Projektledere til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Vil du være med til at sikre den grønne omstilling og forandre Danmarks energiforsyning? Evida har travlt som aldrig før, og vi søger projektledere, der har visionen og motivationen til at gøre de grønne gasarter, CO2 og brint, til et bærende element i den danske rørførte infrastruktur og få endnu mere biogas i gasnettet.

Hver gang vi tilslutter et biogasanlæg, bliver Danmark mere bæredygtigt. Vores arbejde kan mærkes, og det er med til at gøre en forskel – for nutiden og for fremtiden. Det har du muligheden for at blive en del af.

Hvem er vi?

Evida bærer et stort ansvar for energiforsyningen i Danmark, da vi som statens gasdistributør har ansvaret for de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gassen og leverer varme til 375.000 hjem og energi til 35.000 virksomheder. Vi tager del i den grønne omstilling, og vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber en forandring, kan det mærkes i hele samfundet.

Som virksomhed er vi også i gang med en forandringsproces, og er på udkig efter friske kræfter, der kan tænke nyskabende og føre os ind i fremtiden. Her får du mulighed for at have indflydelse fra dag ét.

Om stillingen

Som projektleder hos Evida vil du opleve en afvekslende hverdag, der skifter mellem kontorarbejde og at være ude i marken og snakke med forskellige samarbejdspartnere. For hos Evida lægger vi stor vægt på samarbejde – både internt på tværs af afdelinger og med vores eksterne partnere.

Du vil blive en del af et team på ca. 20 engagerede medarbejdere, som har et stærkt sammenhold og løfter opgaverne i fællesskab.

Du kommer til at arbejde med en bred palet af afvekslende opgaver – fra indhentningen af byggetilladelser til udarbejdelse af projektgrundlag og byggetilsyn. Du vil altså være ansvarlig for projekterne fra start til slut. Du vil have friheden til selv at forme din arbejdsdag

Lige nu arbejder Evida på at få mere biogas i det danske gasnet, etablering af distributionsnet samt forstærkning af fordelingsnettet. Fremadrettet har vi planer om at arbejde med nye energiformer som CO2 og brint, for at sikre at der altid er vedvarende grøn energi i Danmark. Det betyder, at hver dag du går på arbejde vil du bidrage til at bringe Danmark et skridt videre i den grønne omstilling.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en ingeniørbaggrund, og erfaring med ERP-systemer, MS project og VVM- ansøgninger. Hvis du ikke kan sætte kryds ved det hele, er det også ok - vi skal nok give dig en grundig introduktion og oplæring. Du behøver heller ikke at være gas- eller brintekspert. Det vigtigste er, at du brænder for at lære nyt, og for at sikre at Evida tager en bærende rolle i den grønne omstilling.

Du skal brænde for projektledelse, være åben for at møde nye udfordringer, at lære nyt og ikke mindst kunne bevare overblikket og styre mange tråde på én gang. Det vigtigste er dit mindset, så skal vi nok sætte dig godt ind i gasbranchen og vores værktøjer.

Praktisk

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde. Du får arbejdssted på vores lokation i Viborg eller Middelfart, men kommer også til at bruge nogle dage i bilen, når du skal rundt og besøge samarbejdspartnere. Oplæring vil ske i Viborg de første måneder.

Bliv en del af holdet
Vi har travlt og mangler dig, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Mads Reinholdt Pedersen på telefon 25 19 46 69.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4