PPR i Frederikshavn søger en faglig koordinator for psykologgruppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

PPR i Frederikshavn søger en faglig koordinator for psykologerne der vil være med til at præge og udvikle vores samarbejde med dagtilbud og skole. Dette skal ske gennem varetagelse af den faglige koordinering af psykologerne og iværksættelse af initiativer, som gavner skoler og dagtilbuds arbejde med fællesskaber for alle.

Du skal kunne navigere i at give sparring på sagsniveau, men samtidig også være med til at præge og udvikle vores konsultative tilgang. Du skal tro på værdien af fællesskaber for elever og børn på egen skole og dagtilbud samtidig med at kunne se muligheder i at udvikle disse.

PPR er sammen med skoler og dagtilbud i gang med en udviklings- og forandringsproces, hvor vi vil udvikle vores tilgang med at understøtte og bidrage ind i læringskonteksten og bidrage til en tidligere og mere sammenhængende indsats i forhold til børn og unge i de almene fællesskaber.

På skoleområdet arbejder vi med retningen "Den Mangfoldige Folkeskole" og på dagtilbudsområdet hedder det "Stærke Børnefællesskaber for alle børn".

PPR’s målsætning er gennem praksisnær vejledning og specialpædagogisk rådgivning at udvikle kvaliteten af inkluderende læringsmiljøer, så det sikrer alle børn og unge deltagelsesmuligheder.

Vi arbejder for et tæt samarbejde både internt i PPR og eksternt med dagtilbud, fritidstilbud og skoler. Vores ambition er til stadighed at arbejde på at udvikle kvaliteten af den specialpædagogiske rådgivning og vejledning i forhold til lærere, pædagoger, ledelser, forældre, børn og unge.

Du bliver en også del af et team af 3 faglige koordinatorer og en PPR-leder.

I PPR har vi en velfungerende, respekteret og faglig stærk medarbejdergruppe og den psykolog faglige gruppe består af 13 psykologer og 3 pædagogiske konsulenter. Vores opgaver tager afsæt i lovgivningen, vejledninger og bekendtgørelser, men vi er samtidig optaget af, at arbejde med afsæt i det fælles børne- og læringssyn, som kendetegner skoler og dagtilbud. Udgangspunktet er at alle børn og unge gør det bedste, de kan.

Din opgave som psykologfaglig koordinator:

  • Faglig retning for psykologgruppen (afholdelse af faggruppemøder, ansvarlig for at holde sig ajour med tilbud, muligheder og behov ift. uddannelse, lovgivning, opgavefordeling, planlægning, intern visitation samt oplæring af nye psykologer.
  • Supervisor af ikke autoriserede psykologer.
  • Koordinator og kontaktperson i kommunens følgegruppe for børn med erhvervet hjerneskade.
  • En del af visitationsudvalg ift. visitationer til specialtilbud, samt revisitation.
  • Følge anbragte børns skolegang, deltage i samarbejde med bopælskommuner hvor der er problemer med skolegang og skal findes andet tilbud, deltage i revisitation i andre kommuner - når nødvendigt.
  • Tovholder på samarbejde med TUT og deltage ved alle TUT-møder (tværfagligt ud kørende team fra psykiatrien).
  • Tæt samarbejde med de andre faglige koordinatorer og ledelse omkring den daglige drift af opgaveløsning og udvikling heraf samt enkeltstående opgaver; som fx projektansøgninger ved puljemidler og undersøgelse af nye IT-systemer.
  • Samarbejde med ledere af skole og dagtilbud om opgaveløsning.

I forlængelse af ovenstående vil der, over tid, følge flere opgaver med - som du selvfølgelig vil blive indført i.

Din profil

Du skal være uddannet cand. psyk. eller cand. pæd. psyk. med autorisation samt have et stort kendskab til PPR, så du kan understøtte den daglige praksis og de daglige procedurer.

Du kan som faglig koordinator både balancere medarbejdernes individuelle kompetencer og ønsker med organisationens og samarbejdspartneres behov og krav. Du skal kunne mestre situationer og opgaver, hvor der er modsatrettede behov og interesser. Det er kompetencer, som du har oparbejdet gennem enten erfaring eller gennem uddannelse.

Interesseret?

Du kan få flere oplysninger om stillingen hos konstitueret leder for PPR Henrik Johansen på 21290325 eller [email protected]

Ansøgningsfrist d. 23/11

Samtaler forventes afholdt mandag d. 27/11

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelse.

Yderligere oplysninger

Administrativt arbejdssted er som udgangsgangspunkt Sæby Rådhus.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=52f325e7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 23. november 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Aalborg

    Motiveres af at arbejde i et miljø, hvor du er med til at forme hv..
    • Psykolog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Psykolog (studiejob) i Brønderslev

    Psykiatrien i Brønderslev består af Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord og Ældrepsykiatrisk Afdeling.Almenpsykiatrisk Afdeling, Norder en afdeling med lukkede intensive pladser og åbne afsnit samt am..
    • Psykolog
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Psykolog i Aalborg

    Din hverdag Som psykolog hos UngTerapi kommer du til at hjælpe unge og voksne med psykologsamtaler. Det er primært unge mellem 12-30 år samt deres forældre. Vi er et varmt og fagligt funderet..
    • Psykolog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Psykolog i Nordjylland

    PPR i Thisted søger psykologer til fuldtidsstillingerTror du på, at børn og unge udvikler sig og lærer gennem deltagelse i meningsfulde fællesskaber, og motiveres du af at gøre en positiv forsk..
    • Psykolog
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0