Projektleder til byudviklingsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi søger en dygtig projektleder til byudviklingsprojekter


VandCenter Syd søger en dygtig og engageret projektleder til vores planlæggerteam. Projekterne spænder vidt fra små til store byudviklingsprojekter og indebærer et tæt samarbejde med vores kommuner om regnvandshåndtering, klimatilpasning og etablering af vandkorridorer. Du vil således bidrage til, at vi også i fremtiden kan aflede regn- og spildevand bæredygtigt.

Hos VandCenter Syd har vi en ambitiøs strategi for bæredygtig udvikling, og en af vores målsætninger er at aflede regn- og spildevand med omtanke for kunder og miljø. Vi arbejder derfor målrettet med at vedligeholde og udbygge afløbssystemerne og være på forkant med byudviklingen og myndighedskrav.

Du bliver en del af et tværfagligt team, hvor du deltager aktivt i at planlægge forbedring og udbygning af det nuværende afløbssystem med afsæt i virksomhedens strategi og vores ejerkommuners udvikling.

Hvem er du?

Som person er du fagligt stærk, ansvarsfuld og en teamspiller. Du er løsningsorienteret, tager ejerskab og lægger vægt på høj kvalitet og gode løsninger i dit daglige arbejde. Du er opsøgende, nysgerrig og bidrager med godt humør.

Vi forventer, at

  • du har en teknisk uddannelse; fx ingeniør, byplanlægger, arkitekt eller anden relevant uddannelse med passion for byens udvikling og sammenspillet med dens afvanding
  • du er god til at samarbejde og kommunikere præcist og effektivt, da du får mange berøringsflader med både interne og eksterne interessenter
  • du motiveres af at finde løsninger på komplekse problemstillinger, og formår at formidle dem på en let tilgængelig måde
  • du er selvstændig og trives med frie rammer
  • du er god til at skabe overblik i dine arbejdsopgaver
  • du er kreativ og tør tænke i bæredygtige løsninger og gå nye veje
  • du kan skitsere hydrauliske løsninger og have en overordnet forståelse af, at vand løber nedad
  • du skal gerne have (en personlig) interesse i, hvad der sker på myndighedsområdet, som du naturligt inddrager i projekterne
  • du kan forstå andres perspektiver og derfra finde løsninger, som alle kan bakke op om
  • du kan styre og afgrænse opgaver og løse dem evt. i sammenspil med en rådgiver

Det vil desuden være en fordel, hvis du er vant til at arbejde i GIS, Scalgo eller et lignende planlægningssystem. Vi ser også gerne, at du er åben for mulige rejseaktiviteter, hvor du kan indgå i vores salgsaktiviteter. Her er gode kommunikative evner - skriftligt og mundtligt - på dansk og engelsk en fordel.

Vi tilbyder attraktive udviklingsmuligheder

VandCenter Syd tilbyder dig et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder både gennem spændende opgaver og uddannelsesmæssige tiltag, som gør det muligt for dig at være opdateret inden for det nyeste i branchen.

VandCenter Syd har 190 medarbejdere, som alle arbejder engageret med opgaver og udviklingsprojekter i eget forsyningsområde og lejlighedsvis også med projekter andre steder i Danmark og i udlandet. Medarbejderne er glade for at arbejde hos VandCenter Syd, hvilket betyder, at der er en stabil medarbejdergruppe med en høj anciennitet.

Du får løn efter overenskomst og 37 timer/uge inkl. frokost. Herudover får du en række personalegoder som sundhedsordning, flextid, sociale arrangementer mv.

Du vil møde en familiær kultur, som lægger vægt på værdibaseret ledelse, og som er præget af høje forventninger, ansvarlighed og af rummelighed over for medarbejderne. Vi har fleksible og frie arbejdsrammer, som giver mulighed for, at den enkelte medarbejder kan sætte præg på sin jobfunktion.

Hvornår skal du tiltræde?

Snarest muligt.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte projektchef Nena Kroghsbo på tlf. 4080 8405/ mail: [email protected].

Sådan søger du

Ansøgningsfristen er den 13. marts 2023 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 og 13.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset etnicitet, alder og køn til at søge stillingen.

Om VandCenter Syd

VandCenter Syd er et af Danmarks mest bæredygtige og innovative vandselskaber. Vi beskytter grundvandet, bidrager til klimaløsninger og producerer energi, når vi renser spildevand. Vi arbejder i Odense og på Nordfyn - og stiller vores knowhow til rådighed i både ind- og udland.

Ansøgningsfrist: 13. marts 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense C

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Har du en teknisk baggrund og erfaring med eltavler og automation? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder bl.a. inden for pharma ved at sikre en god og effektiv hverdag? Vil du være en..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger? Og at dit .
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Vækstvirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens voksende team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at v..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2