Behandlingsansvarlig psykolog til Center for Skolevægring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en kollega til Center for Skolevægring, Vendepunktet, hvor fokus er, at eleverne bryder skolevægringen og igen kan komme i skole. Vores nye kollega har hjertet på rette sted og brænder for at være en omsorgsfuld og professionel person for vores børn og unge.

Er du vores nye psykolog?

Du arbejder der, hvor det giver mening for eleverne og tilrettelægger selv det meste af din tid. Opgaven går også ud på at danne gode, vedvarende relationer med eleverne, øge deres motivation for undervisning og understøtte og varetage elevernes behandlingsplan og interventioner. Du vil være en vigtig brik i behandlingsarbejdet og i elevernes indslusning på skolerne.

Du vil blive en del af en gruppe på i alt fem psykologer i Center for Skolevægring. Du bliver behandlingsansvarlig psykolog for dine egne børnesager og du arbejder tæt sammen med lærere og pædagoger/miljøterapeuter omkring elever og forældre. Du vil også få mulighed for at gå i dialog med andre af Behandlingsskolernes ca. 40 psykologer. Du kan deltage i undervisning i udredning og behandling internt på Behandlingsskolerne samt specialistuddannelse, hvis du endnu ikke har opnået denne. Således vil du gennem både praksis, supervision, undervisning og uddannelse opbygge specialiseret viden om komplekse psykiske udfordringer (psykopatologi og diagnostik), psykoterapi, miljøterapi med børn og unge, forældresamarbejde, supervision af andre faggrupper osv. Du er tovholder på elevernes udvikling, og du samarbejder med eleverne selv samt elevernes forældre og de andre aktører omkring eleven. Du er ansvarlig for individuelle interventioner med den enkelte elev, forældresamtaler med forældrene, og du superviserer de lærere, pædagoger og miljøterapeuter, der hver dag udfører den miljøterapeutiske behandling, og du er en del af planlægning og udførelse af gruppeforløb for elever og deres forældre.

Vi tilbyder:

  • En fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads.
  • Et spændende og udfordrende arbejde, både på det professionelle og personlige plan.
  • En hverdag med engagerede mennesker og et godt kollegialt arbejdsmiljø.
  • Gode muligheder for at gøre en stor forskel for vores elevers og deres familiers udvikling og trivsel.
  • Mulighed for at udvikle egen faglighed, både gennem praksis og intern undervisning.
  • Specialist-uddannelse. Vi lægger en plan for din specialistuddannelse, som typisk tages hen over seks til otte år.
  • Modtager selv supervision (mod specialistuddannelse).
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring hos PFA.
  • Mulighed for frokostordning i vores kantine, der dagligt tilbyder lækre, nærende måltider for elever og ansatte.

Vi ønsker at finde en kollega, som:

  • Er uddannet cand.psych.aut.
  • Har erfaring med terapeutisk arbejde samt assessment af børn og unge med komplekse psykiske udfordringer og familiemæssige problemstillinger.
  • Er god til at etablere kontakt med både elever og forældre i krise.
  • Har erfaring med familiebehandling.
  • Er god til selv at strukturere dit arbejde og din kalender.
  • Er tydelig, systematisk og præcis i din kommunikation mundtligt og skriftligt. Vi har journalpligt samt skriver behandlingsrapporter på eleverne hver 6. måned samt andre skriv efter behov.
  • I supervisionen af personalet kan foreslå fagligt begrundede interventioner i forhold til miljøterapien, selvom problemstillingerne er komplekse.

Hvem er vi?

Center for Skolevægring er en enhed for elever med skolevægring. Vores elever har typisk en negativ skolehistorik, skoletraumer og belastningsreaktion, samt diagnoser med komorbiditet. Formålet med vores indsatser er at undersøge og behandle elevens rodårsag til skolevægring, altid med eleven i centrum.

Vores elevgruppe består af børn og unge i 0.-10. klasse med særdeles komplekse psykiske problematikker: Autisme, ADHD, tics, angst, belastningsreaktion/PTSD, nogle har også depressive og/eller psykotiske symptomer. Alle vores børn og unge har en 1:1 normering, hvor vi skræddersyr behandlingen samt undervisningen ud fra den enkelte elevs personlige, sociale og skolefaglige ressourcer og udfordringer. Vi arbejder samtidig henimod fællesskabet. Vi arbejder kognitivt adfærdsterapeutisk: Autisme-ADHD- og low arousal pædagogisk. Vi er specialister i at hjælpe skolevægrende børn og unge (med multikomplekse problemstillinger) i gang med et godt liv (herunder skole-liv) igen.

Personalegruppen består af fagligt ambitiøse ildsjæle, som sætter høj faglighed, rummelighed og menneskeligt overskud højt, og som hver dag gør det yderste for at hjælpe vores elever bedst muligt. Vi vægter fællesskabet i personalegruppen højt, og vi tænker, at vores daglige samarbejde og koordinering omkring eleverne er med til at skabe bedre trivsel og udvikling hos vores elever og deres familier.

Praktiske oplysninger

Stillingen er en fuldtidsstilling, men vi er også åbne for deltid.

Vi ønsker at besætte stillingen snarest og senest pr. d. 1/8 2023.

Ansøgningsfrist: Der indkaldes løbende til samtaler

Send dit CV og ansøgning via knappen "Ansøg dette job". Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at skrive en mail med dine spørgsmål til Leder af Center for Skolevægring Monica Lindberg [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Behandlingsskolerne

Behandlingsskolerne er Danmarks største udbyder af special- og dagbehandlingsskoletilbud. Vi er eksperter i undervisning og behandling af børn og unge med psykiske udfordringer.

Fælles for alle vores tilbud gælder det, at vi har medarbejdere med stærke pædagogiske egenskaber og stort menneskeligt overskud. Vi tror på, at alle børn og unge rummer et potentiale, og vi ønsker at hjælpe dem med at folde det ud. Det gør vi ved at skabe skolemiljøer, hvor børn og unge gør store personlige og faglige fremskrid

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f8bec84c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København S
  • Fredag den 28. juli 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i København

    Vi søger hos [xxxxx] autoriserede psykologer, som brænder for at hjælpe unge mennesker, og som har lyst til at være en del af vores dejlige faglige og sociale fællesskab. Om stillingerne .
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i Frederiksberg

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Psykolog
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Psykolog i København N

    Kunne du tænke dig at arbejde psykoterapeutisk med patienter med depression og samtidig blive en del af en stor psykoterapeutisk klinik tæt på forskning? Ved Psykoterapeutisk Klinik i Nannasgad..
    • Psykolog
    • København N
    Få mere info
  • Psykolog i København K

    Vi søger en udvælgelsespsykolog til udvælgelsen af fremtidens soldater og militære ledere, så vil du være med til at forme fremtidens forsvar ved at foretage og udvikle udvælgelsen af unge menneske..
    • Psykolog
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
7. maj 2024 1