Autoriseret psykolog med psykiatrisk erfaring søges til nyoprettet stilling i Onlineklinikken i København med tilknyt...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vær med til at sætte dit præg på en helt ny type stilling

Psykiatrien Syd er kendt for at være nyskabende og for at tænke i kreative løsninger på de udfordringer psykiatrien står med.

Skabelsen af en Onlineklinik i København har de seneste år hjulpet os med at få speciallægedækning ud til udkanterne af vores område, og nu er det blevet tid til at tænke på også at udvide vores psykologgruppe.

Det bedste fra to verdener

Vi forestiller os, at du drømmer om et kontor midt i storbyen tæt på dit hjem, men samtidig gerne vil bringe dine faglige ressourcer ud til dem, som har allermest brug for dine kompetencer. Fra Onlineklinikken i København vil du kunne varetage hovedparten af dine opgaver med udredning, terapi og supervision online.

Hver tirsdag vil der dog stå et kontor til rådighed i hjertet af Psykiatrien Syd, som er det smukke gamle psykiatrihospital lokaliseret i naturskønne omgivelser på Oringe i Vordingborg. Herfra vil du kunne lave psykologiske undersøgelser som kræver fysisk fremmøde af patienter. Hver 3. tirsdag i måneden vil du i øvrigt deltage i vores fælles læge- og psykologmøde ledet af vores cheflæge. Psykiatrien Syds særlige busordning vil hver tirsdag bringe dig komfortabelt til og fra København, og du kan endda lave administrativt arbejde på turen.

En alsidig stilling med høj grad af selvstændighed, ansvar og medbestemmelse

En af dine opgaver vil være at visitere patienter til udredning på tværs af afsnit – gennem journalgennemgange og drøftelser med det tværfaglige personale, forventes du at kunne tage stilling til, om der er behov for yderligere udredning, hvad denne udredning skal bestå af, og hvem i psykologgruppen, som er bedst egnet til at varetage opgaven.

De patienter, som du selv udreder vil primært komme fra vores sengeafsnit og fra DistriktsPsykiatrien Vordingborg, men i Psykiatrien Syd hjælper vi generelt hinanden på tværs af afsnit.

Du vil have frit metodevalg både terapeutisk og udredningsmæssigt, men du forventes selvfølgelig at arbejde evidensbaseret og i overenstemmelse med gældende retningslinjer for både udredning og behandling. Det samme gælder, når du superviserer vores yngre kollegaer.

Kollegaskab på tværs af afsnit

Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed, ansvarlighed og evne til selvledelse, idet du formelt set arbejder under en ledende specialpsykolog, som primært har sin daglige gang i de psykiatriske klinikker i henholdsvis Næstved og Maribo. Men du vil blive tilknyttet den brede psykologgruppe i Psykiatrien Syd, som aktuelt består af fire specialpsykologer, tre H-psykologer, to I-psykologer, og fem ikke autoriserede psykologer. Denne gruppe har udover de faste fælles konferencer og møder med lægerne også månedlige monofaglige møder, hvor vi erfaringsudveksler og udvikler os sammen.

Vedhæft gerne relevant eksamensbevis til ansøgningen.

Ansøgningsfrist: 17. februar 2023

Samtaler forventes afholdt i uge 8

Ansættelse: 1. april 2023

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København V
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i København

    Ved Studienævnet for Psykologi er der på bacheloruddannelsen et antal instruktorstillinger ledige til besættelse pr. 1. august 2024 inden for følgende fag/hold: Introduktion til psykologi/ vi..
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København K

    Vi søger timelønnede psykologer til udvælgelsen af fremtidens soldater og militære ledere, så vil du være med til at forme fremtidens forsvar ved at foretage og sikre kvaliteten i udvælgelsen af un..
    • Psykolog
    • København K
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Vi søger hos [xxxxx] autoriserede psykologer, som brænder for at hjælpe unge mennesker, og som har lyst til at være en del af vores dejlige faglige og sociale fællesskab. Om stillingerne .
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i København
    • Psykolog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0