Vikarstilling: Psykolog/Autoriseret psykolog/Specialpsykolog til Barselvikariat ved Distriktspsykiatrien i Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Køge

Sætter du det gode patientforløb i centrum og er høj faglighed vigtig for dig? Brænder du for implementering og udvikling?– så er her en unik mulighed!

Vi søger en barselsvikar for psykolog i et af vore F-ACT teams, så er du (autoriseret) psykolog eller specialpsykolog og finder dette interessant, hører vi gerne fra dig.

Vikariatet er på 30-37 timer ugentligt og forventes at være af 6-9 måneders varighed.

F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, der har en fleksibel tilgang til patienterne med udgangspunkt i, hvor de er i deres sygdomsforløb.

Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det og det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten har det bedre igen.

Patienten tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team). Hvem fra teamet, der bedst kan hjælpe i den aktuelle situation, vurderes løbende. I perioder kan der være flere, der samarbejder om behandlingen. Målet er, at alle patienter får den rette behandling og at behandlingen kan være intensiv i de faser, hvor der er behov for det.

Dit arbejde bliver i fællesskab med dine team-kollegaer i FACT-team Faxe-Stevns at få afviklet et forsamtale-, udrednings- og behandlingsprogram for en række komplekse ambulante patientforløb med borgere bosat i vores optagekommuner.

Opgaverne består i alt fra deltagelse i daglige board-møder, behandlingskonferencer, individuelle og fællessamtaler, videokonsultationer til tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, pårørendesamtaler og gruppebehandling. Opgaverne er alsidige, udfordrende og udviklende.

Vi søger en psykolog/autoriseret psykolog/specialpsykolog, der selvstændigt kan:

  • Varetage indledende vurderinger og diagnostiske udredningsforløb – herunder særligt indenfor psykoseområdet.
  • Varetage psykologiske undersøgelser, herunder kognitiv testning i henhold til RKKP incident skizofreni.
  • Sætte sine kompetencer i spil i forhold til det tværfaglige samarbejde.
  • Varetage undervisnings- og formidlingsopgaver, herunder psykoedukativt arbejde og evt. tværfaglig supervision m.v.
  • Evt. varetage vejledning og supervision i forhold til yngre psykologer

Da arbejdet foregår i FACT-team skal du være tværfagligt orienteret og kunne kommunikere problemløsende, positivt og konstruktivt.

Vi værner om et godt, trygt og humørfyldt arbejdsmiljø med fokus på opgaveløsningen. Vi mener, vi får tilfredse og glade medarbejdere, når vi har succes med at løse opgaven.

Recovery-tankerne vokser og udvikler sig hele tiden hos os. Du skal have talent for respektfuld kommunikation og kunne udtrykke håb og finde løsninger i tæt samarbejde med patienten.

Hos os får du:

Masser af faglige udviklingsmuligheder og en tæt tilknytning til den øvrige psykologgruppe i Køge bestående af yderligere 4 psykologer/specialpsykologer – hertil specialpsykologer under uddannelse på et-årige ophold.

Der vil endvidere være faglig tilknytning til den øvrige psykologgruppe i Psykiatrien Øst, som aktuelt udgøres af +30 specialpsykologer/psykologer. Der er fast supervision på eget arbejde, og rig mulighed for sparring både tvær- og monofagligt. Endelig kan der deltages i Psykiatriens samlede tilbud til læge/psykologgruppe med undervisning samt patient-klinikker. Relevante kurser og efteruddannelse kan søges.

Om afsnittet:

Distriktspsykiatrien Køge, som ligger på Sygehusvej centralt i Køge, består af 3 FACT-teams og et OPUS-team alle med base i Køge, samlet set med omkring 45 medarbejdere bestående af læger, (special)psykologer, sygeplejersker, sosu-assistent, pædagoger, lægesekretærer, ergoterapeuter, socialrådgivere samt peers.

Her udreder og behandler vi fortrinsvis borgere, der lider af psykose, svær affektiv lidelse eller personlighedsforstyrrelse, hvor der er brug for en grundig og tværfaglig udrednings- og behandlingsindsats.

Hertil har vi både lokal og regional funktion i udredning og behandling af patienter med ADHD-lidelse, ligesom vi har udviklet et speciale i udredning af grundlæggende udviklingsforstyrrelser (autisme-området).

Den samlede Distriktspsykiatri i Køge har et større gruppeprogram, pakkeforløb og regionsfunktioner.

Yderligere oplysninger:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og måske et uforpligtende besøg, er du velkommen til på mail at kontakte ledende specialpsykolog Mette Gravesen-Jensen [email protected], ledende overlæge Lene Kistrup Henriksen [email protected] eller oversygeplejerske Pia Kjær [email protected]. Alternativt kan du ringe på vores hovednr. Tlf. 58 53 77 50.

Samtaler forventes afviklet primo uge 32, 2023.

Du kan læse mere på:

Distriktspsykiatrien i Køge

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest og børneattest ved alle nyansættelser ligesom vi under en evt. personlig samtale vil bede om 2 referencer fra ledere på tidligere arbejdspladser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Køge
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Kalundborg

    Om jobbet I [xxxxx] har vi stor opmærksomhed på at tilbyde vores medarbejdere og ledere gode og trygge arbejdsvilkår. Ét af værktøjerne er et velfungerende tilbud om krisehjælp og kr..
    • Psykolog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Ø2 ,1 søger dig som Klinisk sygeplejespecialist Kære Sygeplejerske Vil du samarbejde med en tværfaglig personalegruppe og arbejde med den specialiseret psykiatri på Ø2? Vi mangler dig .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2