Psykoterapeut til team for mental sundhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Psykoterapeut til team for mental sundhed


Brænder du for at finde den bedste løsning gennem visitation og rådgivning? Har du stærke kommunikative evner og er du mester i at sikre gode samtaleforløb over telefonen? Drives du af at gøre en forskel – og er du klar til at gøre det på en anderledes måde? Så er du måske den psykoterapeut vi søger.

VORES PROFIL
Dansk Sundhedssikring A/S er på bare 10 år blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Det er vi som følge af vores sundhedsfaglighed, vores store fokus på data, og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os. Ved at blive en del af Dansk Sundhedssikring bliver du en del af en spændende vækstrejse – samt en dynamisk og agil virksomhed med højt til loftet.

OM STILLINGEN
Som psykoterapeut vil du blive en del af vores Sundhedsteam, som består af flere end 80 sundhedsfaglige kolleger – herunder blandt andet sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer. Du vil indgå i vores team for mental sundhed bestående af 22 kolleger, der hver dag visiterer og rådgiver de kunder, der på vidt forskellige måder er blevet ramt på psyken. Som psykoterapeut vil du få ansvaret for at sikre faglig vurdering og anbefaling samt den gode kundeoplevelse. Du vil også gennemføre samtaleforløb pr. telefon.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

- Varetage daglig kontakt med vores kunder inden for mental sundhed via telefon og mail

- Visitere og rådgive i forhold til mentale skadesanmeldelser ved telefonvisitation og sagsbehandling

- Sikre at interne arbejdsprocedurer overholdes

- Varetage telefoniske rådgivende og behandlende forløb, herunder

o Afklarende samtaler med faglig vurdering og anbefaling i forhold til fremadrettede anbefalinger

o Besvare Trivselslinjen, Stresslinjen og Lederlinjen, herunder samtaler med ledere og HR-medarbejdere (fra andre virksomheder)

o Planlægge og gennemføre samtaleforløb

- Planlægge, gennemføre og bistå ved undervisning inden for psyk-specialet i forbindelse med gældende procedurer, vilkår, og nyeste kliniske retningslinjer

- Yde faglig sparring til teamet vedrørende sager inden for psykologi og psykiatri

DIN PROFIL
Du er uddannet psykoterapeut - og din uddannelse er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Du har nogle års erfaring med terapi og rådgivning. Derudover forestiller vi os, at du har en sundheds- eller socialfaglig grunduddannelse samt relevant erfaring herfra. Du har gennem dine erfaringer oparbejdet stærke faglige kompetencer inden for terapiområdet og rådgivning. Du brænder for at sikre det gode kundeforløb og går aldrig på kompromis med kvaliteten af din service. Du er vant til at flytte fokus afhængig af kundens- og forretningsbehovet, og din strukturerede tankegang gør, at du altid evner at have kunden i centrum. Du har gode kommunikative evner på skrift såvel som i tale, på både dansk og engelsk. Samtidig har du gode IT-færdigheder og har let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Som person er du lyttende, empatisk og loyal. Du engagerer dig i dine arbejdsopgaver og ser dig selv som en fleksibel person og teamplayer. Du er servicemindet med gode samarbejdsevner – og som følge af det, har du let ved at danne relationer til kunder såvel som kolleger og samarbejdspartnere. Du er vant til at træffe professionelle og sundhedsfaglige beslutninger på egen hånd, men tøver ikke med at indhente sparring når det er nødvendigt.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed, hvor det går stærkt. Virksomhedskulturen er uformel og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning samt sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

Der vil være mulighed for 2 hjemmearbejdsdage, når du er kommet godt ind i jobbet.

SØG JOBBET
Vil du gerne være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Sørensen, på tlf. 22520081.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 475.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev

Lignende jobs

  • Psykolog i Albertslund

    Vil du arbejde med nogle af landets mest kriminalitetstruede klienter? Om os Herstedvester Fængsel er et lukket fængsel, der varetager en unik behandlingsfunktion i forhold til nogle af de m..
    • Psykolog
    • Albertslund
    Få mere info
  • Psykolog i Albertslund

    Vil du arbejde med nogle af landets mest kriminalitetstruede klienter? Om os [xxxxx] er et lukket fængsel, der varetager en unik behandlingsfunktion i forhold til nogle af de..
    • Psykolog
    • Albertslund
    Få mere info
  • Psykolog i Storkøbenhavn

    Brænder du for at hjælpe med at facilitere udviklingen i dagtilbud og skoler, så flest muligt børn og unge trives i deres fællesskaber? Så håber vi, at du vil søge hos os.Hvorfor skal du vælge os?H..
    • Psykolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Psykolog i Ballerup

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Psykolog
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1