Projektleder til fjernvarmearbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Har du erfaring med projektledelse af større bygge-, anlægs- eller installationsopgaver? Har du erfaring fra fjernvarmebranchen og/eller VVS-branchen? Er du uddannet maskinmester, konstruktør, teknikker e.l. og har du måske også en håndværkeruddannelse?
Hvis Ja – så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i et dynamisk og uformelt team med dygtige og dedikerede kollegaer.

Hvem er vi?
Selvom vi har travlt skal det stadig være sjovt at gå på arbejde!
Med den filosofi i rygsækken er vi en afdeling hvor vi prioriterer den uformelle - men gode - tone, det inspirerende samarbejde samt lysten og viljen til at hjælpe hinanden, når en kollega er presset.
Vi er ikke bange for at kalde en skovl for en skovl, men har altid respekten for andre mennesker - samt ordentligheden - med som følgesvend.

Afdelingen Distribution-Anlæg består af 22 fagligt dygtige, pligtopfyldende og dedikerede kollegaer, som brænder for at opgaverne løses bedst muligt i en travl hverdag. Afdelingen består af 3 teams - Ledning, Opmåling og Anlæg & Projekter - samt en stabsfunktion.

Forsyningsområdet består af 1.900 km rørledninger, der forsyner 120.000 husstande med fjernvarme gennem 47.000 målere.
Vi udvider årligt med godt 1.000 fjernvarmestik, ca. 1.600 fjernvarmemålere og 40-50 km nye fjernvarmeledninger.

Dine opgaver?
Du bliver en del af Team Ledning sammen med 12 andre projektledere, hvor dit primære arbejds- og ansvarsområde bliver planlægning, budgetlægning/-opfølgning, projektering, materialeindkøb og dagligt tilsyn med nyanlæg og omlægning af fjernvarme- og fjernkøleledninger.

På dine projekter har du det fulde ansvar fra start til slut, og derfor skal du - med din tidligere projektledererfaring i rygsækken - sikre økonomien, kvaliteten og fremdriften af disse. Dette sikres blandt andet ved daglige tilsyn ude på byggepladserne.

Du vil blive klædt godt på til opgaven, og i den første tid vil dine kollegaer og din teamleder tage godt hånd om dig for at sikre, at du ”lander” godt i jobbet.

Hvad søger vi?
En forudsætning for at du kan bestride jobbet er, at du er systematisk og struktureret (jo den er god nok, det er ikke bare den sædvanlige floskel😊)
Samtidig forventer vi, at du er robust og vedholdende i din tilgang til at sikre arbejdsmiljøet på byggepladserne samt at sikre, at arbejdet udføres til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

  • Du er åben og udadvendt og kan lide at have travlt, du byder ind på opgaver og du ser ikke mindst muligheder frem for problemer.
  • Du kan selvstændigt og professionelt håndtere faglige og økonomiske udfordringer i forhold til entreprenører, leverandører og kunder.
  • Du vil komme til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker blandt vores jord-, smede- og muffeentreprenører samt internt i organisationen. Du finder det derfor naturligt at være serviceminded samt at sikre et godt samarbejde og en god kommunikation, som den teamplayer du er.
  • Du har et godt kendskab til IT generelt (også gerne til AutoCad) og har evnen til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Vi tilbyder
  • Et fagligt spændende job i et tværfagligt inspirerende miljø, hvor der er en stor kontaktflade til resten af organisationen og stor frihed under ansvar.
  • Et godt arbejdsklima med fokus på samarbejde, vidensdeling og personlig/faglig udvikling.
  • Fleksibel arbejdstid, fitnessfaciliteter, personaleforening, efteruddannelse og kantineordning.
  • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. februar 2024.

Interesseret?
Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte leder af Team Ledning Annejette Aaby Nielsen på +45 25204878

Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs udvikling hen imod en mere grøn forsyning. Med mere end 500 medarbejdere forsyner vi vores kunder med varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med fokus på at opnå mere bæredygtighed – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at være med helt fremme, når fremtidens grønne løsninger skal testes. Vi er organiseret i tre direktørområder for innovation, teknik og økonomi, samt Aalborg Renovation og er en del af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Fakta om Aalborg Forsyning

  • 500 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vodskov
  • Onsdag den 06. december 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Løgstør

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Projektleder
    • Løgstør
    Få mere info
  • Projektleder i Farsø

    Til udviklingsteamet hos INWIDO Denmark, søges en erfaren- og teknisk stærk Projektleder, der motiveres af at arbejde i en global virksomhed, med lokal forankring og 5 stærke brands/forretningsenhe..
    • Projektleder
    • Farsø
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1