Psykologer til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning- PPR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Brænder du for at skabe trivsel og udvikling for børn og unge? - at bidrage til et tværfagligt samarbejde for at fremme ressourcer og understøtte udvikling hos børn og unge såvel som hos de nære voksne?

Vi søger tre psykologer til faste stillinger på 30-37 timer ugentligt.
Dine opgaver vil være rådgivning, sparring og facilitering af refleksion med vores samarbejdspartnere samt psykologiske undersøgelser, henvisninger til udredning og vurdering af støttebehov m.m.

PPR er en selvstændig afdeling i Børn, Unge og Kulturmed 35 medarbejdere
Vi vægter faglig- og tværfaglig udvikling højt, og der er stor grad af fleksibilitet i medarbejderstaben og en humørfyldt omgangsform.

PPR har et godt fælles fundament med et højt fagligt niveau og omfatter en stor flok af spændende, dygtige og engagerede medarbejdere:

  • Fysioterapeut
  • Familievejledere
  • Logopæder
  • Psykologer.

Opgaver i PPR
Målgruppen er børn og unge i alderen 0-18 år. Organisatorisk er PPR forankret i Børn, Unge og Kultur. Vores opgaver består af rådgivning og vejledning til forældre, dagplejere, pædagoger, lærere, skole- og dagtilbudsledere i såvel private som kommunale dagtilbud og skoler på almen- og specialområdet.

Det tværfaglige samarbejde i PPR har fokus på en tidlig forebyggende indsats i samarbejde med øvrige enheder i Børn, Unge og Kultur samt Børn og Familie. Vi har ligeledes et stort fokus på at skabe processer, hvor psykologisk viden omsættes til pædagogisk praksis og i fællesskab arbejde hen imod at fremme børnene i Fredericias Kommunes muligheder for at deltage i fællesskaber og opleve læring og trivsel.

Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder, sparring og supervision samt mentorordning efter behov
Du bliver en del af en arbejdsplads med et spændende tværfagligt arbejdsfelt blandt engagerede kollegaer, hvor et godt socialt arbejdsmiljø vægtes højt af ledelse såvel som medarbejdere. Derudover tilbyder vi høj grad af fleksibilitet og frihed i tilrettelæggelsen af arbejdsugen.

Vi arbejder i et komplekst felt med mangeartede ønsker og håb til vores indsatser, og du kommer til at arbejde med at sikre, at din position og funktion skaber størst mulig forandring for barnet i dets miljø. I den forbindelse arbejder vi aktivt med at skabe optimale rammer for opgaveløsning i et arbejdsfelt, der er præget af kontinuerlig udvikling og forandring.

Vi vægter, at du har et bredt og solidt fagligt kendskab til 0-18 årsområdet
Du har bl.a. erfaring med den konsultative metode, procesfacilitering og med udredning af børn og unge. Dette stiller krav til, at du selvstændigt kan strukturere, planlægge og udføre opgaver i en mangfoldig hverdag.

Det er afgørende, at du er god til skabe relationer og en tillidsfuld kontakt, at du er imødekommende og servicemindet, således at du kan skabe positive relationer i en hverdag med mange "bolde i luften" og er bevidst om at en anerkendende tilgang og dialog er en forudsætning for et godt arbejds- og læringsmiljø.

I din ansøgning må du gerne kommer ind på, hvad der motiverer dig i forhold til stillingen og opgaverne samt hvilke kompetencer og erfaringer, du har, som gør, at du kan løfte opgaverne.

Vil du vide mere
Kontakt leder af PPR Ditte Mazanti, [email protected], 2212 6433 frem til 7. august og herefter teamkoordinator Mikkel Nielsen, [email protected], 2551 2720.
Send gerne en SMS og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Du kan læse mere om PPR via link: Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) | fredericia.dk

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer og evt. bedt om en straffeattest. Der bliver endvidere indhenter børneattest på medarbejdere, der som led i udførelsen af deres opgaver færdes fast blandt børn under 15 år og derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med disse børn.

Fredericia Kommune er fra 1. oktober 2023 tobaksfri arbejdsplads.

Der er tale om tre faste stillinger på 30-37 timer/uge.

Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. oktober 2023.

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at afholde samtaler 24. august i tidsrummet kl. 08.30 – 13.00.
Kandidater, der inviteres til samtaler, vil blive kontaktet telefonisk og pr. mail.

Ansøgningsfrist
15. august 2023 kl. 12.00.

Send ansøgning online - benyt browseren Chrome
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online. Vi modtager Word- og PDF-filer.
Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Fredericia
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Fredericia

    Vil du være med til at sikre at kernopgaven løses med høj kvalitet og faglighed i forløb der er visiteret til §85 Socialpædagogisk støtte til borgere i eget hjem? Brænder du for udvikling, unders..
    • Psykolog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Psykolog i Vejle

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Psykolog
    • Vejle
    Få mere info
  • Psykolog i Fredericia

    Er du klinisk psykolog? Har du lyst til at gøre en forskel for udsatte og sårbare borgere inden for Autismespektret? Vil du være med til at gennemføre og udvikle på centerets interne grunduddan..
    • Psykolog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Psykolog i Vejle

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Psykolog
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1