Psykolog til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vi søger psykolog til deltidsstilling som konsulent på autisme området.

Social Rehabilitering i Allerød Kommune søger psykolog med tiltrædelse så hurtigt som muligt. Stillingen er på 12 - 15 timer om ugen. Arbejdstiden kan vi placere på 2 faste dage pr. uge efter aftale.

Desuden vil der være behov for timelønsbaseret autismeundervisning og supervision af personale, svarende til ca. 2 - 4 timer om måneden, som vi kan placere efter aftale, dog inden for almindelig arbejdstid. Disse timer aflønnes i forhold til leverede antal timer og indgår ikke i det faste timetal.

Om os
Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren. Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her Leder- og medarbejdergrundlag.

Allerød Kommune varetager selvforståelsesforløb og familierettede psykoedukative forløb inden for området for autismespektrumforstyrrelser, og derfor søger vi psykolog med specialviden til varetagelse af dette.

Formålet med tilbuddet er at give voksne samt unge og deres forældre nem og hurtig adgang til et konkret og sammenhængende tilbud og forløb. Det er vigtigt for os, at den voksne, den unge og forældrene oplever at blive hjulpet hurtigt, så de og deres familier bevarer tilknytningen til hverdagslivet med skole, uddannelse, fritidsinteresser, familie, uddannelse og arbejde.

Om stillingen
Stillingen som autismekonsulent er organisatorisk placeret i Social Rehabilitering, og varetages fra Det Åbne Hus, en enhed der huser indsatser på både familie- og voksenområdet.

I Social Rehabilitering er vi en tværfagligt sammensat personalegruppe med en vifte af udførende funktioner. Målgruppen er borgere i alderen 16 år og opefter med udfordringer inden for det psykiatriske og psykosociale område

Autismespecialist ydelser:
  • Varetagelse af visiterede psykoedukative forløb/selvforståelsesforløb til unge eller voksne, der er ny diagnosticeret med autisme eller asperger. Det kan være med den pågældende unge alene, eller sammen med familien.
  • Varetagelse af visiterede korterevarende rådgivende forløb til pårørende - først og fremmest forældre
  • Rådgivning af sagsbehandler/borger, ifm. der lægges uddannelses- eller beskæftigelsesrettet plan med borgere.
  • Dette har indtil nu foregået på en samlet dag 7,5 t om ugen. Det kunne godt ændres, til fx to eftermiddage om ugen, hvis det passer bedre.


Desuden mulighed for:
  • Løbende supervision på sager af personale i Social Rehabilitering, som arbejder med borgere inden for dette spektrum – ca. 2 timer pr. mdr. i grupper på ca. 10 medarbejdere
  • Fælles undervisning autismeforståelse samt faglige tilgange og metoder af 24 medarbejdere. Fordelt på halve dage over nogle måneder.


Vi forventer, at du:
  • er uddannet psykolog med erfaring i rådgivning og ressourcemobilisering i forhold til mennesker med autismespektrumforstyrrelser
  • arbejder med udgangspunkt i Low Arousal tilgang og mestringsstrategier
  • arbejder metodisk og struktureret i forhold til samarbejde og kommunikation med samarbejdspartnere
  • arbejder fagligt og meget selvstændigt
  • har supervisionserfaring
  • har undervisningserfaring.


Derfor skal du vælge os
  • Vi er en arbejdsplads, hvor løbende udvikling af metoder og indsatser er en fast del af den måde vi arbejder sammen på.
  • Social Rehabilitering er en del af Borgerservice, og vi indgår i tæt, fagligt effektivt og rigtig godt samarbejde med sagsbehandlere og ledelse.
  • Vi er 24 dedikerede medarbejdere, som er forankret i forskellige teams og funktioner. Vi tilbyder mentorstøtte, bostøtte, beskæftigelsesrettet coaching- og ressourcemobiliserende forløb samt fast åben rådgivning og specialiseret neurofaglig indsats. Hertil kommer opsøgende indsats og psykiatrisk hjemmepleje, være- og aktivitetssted samt botilbud/opgangsfælleskab til unge, som har psykiatriske udfordringer/autismeforstyrrelser.
  • Vi kan tilbyde dig en rigtig god arbejdsplads, hvor der er vægt på trivsel og den faglige kvalitet.
  • En spændende, ansvarsfuld specialfaglig funktion, som har betydning.


Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for psykologer

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte leder Anne Bergman på 20 90 12 51 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 24. februar 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtale løbende og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=920d7bcd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Allerød
  • Fredag den 24. februar 2023

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Kvistgård

    Ønsker du en karriere i en vaccinevirksomhed som både udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden, så læs videre her. Vi tilbyder dig at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med mulig..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Allerød

    Vil du være en del af spændende udvikling af både lovbundne og åbne tilbud til kommunens børn og familier? Så er jobbet her. Vi søger en erfaren psykolog, der har kompetencer og engagementet til in..
    • Psykolog
    • Allerød
    Få mere info
  • Psykolog i Nordsjælland

    Brænder du for at sætte din faglighed i spil og sikre trivsel og udvikling hos børn og unge med særlige behov?Granbohus Skolebørnsafdeling - Villekulla - søger senest pr. 01. august 2024, en social..
    • Psykolog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Psykolog i Nordsjælland

    Vi mangler dig som brænder for at yde en god omsorg for beboere om natten, som er SSA - og vi kan derfor tilbyde en spændende stilling som fast nattevagt mandag-søndag i ulige uger. Benediktehjemme..
    • Psykolog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1