er en god teamspiller med evnen til at begå dig i et arbejdsmiljø, hvor dagligdagen kan foregå i et højt tempo.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation
ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, derfor skal alle henvendelser ad denne vej.
For evt. spørgsmål, kontakt venligst Headhunter Michael Folmann tlf 2121 6464 eller Headhunter Tim Lykke Jensen tlf. 5455 2200.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema på denne side.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi afventer naturligvis den rette

Vi glæder os til at høre fra dig og på forhånd tak!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4