Psykolog til psykologifagligt team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Psykolog til psykologifagligt team


Har du fagligheden i orden, og har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver på en anderledes måde? Motiveres du af at hjælpe folk med den rette behandling, når livet gør ondt? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor faglig sparring er en del af hverdagen? Så kan du være den kollega, vi søger til vores team.

Om stillingen

Som psykolog i PrimaCare vil du være med til at sikre behandling af psykologsager med høj faglighed og med høj kvalitet. Du vil komme til at samarbejde bredt med vores kunders medarbejdere, vores netværkspsykologer og vores øvrige samarbejdspartnere i sundhedsbranchen. Du vil få et stort selvstændigt ansvar for at sikre høj kundetilfredshed samt kvalitet i samarbejdet med psykolognetværket. Du vil indgå i et miljø, hvor der er krav til din faglighed, men også hvor kompetenceløft og uddannelse understøttes.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Medansvar for psykolognetværket; samarbejde med det eksisterende netværk, udvidelse efter behov, kvalitetssikring og klagebehandling
  • Tæt samarbejde med søsterselskab Dansk Sundhedssikring om psykologsagerne; dialog på udvalgte sager og sparring om sagerne med det interne sundhedspersonale
  • Sagsbehandling/administration ift. psykologsager, herunder korrigering af fejl og godkendelse af behandlinger
  • Careline og terapi på div. platforme
  • Daglige forespørgsler på telefon og mail samt løbende rapportering
  • Drive og optimere processerne på psykologområdet
  • Udvikle, implementere og forbedre nye og eksisterende ydelser i samarbejde med salgsorganisationen
  • Deltage i projektarbejde

I PrimaCare er vi ca. 45 medarbejdere – bestående af psykologer, fysioterapeuter, sygeplejersker, studerende og administrative medarbejdere – og du vil komme til at referere til teamlederen for det psykologifaglige team. Vi har kontor i Herlev og Aarhus og din primære arbejdsplads vil være i Herlev.

Din profil

Det er et krav, at du kommer med en psykologfaglig baggrund, cand.psych.aut. Du har stærke kompetencer inden for terapiområdet og har gerne erfaring fra psykiatrien. Du er vant til selvstændigt at håndtere terapeutiske forløb, og du har derfor nemt ved at gå i dialog med kunder og psykologer i vores netværk. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra en kommerciel virksomhed, eksempelvis fra forsikringsbranchen.

Som person er du god til at skabe og vedligeholde relationer. Du arbejder effektivt og struktureret. Du arbejder gerne selvstændigt og evner med stort drive at eksekvere på egen hånd. Samtidig trives du i et tværfagligt samarbejde, hvor du gerne byder ind – og du ser vigtigheden af, at vi når i mål som team. Du trives med at have mange vekslende opgaver i et dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt. Du går ikke på kompromis med kvaliteten af dine opgaver og indhenter sparring, når det er nødvendigt.

Du kommunikerer godt på både dansk og engelsk i skrift og tale. Som erfaren bruger af Microsoft Office-værktøjerne formår du at sætte dig hurtigt ind i nye systemer.

Vi tilbyder

Du tilbydes et spændende job i en dynamisk virksomhed i vækst. Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, og hvor alle bidrager med gode idéer. Vores miljø er uformelt, tonen er åben og direkte – med respekt for hinanden. Vi tilbyder løbende sparring og supervision ved erfarne psykologer.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, og din løn forhandles individuelt efter dine kompetencer. PrimaCare tilbyder gode arbejds- og personaleforhold og prioriterer en sund balance mellem arbejde og fritid – og med mulighed for op til 2 hjemmearbejdsdage om ugen. Derudover får du en sundhedsforsikring, pensionsordning og en lækker frokostordning.

I PrimaCare bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Er du vores nye kollega?

Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til teamleder Henriette Palner Stick på tlf. nr. +45 2272 0731.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om PrimaCare

PrimaCare håndterer henvendelser fra medarbejdere, der via deres virksomhed (vores kunder) har en Sundhedsforsikring. Via vores netværk af klinikker tilbyder vores behandlere en bred vifte af behandlingsmuligheder med fokus på fysioterapi, kiropraktik og psykologi. Klinikkerne er håndplukket ud fra evnen til at kombinere behandling med høj effekt og kundetilfredshed. Vi leverer et kvalitetssikret kliniknetværk, et stærkt fokus på sundhedsnavigation, data og evidens, samt ikke mindst en usædvanlig høj grad af gennemsigtighed for vores kunder samt forsikrings- og pensionsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev

Lignende jobs

  • Psykolog i Albertslund

    Vil du arbejde med nogle af landets mest kriminalitetstruede klienter? Om os Herstedvester Fængsel er et lukket fængsel, der varetager en unik behandlingsfunktion i forhold til nogle af de m..
    • Psykolog
    • Albertslund
    Få mere info
  • Psykolog i Albertslund

    Vil du arbejde med nogle af landets mest kriminalitetstruede klienter? Om os [xxxxx] er et lukket fængsel, der varetager en unik behandlingsfunktion i forhold til nogle af de..
    • Psykolog
    • Albertslund
    Få mere info
  • Psykolog i Storkøbenhavn

    Brænder du for at hjælpe med at facilitere udviklingen i dagtilbud og skoler, så flest muligt børn og unge trives i deres fællesskaber? Så håber vi, at du vil søge hos os.Hvorfor skal du vælge os?H..
    • Psykolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Psykolog i Ballerup

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Psykolog
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1