Specialpsykolog / specialist i psykopatologi til [xxxxx]s Sundhedsenhed Syddanmark - deltid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for faglig diversitet?

Sundhedsenheden i Kriminalforsorgen Syddanmark søger en engageret og dygtig specialpsykolog eller en specialist i psykopatologi, der med engagement, vil være med til at løfte den mentale sundhed for nogle af samfundets udsatte.

Du vil skulle varetage relevante specialpsykologiske opgaver primært i Nyborg Fængsel og Søbysøgård Fængsel.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor der er tildelt midler i forbindelse med den seneste flerårsaftale.

Stillingen er som udgangspunkt på 10 timer ugentligt, men vil efter aftale kunne deles i 2 stillinger á 5 timer. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ønsket, med tilføjelse af en specialpsykolog, er at styrke den helhedsorienterede sundhedsfaglige ydelse, som Sundhedsenheden leverer.

Om jobbet
Som specialpsykolog hos os bliver du en del af Kriminalforsorgen Syddanmarks Sundhedsenhed, der varetager sundhedsbetjeningen af de indsatte på Syddanmarks 14 matrikler.
Du vil skulle lave udredende samtaler med indsatte/frihedsberøvede i Nyborg Fængsel og Søbysøgård Fængsel.

Sundhedsenheden har en medarbejdergruppe, der består af læger, sygeplejersker, lægesekretærer, som du vil skulle sparre med og som du vil få et tæt samarbejde med.
Det helt nære samarbejde vil være med Sundhedsenhedens psykiater.

Nogle af dine konkrete opgaver vil bl.a. bestå i selvstændigt at kunne:

  • Varetage psykopatologisk diagnostisk udredning
  • Varetage psykologisk testning
  • Tilrettelægge og koordinere udrednings- og behandlingsforløb
  • Sikre opfølgning og involvering af psykiater, almen læge eller anden faggruppe, hvor det er relevant
  • Fremme et tværfagligt og tværsektorielt samarbejde vedrørende patienterne


Vi kan tilbyde dig:

  • En alsidig hverdag med en særlig patientgruppe, der lever i et fængselsmiljø og som har multifacetterede sundhedsmæssige, psykologiske/psykiatriske og sociale problemstillinger. Patientgruppen byder på spændende faglige forløb og dermed masser af mulighed for at lære nyt.
  • Berigende tværfagligt samarbejde med mange forskellige faggrupper, bl.a. fængselsbetjente, socialrådgivere og eksterne samarbejdspartnere såsom misbrugscentre og hospitaler
  • Du vil gennem samarbejdet få mulighed for at bidrage til Sundhedsenhedens kontinuerlige faglige udvikling, så vi kan vedligeholde et solidt og værdigt sundhedstilbud
  • Et lærings- og udviklingsorienteret miljø, hvor der er en god omgangstone, plads til humor og hvor det gode arbejdsmiljø prioriteres. En hverdag med selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet

Hvem er du?

  • Du er uddannet Cand. Psych. og har autorisation.
  • Du har endvidere den 4-årige videreuddannelse der giver titel som specialpsykolog. Du skal gerne have flere års erfaring med samtaleterapi/behandling af psykiske lidelser. Alternativt til ovenstående har du specialistuddannelsen i psykopatologi
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for kriseterapi, supervision, misbrugsbehandling, psykiatri og/eller andre socialmedicinske problemstillinger
  • Det er vigtigt, at du er psykisk robust og kan arbejde struktureret og effektivt
  • Taler du ét eller flere fremmedsprog, er det kun en fordel, da vores indsatte repræsenterer mange forskellige nationaliteter
  • Du skal have lyst til en hverdag, med stor selvstændighed i opgaveløsningen og hvor du bevæger dig rundt mellem de forskellige matrikler

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst for Akademikere i staten og er omfattet af aftale om Ny løn.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Du ansættes i Kriminalforsorgen Syddanmark, Sundhedsenheden, beliggende Vindingevej 36, 5800 Nyborg.
Tjenestestedet er henholdsvis Nyborg Fængsel, Vindingevej 36, 5800 Nyborg og Søbysøgård, Søvej 27, Nr. Søby, 5792 Årslev.

Stillingen er som udgangspunkt på 10 timer ugentligt, men vil efter aftale kunne deles i 2 stillinger á 5 timer og er til besættelse snarest muligt.

Du vil referere til overlæge Bertel Vinten Understrup.

Vil du vide mere om jobbet kan du kontakte overlæge Bertel Vinten Understrup på telefon 7255 8920 eller på mail: [email protected].

Om os:
Sundhedsenheden er en enhed i Kriminalforsorgen Syddanmark, hvor det sundhedsfaglige og personalemæssige ansvar for læge- og sygeplejegruppen er placeret hos en sundhedsfaglig ledelse bestående af en overlæge og en oversygeplejerske.

I Sundhedsenheden er der ansat 25 sygeplejersker placeret rundt på områdets 14 matrikler, der dækker over arrester, åbne og lukkede fængsler. Sundhedsenheden varetager sundhedsbetjeningen af ca. 1300 indsatte svarende til behandlingsniveauet i primærsektoren.

Sikkerhedsarbejdet i Kriminalforsorgen indgår som en naturlig del af jobbet og vægtes meget højt. Der er nultolerance i forhold til vold og trusler.

Du kan læse mere om os på hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Samtaler afholdes i uge 19.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelsen skal vi have modtaget dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Nyborg
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Middelfart

    Vil du være med til at præge fremtidens social- og psykiatriområde? Vil du være chef i en kommune og en social-, senior- og sundhedsforvaltning, hvor ambitionerne er høje, hvor man kommer hinanden .
    • Psykolog
    • Middelfart
    Få mere info
  • Psykolog på Fyn

    Vil du være med til at præge fremtidens social- og psykiatriområde? Vil du være chef i en kommune og en social-, senior- og sundhedsforvaltning, hvor ambitionerne er høje, hvor man kommer hinanden .
    • Psykolog
    • Fyn
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Spændende stilling som specialpsykolog til ambulant specialafdeling i udvikling.Vi har brug for din brede psykiatriske udrednings- og behandlingserfaring, som du har erhvervet dig under uddannels..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Bliv en del af et stærkt psykologfagligt fællesskab og vær med til at forme næste generation af psykologisk behandling. Internetpsykiatrien tilbyder et nationalt behandlingstilbud for mild-moderat .
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1