Hydrauliker til beregning af fremtidens fjernvarme i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Fjernvarme er en vigtig og spændende del af fremtidens bæredygtige energisystem. Hvis du brænder for at planlægge og beregne udbygning af et af landets største og mest komplekse fjernvarmesystemer, så er det lige netop dig, vi søger.

Vi oplever i øjeblikket vækst uden fortilfælde. Vi har derfor etableret et nyt team, der får ansvar for vores strategiske energiplanlægning, så vi er bedre rustet til fremtiden og den grønne omstilling, vi har iværksat. Vi søger nu en hydrauliker til at indgå i dette team af dedikerede og specialiserede medarbejdere og forestå alle typer hydrauliske beregninger på og omkring fjernvarmenettet.

Jobbet

Dit primære arbejdsområde bliver at deltage i projekter, hvor der er behov for at gennemføre hydrauliske beregninger af enten planlægningsmæssig, udviklingsmæssig eller kontrolmæssig karakter.

Du bliver en del af et nyt team, der kommer til at bestå af 4 medarbejdere, som indgår i tværfaglige sammenhænge og løser opgaver af bl.a. følgende karakter:
  • Hydrauliske beregninger i programmet Termis.
  • Dimensionering af ledninger, både for renovering og udbygning af eksisterende ledningsnet.
  • Løsning af løbende driftsopgaver, hvad angår kapacitet af ledningsnet, pumpestationer mm.
  • Deltagelse i tilpasning af den strategiske forsyningsplan

Vi udfører primært vores hydrauliske beregninger i Termis, men forventer, at der på sigt bliver behov for at supplere med nye programmer og arbejdsgange, herunder visning af vores ledningsnet i realtid. Denne udvikling forventer vi, du bliver en del af.

Teamet har også ansvaret for udførelse af opgaver relateret til beregninger i EnergyPro, udarbejdelse af projektforslag efter varmeforsyningsloven samt businesscase beregninger på nye anlæg. I det omfang, der er interesse og mulighed herfor, vil du også kunne prøve kræfter med disse opgavetyper.


Om dig


Du er uddannet ingeniør eller lignende med en teknisk baggrund. Du er fagligt stærkt funderet inden for fjernvarme- og energisektoren. Du brænder for hydrauliske beregninger og har flair for det tværgående samarbejde med kolleger, der efterspørger dine ydelser.

Du er teknisk og fagligt på et niveau, hvor du kan overskue komplicerede hydrauliske sammenhænge, navigere i komplekse problemstillinger og finde effektive løsninger.

Du kan opstille og gennemføre hydrauliske beregninger og præsentere selv meget komplekse problemstillinger og løsninger på en let forståelig måde.

Du kan lide at dykke ned i tekniske problemstillinger samt at arbejde koncentreret og detaljeorienteret, og du har en kritisk tilgang til dine opgaver. Du er målrettet og løsningsorienteret, og har mod på at sætte dig ind i ny viden.

Du har flair for at arbejde med digitale beregningsmodeller i forståelse med den samlede fjernvarmeforsyning og vores fokus på samspil mellem kunde, distribution og produktion.
Det vil endvidere være en fordel, hvis:
  • Du har erfaring med brug af Termis
  • Du har erfaring med brug af EnergyPro
  • Du har erfaring med udarbejdelse af projektforslag efter Varmeforsyningsloven



Sådan er vi


Aalborg Forsyning er en multiforsyning, der leverer vand og varme og håndterer spildevand. Vores fjernvarmesystem består af et sammenhængende ledningsnet på over 1.500 km og ca. 80 pumpestationer. Vi dækker ca. 99% af det opvarmede areal inden for vores forsyningsområde. Vi har dermed ansvar for at sikre en stabil, konkurrencedygtig og ikke mindst bæredygtig varmeforsyning i et stort geografisk område, hvilket stiller store krav til den fremtidige planlægning af både produktion og ledningsnet.

Vi vil gerne skabe en arbejdsplads, hvor det er rart at være, i et udviklende miljø og med konstant fokus på, hvor du er i dit liv, så der opnås den rette balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi har stort fokus på arbejdsmiljø og miljøpåvirkninger, og er certificeret inden for en række ledelsessystemer. Vi har fokus på, at du bliver hørt gennem vores arbejdsmiljøorganisation og vores koordinerings- og samarbejdsudvalg. Vores værdier er med kunden, samfundet, virksomheden og medarbejderen i centrum.


Løn og ansættelsesforhold


Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer i ugen. æLøn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Ansættelsesstedet er Aalborg Service A/S, Norbis Park, Nefovej 50, 9310 Vodskov.


Interesseret?


Du er altid velkommen til at kontakte funktionschef Morten Steen Sørensen på [email protected] eller på tlf. 4173 9240 for at høre mere om jobbet.

Ansøgningsfristen er den 26. juni 2023, og ansøgningerne vil løbende blive evalueret. Samtaler vil forventeligt foregå i uge 27 og uge 28.Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs udvikling hen imod en mere grøn forsyning. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med fokus på at opnå mere bæredygtighed – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at være med helt fremme, når fremtidens grønne løsninger skal testes. Vi er organiseret i tre direktørområder for innovation, teknik og økonomi, samt Aalborg Renovation og er en del af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vodskov
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Løgstør

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Projektleder
    • Løgstør
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger 2 Projektassistenter til en spændende stilling hos SSI SCHÄFER. I rollen som Projektassistent vil du blive en del af et mindre team og spille en central rolle i at støtte projekt realiseri..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Frederikshavn

    Søger du en meningsfuld rolle, hvor du kan hjælpe mennesker med at vende tilbage til arbejdsmarkedet? Vi søger en engageret koordinerende sagsbehandler til jobafklaringsforløb hos Jobcenter Frederi..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Farsø

    Til udviklingsteamet hos INWIDO Denmark, søges en erfaren- og teknisk stærk Projektleder, der motiveres af at arbejde i en global virksomhed, med lokal forankring og 5 stærke brands/forretningsenhe..
    • Projektleder
    • Farsø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1