Børneneuropsykolog søges til Epilepsihospitalet [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

Er du specialist i børnepsykologi eller godt på vej og brænder du for at arbejde med helhedsorienterede udredningsforløb for børn, unge og deres familier? Og er du interesseret i at varetage, præge og bidrage til udvikling af tilbud og metoder, der understøtter at din specialiserede viden om barnet overleveres og bringes i anvendelse i barnets miljø? Kunne du tænke dig at blive en del af en større psykologafdeling, der betjener Filadelfias specialiserede tilbud på tværs? Så er vores stilling som børneneuropsykolog på Epilepsihospitalet Filadelfia måske noget for dig.

Du vil blive en del af neuropsykologisk afdeling, der aktuelt består af 12 psykologer og en socialrådgiver, der til daglig ledes af en psykologfaglig afdelingsleder. Neuropsykologisk afdeling er tværgående og betjener aktuelt Epilepsihospitalets børne- og voksenafdeling, Filadelfia Børneskole, Specialrådgivning om Epilepsi, Center for Neurorehabilitering og Filadelfia Sociale Tilbud.

Som børneneuropsykolog på Filadelfia vil du primært betjene Epilepsihospitalets børneafdeling, Børneskolen og Specialrådgivningen. Arbejdet vil bl.a. bestå af:

- børneneuropsykologiske undersøgelser, enten monofaglige eller som led i tværfaglige udredningsforløb

- støttende og rådgivende samtaler til patienter og familier

- deltagelse i netværksmøder

- sparring, rådgivning og supervision af tværfaglige personalegrupper

- forældreundervisning/psykoedukation

- supervision af yngre psykologer eller psykologer på vej mod specialisering, afhængig af autorisations- og specialiststatus

- evt. neuropsykologiske undersøgelser og samtaler som led i epilepsikirurgi

- evt. neuropsykologiske undersøgelser som led i medicinafprøvning mv.

Endvidere kan forekomme undervisningsopgaver ifm. intern eller ekstern kursusafholdelse, eller i samarbejde med specialrådgivningen, patientforeninger eller børneskolen.

Vi søger en børneneuropsykolog, der foruden det daglige kliniske arbejde, brænder for at hjælpe og støtte patienter og deres familier, og som har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af helhedsorienterede og højt specialiserede tilbud til vores målgruppe.

Vi leder efter en medarbejder der:

- har tydelig interesse og meget gerne erfaring med det børneneuropsykologiske felt, herunder særligt testning og gerne neuropsykologisk udredning af børn

- brænder for at støtte patienter og familier, der til tider er ramt af krise og belastning

- har lyst til at arbejde tværfagligt, er engageret og samarbejdsorienteret

- er åben, nysgerrig og ønsker at bidrage til afdelingen såvel fagligt som socialt

- er god til at arbejde med egen tidsstyring og trives med at store dele af arbejdet består i skriftlig afrapportering indenfor fastsatte deadlines

- er autoriseret psykolog, meget gerne specialist i børneneuropsykologi eller godt på vej. Vi opfordrer dog alle psykologer med interesse i børneneuroområdet til at søge.

Vi tilbyder:

- En 30-37-timers stilling på en større psykologafdeling med psykologfaglig ledelse

- For autoriserede psykologer, der har gennemført kravet om første praksisansættelse efter opnået autorisation, kan inden for en individuelt aftalt tidsramme tilbydes en konkret plan for kursus- og supervisionsaktivitet mhp. opnåelse af specialisering i klinisk neuropsykologi med børn og unge.

- Mulighed for stor variation i arbejdsopgaver på tværs af specialhospital, specialskole og specialrådgivning

- Attraktive rammer med mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse og hjemmearbejde på administrationsdage

- Gode muligheder for faglig og enkeltsagsfordybelse i det daglige arbejde

- Et skønt kollegialt miljø såvel monofagligt og tværfagligt. Her er en afslappet stemning med plads til både faglig fordybelse og grin

- Gode rammer for oplæring og indføring i området og intern supervision tilpasset den enkeltes erfarings- og kompetenceniveau

Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen er i udgangspunktet på 30-37 timer om ugen med ansættelse pr. 1. april 2024 eller efter aftale. Ansøgere der har interesse i stillingen, men som måtte ønske reduceret arbejdstid, opfordres til at ansøge og angive ønsket timeantal i ansøgningen. Ansættelsen følger de overenskomstmæssige vilkår med principperne for Ny løn samt gældende aftale mellem den forhandlingsberettigede organisation og Filadelfia.

Ansættelse forudsættes af tilfredsstillende børneattest. Se stillingsbeskrivelsen i opslaget på vores hjemmeside www.Filadelfia.dk

Kontakt:
Vi fortæller meget gerne om stillingen og arbejdspladsen. For yderligere information kan der tages kontakt til afdelingsleder Louise Stauning på tlf.: 61 55 32 91 eller teamkoordinator på børneområdet, neuropsykolog Louise Low på 23 70 51 42.

Ansøgningsfristen er fredag den 15. marts kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag d.19. marts i tidsrummet 12.30-16.00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Dianalund
  • Fredag den 15. marts 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Serviceafdelingen i Psykiatrien, Roskilde søger to serviceassistenter fra juni til september Dine primære arbejdsopgaver vil være rengøring på fællesområder, kontorer og patientstuer efter INST..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Fast stilling som distriktspsykiatrisk sygeplejerske 32 timer til F-ACT team målrettet patienter med affektive lidelser, herunder pakkeforløb. En af vores dygtige sygeplejersker har valgt at sø..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Holbæk

    Vi udvider vores psykolog/psykiatri team og søger derfor en specialpsykolog i psykiatri og en psykiatrisk overlæge (psykiater), som vil være med til at videreudvikle den psykiatriske funktion i vor..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1