Klinikleder [Cand.psych) Vær med til at drive og udvikle Danmarks bedste arbejdspads for psykologer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at drive og udvikle Danmarks bedste arbejdsplads for psykologer? We.Care er i en rivende udvikling og vi søger en nøgleperson, som bl.a. skal fungere som daglig leder for vores stærke community af omkring 100 psykologer.

Vi søger en uddannet psykolog, som ikke bare trives med regneark og struktur, men også elsker at skabe struktur omkring sig og optimere og igangsætte strømlinede processer. En person som ikke er bange for at gribe knoglen og tale med gode kolleger, og får et kick ud af at løse udfordringer.

Du vil i høj grad komme til at styre, udvikle og strukturere dit eget job. Opgaverne som klinikchef er mange og varierede og dine ansvarsområder vil være:

Psykolog-management og drift:
Vi har både tilfredse psykologer og tilfredse klienter, og det vil vi gerne blive ved med at have.
Du vil skulle varetage den daglige administration og styring af psykologernes arbejde. Dette inkluderer daglig kontakt til psykologerne vedrørende kontrakter, fakturering, rammeforståelse i forbindelse med forsikringsforløb – og ikke mindst psykologisk faglig sparring.

Kapacitetsstyring:
Du skal sikre, at der er tilstrækkelig med kapacitet til at opfylde behovene fra både forsikringsklienter, privatbetalende og samarbejdspartnere. Vi tager imod flere hundrede nye klienter hver måned, og vi skal kunne tilbyde dem tider inden for få dage.

Infomøder, ansættelse og onboarding af nye psykologer:
Hver måned afholder vi infomøder, ansætter og onboarder et antal (jvf. din kapacitetsstyring) nye psykologer. Du får ansvaret for at varetage og perfektionere den allerede strømlinede proces.

Klinisk sparring, ERFA-grupper og kurser:
Du vil få ansvaret for at tilrettelægge, organisere og facilitere kliniske konferencer, ERFA-møder og to årlige kurser mod specialistniveau for alle vores psykologer.

Om dig:

  • Du har minimum 5 års erfaring som uddannet psykolog (cand.psych.)
  • Du har klinisk erfaring og er muligvis autoriseret, men det er ikke et krav
  • Du har gerne erfaring fra forsikringsbranchen/samarbejde med forsikringer
  • Du er god til at skabe struktur og processer
  • Du har erfaring med drift og administration af psykologklinik eller netværk, og finder glæde i at få klinikken til at køre godt i dagligdagen
  • Du er god til og elsker tal
  • Du synes det er spændende at skabe verdens bedste psykolog-arbejdsplads og skabe godt arbejdsmiljø for vores konsulentpsykologer
  • Du er serviceminded
  • Du har en naturlig autoritet
  • Et ønske om at møde kolleger, klienter og psykologer i øjenhøjde, løsningsorienteret og med et smil

We.Care som arbejdsplads

I We.Care har vi en stærk kultur. En kultur der er gennemsyret af engagement, fællesskab, fleksibilitet og høj faglighed. Din trivsel er enormt vigtig for os. For når du trives, så er du bedst.

Engagement:
Vi brænder for at gøre psykologhjælp bedre og mere effektivt. Vi vil hjælpe så mange mennesker som overhovedet muligt, og vi vil gøre mental sundhed til noget, man arbejder med hele livet igennem. Vi tror helt ind i knoglerne på, at mennesker får bedre liv af at være bevidste om og arbejde med deres mentale sundhed hele livet igennem – både med de små og de store udfordringer.

Fællesskab:
I We.Care bliver du en del af et HOLD, og du skal være med til at gøre dette hold endnu stærkere og endnu tættere. Vi sidder fysisk i skrivende stund 12 gode folk på Svanemøllevej på ydre Østerbro i København, og vi vokser stadig. Derudover har vi et større antal konsulentpsykologer rundt omkring i landet.

Fleksibilitet:
Som fastansat i We.Care har du masser af fleksibilitet. Du har mulighed for at arbejde hjemmefra, fra sommerhuset eller et helt tredje sted fra nogle dage om ugen.

Faglig fleksibilitet i form af metodevalgfrihed er ligeledes en kerneværdi i We.Care. Vi tror på, at psykologen er bedst, gladest og hjælper mest, når metoden, der bruges er den, der passer bedst til psykologen og til den givne klient. Så vi blander os ikke i, om man arbejder metakognitivt, med ACT, KAT eller noget helt fjerde. Så længe metoden viser evidens for pågældende diagnose og udfordring klienten kommer ind med. ’Den rette behandling for klienten’ er altid rettesnoren.

Lyder det her som noget for dig?
Se hvordan du søger her: https://we.care/klinikleder-cand-psych/

Ansøgningsfrist: 30. november. Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København Ø
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1