Leder af Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Har du interesse for personaleledelse og ønsker samtidig at udføre klinisk arbejde?
Så tilbyder vi nu en spændende stilling som ambulatorieleder i Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord Brønderslev.

Om Jobbet

Som daglig leder vil din primære opgave være personaleledelse og med mulighed for at udføre udrednings- og behandlingsarbejde.

Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri er en specialiseret klinisk behandlingsenhed, og ambulatoriet er opdelt i tre teams for henholdsvis forstyrrelser i personlighedsstrukturen, angstlidelser og tvangslidelser samt PTSD.

Team for personlighedsforstyrrelser varetager udredning og behandling af patienter med moderat til svær personlighedsforstyrrelse på hovedfunktionsniveau. Behandlingen tager udgangspunkt i psykodynamisk og mentaliserings baseret psykoterapi.

Behandlingen i teamet for angst- og tvangslidelser tager udgangspunkt i en kognitiv/metakognitiv behandlingsramme og varetager behandling på hovedfunktionsniveau. PTSD-behandlingen tager udgangspunkt i Prolonged Exposure, EMDR, og ISTDP.

Behandlingen i ambulatoriet består primært af psykoterapi på såvel gruppe- som individuelt niveau. Der er differentieret behandling i forhold til patientens diagnose og grad af lidelse. Vi tilbyder både individuelle forløb, kombinationsbehandling, gruppebehandling, psykoedukation og farmakologisk behandling.

Der arbejdes i videst muligt omfang tværfagligt, og den faglige udvikling i enheden prioriteres højt, både tværfagligt og monofagligt og med inddragelse af den nyeste evidensbaserede viden på området. Ambulatoriets personale deltager i fast supervision og vejledning. I ambulatoriet er der et stadigt fokus på at kunne give den rette behandling under de givne rammer. Ambulatoriet er involveret i de yngre lægers psykoterapiuddannelse, både den teoretiske og den kliniske del.

En del af din opgaveportefølje bliver, i tæt samarbejde med ambulatoriets overlæge og medarbejdere at sikre et godt arbejdsmiljø i forhold til personale – og arbejdsmiljøpolitiske retningslinjer.

Den daglige arbejdstidstilrettelæggelse af arbejdet sker i forhold til sikring af effektive patientforløb og patientrettigheder for udredning og behandling.
I samarbejde med ambulatoriets overlæge skal der sikres udvikling af udredning, diagnostik og behandling, herunder kvaliteten i ambulatoriet.
Som leder skal man have fokus på tværfaglige behandlingskonferencer, supervision samt undervisning.

Der er et tæt samarbejde med øvrige ambulatorier i Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord og på tværs af Psykiatrien i Region Nordjylland.

Om dig

Du er sundhedsfagligt uddannet, og vi forventer, at du har ledelsesmæssige kompetencer og erfaring hermed. Du har evt. en lederuddannelse eller er interesseret i at tage denne. Vi forventer, at du har bred klinisk psykiatrifaglig erfaring og gerne med psykoterapeutisk erfaring.

Du vil få en afvekslende hverdag med personaleledelse og klinisk arbejde, så det er vigtigt, at du er fleksibel og struktureret. At du kan inspirere medarbejderne og er kreativ samt dynamisk i din ledelsesstil.

Vi lægger stor vægt på, at du har gode formidlings-og samarbejdsevner og vil holde et højt informationsniveau til medarbejderne. Du er positivt indstillet og har blik for den dynamik, der opstår i arbejdet med patienter og medarbejdere.

Som daglig leder refererer du til chefsygeplejersken i afdelingsledelsen. Den behandlingsmæssige reference er til overlægen/cheflægen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af Psykiatrien i Region Nordjylland, som er en dynamisk organisation under løbende udvikling med patienten i centrum. Vi tilbyder gode muligheder for faglig – og ledelsesmæssig udvikling alt efter dine ønsker og behov. Du vil ligeledes tilbydes en mentor.
Herudover bliver du en del af en afdeling, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe de bedste rammer for vores patienter og det bedste arbejds- uddannelsesmiljø for hinanden.

Du vil være daglig leder af en dynamisk personalegruppe. Ambulatoriets bemanding består af 1 overlæge, 1 læge (en gang ugentligt) 13 psykologer, 4 sygeplejersker, 2 psykoterapeuter og 3 lægesekretærer

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Helle K. Jakobsen på 9764 3867/25579053.

Der henvises i øvrigt Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord hjemmeside for information om øvrige enheder i afdelingen.

Praktiske oplysninger

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. oktober 2023 eller snarest derefter.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Uddannelse af studerende og elever er en af psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.

Vi modtager kun ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail vil ikke blive behandlet.

Ansøgningsfrist mandag den 7. august 2023.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 33.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Brønderslev
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Aalborg

    Motiveres af at arbejde i et miljø, hvor du er med til at forme hv..
    • Psykolog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Psykolog (studiejob) i Brønderslev

    Psykiatrien i Brønderslev består af Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord og Ældrepsykiatrisk Afdeling.Almenpsykiatrisk Afdeling, Norder en afdeling med lukkede intensive pladser og åbne afsnit samt am..
    • Psykolog
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Psykolog i Aalborg

    Din hverdag Som psykolog hos UngTerapi kommer du til at hjælpe unge og voksne med psykologsamtaler. Det er primært unge mellem 12-30 år samt deres forældre. Vi er et varmt og fagligt funderet..
    • Psykolog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Psykolog i Nordjylland

    PPR i Thisted søger psykologer til fuldtidsstillingerTror du på, at børn og unge udvikler sig og lærer gennem deltagelse i meningsfulde fællesskaber, og motiveres du af at gøre en positiv forsk..
    • Psykolog
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2