Sygeplejerske eller psykolog søges til team for ADHD og Autisme, Psykoterapeutisk Ambulatorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Da en af vores kollegaer flytter til Grønland, har vi brug for en ny kollega i teamet - om du er psykolog eller sygeplejerske er ikke afgørende - det er din erfaring til gengæld. Vi søger dig, der har en bred psykopatologisk viden og er rutineret i udredning.

Kunne det være noget for dig? Så læs med her!

Velkommen inden for hos team ADHD og Autisme:

Du bliver tilknyttet vores unikke team på Psykoterapeutisk Ambulatorium, hvor hver dag byder på nye udfordringer.

I teamet for ADHD og Autisme udreder og behandler vi patienter for ADHD og autisme. Du bliver en del af et team, hvor vi har specialiseret viden indenfor dette område, og er det eneste ambulatorium med regionsfunktion for disse lidelser i Region Hovedstadens Psykiatri. Vi er et tværfagligt team, som består af 6 forskellige faggrupper.

Jobbet og din rolle:

Din primære arbejdsopgave vil være udredning indenfor vores to diagnoser; opmærksomhedsforstyrrelse og autisme spektrum forstyrrelse, samt psykoedukation for begge vores diagnoser.

For sygeplejersker vil der i mindre grad være medicinkonsultationer for opmærksomhedsforstyrrelse, hvor du følger egne patienter i en kort tidsperiode.

Passer du til rollen?

Vi søger en sygeplejerske eller psykolog med erfaring i psykiatri, gerne med viden om og lyst til at arbejde med ADHD og autisme patienter. Viden om ADHD og Autisme er en fordel, men ikke et krav, da du vil få en grundig introduktion. Måske har du også erfaring fra BUC, det har nogle af dine kolleger.

Derudover ønsker vi, at du;

  • har gode samarbejdsevner og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver
  • har evne til og nysgerrighed på at arbejde med komplekse forløb
  • ønsker udredning og psykoedukation som primære arbejdsopgaver
  • har gerne erfaring fra ambulatorium, gerne med kendskab til pakkeforløb

Da vi har mange faggrupper ansat, er det vigtigt, at du har lyst til at samarbejde tværfagligt med mange forskellige personalegrupper, og at du prioriterer teamets arbejdsmiljø højt.

Hvad kan du se frem til? – Vi tilbyder

En dynamisk arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere og teams i psykoterapeutisk ambulatorium. Du får en introduktion til specialet, lang mentorordning, samt supervision.

Du bliver tilknyttet et større specialistteam, hvor trivsel og omsorg for hinanden er stor. Atmosfære og stemning er oprigtig omsorgsfuld. Vi har en flad struktur og højt til loftet, med plads til alle. Du bliver en del af et tværfagligt team, som består af 6 forskellige faggrupper.

Løn og - Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling med rig mulighed for fleksibilitet i mødetider.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse pr. 1. maj 2024 eller efter aftale.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt introprogram, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Nina Ginnerup, e-mail: [email protected], tlf. 38640931.

Ansøgningsfrist
Send din Ansøgning og CV til os senest den 4. marts 2024 via linket på siden. Vi forventer at holde samtaler d. 7. marts 2024.

Om psykoterapeutisk ambulatorium

Psykoterapeutisk ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er delt i 3 teams. Ambulatoriet består samlet set af ca. 75 medarbejdere. Et team varetager behandlingen af angst, depression et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, dernæst har vi vores ADHD og autisme team, med udredning og behandling af ADHD og autisme, hvor du vil blive tilknyttet.

Du kan også læse mere om at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på "Job i Psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Brøndby
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1