Afdelingssygeplejerske med interesse for ledelse og udvikling til Ambulatorie for Spiseforstyrrelser på Bispebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at være en central drivkraft i den fortsatte udvikling af et velfungerende ambulatorium med dedikerede medarbejdere?

Velkommen indenfor hos Ambulatorium for spiseforstyrrelser hos børn og unge
Ambulatoriet er en del af vores højt specialiseret funktion for børn og unge med spiseforstyrrelser - en funktion, som udover ambulatoriet B 132 omfatter dagafsnit med familiebehandling, og døgnafsnit - i daglig tale kaldet ”Spiseforstyrrelsessøjlen”.

Ambulatoriet varetager udredning og behandling af børn og unge med spiseforstyrrelser i alderen 4 til 17 år Mange af patienterne har komplekse sygdomsforløb og komorbiditet. Behandlingen er helt overvejende familiebaseret terapi med stor inddragelse af forældrene.

Ambulatoriet driver forskningsprojekt VIBUS, som monitorerer respons på behandlingen og undersøger, hvordan den kan tilpasses bedre til den enkelte familie.

Ambulatorie for spiseforstyrrelser har 26 ansatte, heraf 9 sygeplejersker.

Din rolle og dine ansvarsområder
Din primære ledelsesopgave vil være at sikre den daglige drift og opgavefordeling i ambulatoriet for spiseforstyrrelser. Derudover anvendes ledelsestiden på følgende ansvarsområder:

Personaleledelse
Du kommer til at dele ledelsesansvaret med den afsnitsledende overlæge for en tværfaglig personalegruppe, og du vil være monofaglig leder for sygeplejerskerne i afsnittet.

Din fornemmeste opgave bliver at støtte og udvikle den enkelte såvel som den samlede personalegruppe i at løfte kerneopgaven og sikre trivslen på afsnittet. Du er åben for samspillet i medarbejdergruppen og skaber trivsel og et godt arbejdsmiljø gennem åbenhed og tillid.

Faglig ledelse
Du og den afsnitsledende overlæge skal sikre, at medarbejderne har de rette kompetencer.

Driftsledelse
Vi arbejder med forbedringskultur. Du skal motivere og udvikle en kultur, hvor medarbejderne aktivt deltager og inddrages i forbedringsarbejdet.

Du vil få til opgave at kapacitetsstyre og løbende tilpasse medarbejdernes ugeplaner på baggrund af henvisningstal.

Strategisk ledelse
Du vil sammen med afsnitsledende overlæge sikre, at psykiatriens og centerets strategier omsættes til konkret virkelighed i afsnittet.

I samarbejde med afdelingens øvrige ledere vil du deltage i den strategiske ledelse af hele det ambulante tilbud i regionen.

Du vil indenfor alle ledelsesområder kunne få sparring og god støtte hos afdelingsledelsen, som du også refererer til.

Vi tilbyder
Introduktionsprogram skræddersyet til dig.
Du vil få et introduktionsprogram, der er tilrettelagt ud fra din erfaring og dine kompetencer. Ligeledes får du tilknyttet en mentor de første 6 måneder.

Udvikling til dig. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage ledelsesopgaven. Du vil dagligt kunne sparre med den afsnitsledende overlæge, og du vil blive en del af en erfaren ledergruppe, der sparrer på tværs.

Et velfungerende afsnit. Du møder dygtige, motiverede og samarbejdende medarbejdere i din hverdag. Vores afsnit er kendt som et velfungerende afsnit med et godt arbejdsmiljø, god trivsel, høj faglighed og velintegreret forbedringskultur.

Dine kvalifikationer og kompetencer
Du har autorisation som sygeplejerske og optimalt har du både ledelses- og børne/ungdomspsykiatrisk erfaring, men vi er opmærksomme på, at den rette kandidat til jobbet kan komme med en anden baggrund.

  • Du er handlekraftig og struktureret i udførelsen af dit arbejde. Du har flair for overblik, struktur og organisering. Med din gode situationsfornemmelse vurderer du, hvornår der skal skæres igennem, og hvornår der er behov for empati og omsorg.
  • Du har fokus på faglig udvikling. Du er nysgerrig på forandrings- og forbedringsindsatser, og du bidrager med kreativitet og vedholdenhed. Desuden formår du at ”oversætte” forandringer for medarbejderne.
  • Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Du er en god samarbejds- og sparringspartner, der er diplomatisk og respektfuld i din kommunikation, og du evner og har lyst til at arbejde tværfagligt.


Løn og vilkår
Vi ønsker, at du starter pr. 1. maj 2022 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

I henhold til gældende lovkrav skal der ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises anmærkningsfri børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte udviklingschef Elisabeth Bille-Brahe på 38 64 10 17 eller [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest den 21. marts 2022.

Vi forventer at holde samtaler den 25. marts 2022.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København NV
  • Mandag den 21. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1