Psykologi-studerende søges til netværksvirksomhed i hastig vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herlev

Psykologi-studerende søges til netværksvirksomhed i hastig vækst


Er du fagligt nysgerrig, og brænder du for at få lov til at bringe din teoretiske viden i spil? Har du lyst til at udfordre dig selv og udforske en spændende del af det psykologfaglige arbejde? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til vores team.

Vores profil

I PrimaCare leverer vi hver dag et kvalitetssikret netværk af psykologer, fysioterapeuter og kiropraktorer. Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores store fokus på data sikrer vores kunder behandling med høj effekt og kundetilfredshed. Vi er en virksomhed med store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt. Hvis du har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag – så læs med herunder.

Om stillingen

Som studentermedhjælper i PrimaCare kommer du tæt på rigtig mange psykologsager og får et godt indblik i, hvordan psykologhjælp via sundhedsforsikringer varetages og kvalitetssikres. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, fra psykologfaglig visitering af kunder, til ekspedition af diverse skriftlige henvendelser, til diverse administrative opgaver. Du kommer til at samarbejde bredt med blandt andet psykologer i vores netværk, vores kunder, og resten af teamet i PrimaCare.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Varetage visitationssamtaler med kunder, der telefonisk eller via mail henvender sig med ønske om behandling
  • Matche kunder med psykologer i vores netværk
  • Besvare spørgsmål fra vores samarbejdspartnere omkring fx procedurer og fakturering
  • Besvare henvendelser fra kunder, netværkspsykologer og andre samarbejdspartnere over mail og telefon
  • Bistå med udviklingen af psykolognetværket
  • Potentielt at varetage samtaleforløb med kunder med stressproblematikker med dertilhørende supervision af PrimaCares autoriserede psykologer

Du vil blive en del af vores driftsteam i PrimaCare, hvis opgave er sikre den daglige drift for bl.a. vores psykologteam. PrimaCare består af over 40 medarbejdere, herunder psykologer, fysioterapeuter, studentermedhjælpere og sygeplejersker, som hver dag sparrer med hinanden om sundhedsfaglige problemstillinger. Du kommer til at referere til teamlederen for PrimaCares driftsteam.

Din profil

Du er psykologi-studerende og har bestået din bachelor. Du har gode kommunikative evner på både dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Du er en stærk bruger af Microsoft Office-værktøjerne, og du kan hurtigt sætte dig ind i nye IT-systemer. Du har erfaring med at tale med mennesker i professionel sammenhæng. Vigtigst af alt, brænder du for at gøre en forskel med afsæt i din psykologifaglighed, for vores kunder.

Som person er du en ”do-er”, som er vant til at være selvkørende og eksekvere på egen hånd. Du arbejder struktureret og effektivt, formår at bevare overblikket og slipper ikke opgaven, før der er fundet en god løsning. Du går ikke på kompromis med kvaliteten af dine opgaver og indhenter sparring, når det er nødvendigt. Du er serviceminded og imødekommende, besidder gode samarbejdsevner og har nemt ved at indgå i dialog med kunder og netværk.

Vi tilbyder

Du tilbydes en spændende stilling på ca. 15 timer ugentligt. Der er gode arbejds- og personaleforhold, og vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv. Din løn forhandles individuelt efter kompetencer. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere tager et selvstændigt ansvar – og der er stor fleksibilitet og frihed i jobbet. Derudover tilbyder vi dig at blive en del af et dynamisk sundhedshus, hvor der er mulighed for faglig sparring og gode kollegiale relationer på tværs.

Søg jobbet

Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Christiansen, på telefon 24855299. Vi indkalder til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I PrimaCare bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Hvem er PrimaCare?

PrimaCare håndterer henvendelser fra medarbejdere, der via deres virksomhed (vores kunder) har en sundhedsforsikring eller sundhedsordning. Via vores netværk af klinikker tilbyder vores behandlere en bred vifte af behandlingsmuligheder med fokus på fysioterapi, kiropraktik og psykologi. Klinikkerne er håndplukket ud fra evnen til at kombinere behandling med høj effekt og kundetilfredshed. Vi leverer et kvalitetssikret kliniknetværk, et stærkt fokus på sundhedsnavigation, data og evidens samt ikke mindst en usædvanlig høj grad af gennemsigtighed for vores kunder samt forsikrings- og pensionsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1