Projektleder til forretningsudvikling ved Aalborg Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Brænder du for at arbejde i en organisation, hvor grøn omstilling, samfundsansvar, vækst og forretning skal gå hånd i hånd? Aalborg Forsyning søger en projektleder til Forretningsudvikling, der har flair for kontraktindgåelse og sans for de overordnede, strategiske linjer, når vores visioner for en bæredygtig fremtid skal realiseres.
Om jobbetAalborg Forsyning står over for en usædvanlig spændende udvikling de kommende år. I øjeblikket er vi i gang med at omdanne Nefovej fra et kraftværksareal til et område med nye demonstrations- og varmeproduktionsanlæg. Kort fortalt er vores ambition at skabe grønne, innovative løsninger i verdensklasse - og blive Nordjyllands svar på ”Silicon Valley”.

Som projektleder i forretningsudvikling ved Aalborg Forsyning vil du bidrage til at udmønte vores ambitioner inden for fremtidens grønne klima- og energiteknologier, bl.a. i regi af Green Hub Denmark.

Du vil sammen med kollegerne i Forretningsudvikling konkret bidrage med at:

  • Udvælge, vurdere og definere rammer for strategiske projekter med forretningspotentiale
  • Tage del i den overordnede udvikling af omdannelsen af Nefovej til et areal for viden og teknologi, herunder sikre relevante godkendelser og plangrundlag
  • Bistå organisationen med at komme fra idé til virkelighed
  • Lede projekter på tværs af Aalborg Forsyning
  • Udarbejde, implementere og optimere processer

Du vil få en central rolle i at sætte retningen for, at Aalborg sættes på landkortet inden for bæredygtighed og grøn omstilling, og herunder at få positioneret Aalborg Forsyning som en stærk partner i relationer til regionens aktører.

Om digDu har en kommerciel, teknisk eller juridisk baggrund og har interesse for forsyningssektoren og den grønne omstilling. Du har minimum 5 års erfaring med aftaleindgåelse og kontraktforhold. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med og/eller er certificeret inden for projektledelse.

Desuden er det en styrke, at du:
  • Kan eksekvere og finde løsninger på komplekse problemstillinger
  • Har kendskab til den tekniske del af den grønne omstilling
  • Evner at skabe struktur i opgaver og projekter med mange interessenter og mange faglige snitflader
  • Er motiverende for dine omgivelser i kraft af engagement og en positiv indstilling

Med dit drive og initiativ er du naturligt med til at sætte retningen for dit job og de opgaver, du er en del af.
Sådan er viForretningsudvikling ved Aalborg forsyning består af et team, som brænder for det vi laver og som har et godt samarbejde. Vi spiller en central rolle i organisationens grønne omstilling, og vi har et tæt samarbejde med resten af Aalborg Forsyning og Green Hub Denmark. Du kommer med på en spændende rejse mod en grøn omstilling og bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt gode og velordnede personaleforhold med bl.a. kantineordning og fitnessfaciliter.
Løn og ansættelsesforholdDer er tale om en fast stilling med 37 timer om ugen. Lønfastsættelse vil være efter kvalifikationer og erfaring. Ansættelsessted er Aalborg Service A/S, Nefovej 50, 9310 Vodskov.
Interesseret?Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingschef Mathias Brassøe på mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 05.12.2021, og ansøgningerne vil løbende blive evalueret.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning". Her udfylder du den formular, som kommer frem samt vedhæfter ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante bilag.

Om Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Hos os i Energi arbejder vi med at levere sikker, konkurrencedygtig og bæredygtig varme og gas med stadigt flere bæredygtige services på hylden, hvor vi hjælper vores kunder til en grønnere hverdag. Vi driver desuden Nordjyllandsværket, hvor vi arbejder på at indfase nye grønne løsninger, der kan erstatte den kulbaserede varmeproduktion på kraftværket senest i 2028. Desuden er køling et af vores spændende, nye forretningsområder. Vi er omkring 200 medarbejder til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Nefovej 5 i Vodskov.
Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vodskov
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Farsø

    Til udviklingsteamet hos INWIDO Denmark, søges en erfaren- og teknisk stærk Projektleder, der motiveres af at arbejde i en global virksomhed, med lokal forankring og 5 stærke brands/forretningsenhe..
    • Projektleder
    • Farsø
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Gistrup

    [xxxxx] har en bred og varieret portefølje af byggeprojekter, som omfatter nybyggeri, om-/tilbygninger, renoveringer og vedligeholdelse. Vi har brug for 1-2 erfarne projektledere, som .
    • Projektleder
    • Gistrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1