Psykolog til Veterancentret i Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du en engageret psykolog, der brænder for at støtte soldater og deres pårørende før, under og efter udsendelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores dedikerede hold af psykologer. Vi søger en kollega, der vil være med til at fuldende vores team og bidrage til en alsidig og udfordrende hverdag.

Om os

Du bliver ansat i sektionen for Internationale Operationer, der i dag består af 14 kolleger, hvoraf de 3 til dagligt arbejder i Ringsted og Slagelse. De øvrige kolleger i sektionen, sidder fordelt i Aalborg, Karup, Fredericia, København og Høvelte.
Sektionen er en del af Militærpsykologisk Afdeling på i alt ca. 50 kolleger. Arbejdspladsen er kendetegnet ved høj faglighed og professionalisme. Vi værdsætter et lærende miljø og udfordrer gerne vanetænkning med nye forsknings- eller udviklingsprojekter.

I Internationale Operationer arbejder vi både med forebyggelse og behandling, og derfor er hverdagene sjældent ens. Vi arbejder forebyggende gennem bl.a. undervisning af soldaterne, kontaktbesøg under udsendelse og via obligatoriske samtaler med alle udsendte soldater efter hjemkomst. Vi varetager den efterfølgende behandling af de soldater og pårørende, der har behov for støtte efter endt udsendelse.
Sektionen indsætter også psykologer til løsning af kriseopgaver i forbindelse med de internationale operationer.

Om stillingen

Du indgår i et velfungerende og tværfagligt kompetent team, som arbejder engageret og målrettet inden for et område med mange interessenter og stor samfundsmæssig og politisk bevågenhed.
Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis være:
• Undervisning af soldater i stresshåndtering forud for udsendelse
• Undervisning af kommende ledere på Forsvarets uddannelser (Sergentskoler og officersskoler)
• Indgå i det internationale kriseberedskab
• Visitation (udredning) af veteraner og pårørende
• Individuel, par- og gruppebehandling
• Tværfagligt samarbejde omkring klientforløb med andre fagpersoner i Veterancentret
• Rådgivning gennem dagvagtstelefon

Vi sørger for en grundig introduktion til og oplæring i jobbet, så du bliver fortrolig med arbejdsopgaverne.

Du får mulighed for både at vedligeholde din uddannelse og løbende udvikle dine kompetencer. Vi har gode muligheder for efteruddannelse, og deltager jævnligt på faglige seminarer og konferencer. Du får systematisk og jævnlig supervision på både metode og udredning, internt såvel som eksternt.

Vi tilbyder også mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid samt hjemmearbejde i et vist omfang. Dit ansættelsessted er på Ringsted Kaserne. Der vil være en del rejseaktivitet i forbindelse med opgaveløsning og kursusaktivitet.

Om dig

Du er uddannet psykolog (cand.psych.), gerne autoriseret, men dette er ikke et krav.
Du har lyst til at arbejde med evidensbaserede metoder primært inden for en kognitiv referenceramme. Du bringer dine psykologfaglige kompetencer i spil både i relation til vores forebyggende indsats og i behandlingen af soldater, veteraner og pårørende.

Som person er du åben og selvstændig med lyst til at indgå i et dagligt samarbejde med såvel egen som andre faggrupper.

Du trives godt i et miljø med mange forskellige opgaver, der alle løses, der hvor soldaterne gør tjeneste. Du må derfor påregne en vis rejseaktivitet, ligesom deltagelse i vores internationale beredskab betyder, at du ved særlige hændelser i udlandet, skal være parat til at rykke ud og gennemføre en krisepsykologisk indsats sammen med erfarne kollegaer.

Du er psykisk robust og i stand til at håndtere mennesker, der har været udsat for svære hændelser. Du er psykisk robust, så du er i stand til at beskæftige dig med mennesker, der har været udsat for svære hændelser med død og svær tilskadekomst. Derudover forventer vi, at du kan agere fleksibelt og selvstændigt.

Vi stiller krav til din fleksibilitet og dine kompetencer, men gennem dialog og planlægning vil der være fokus på, at du kan opretholde en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten. Lønnen er anciennitetsbestemt, omfatter et centralt forhandlet tillæg, evt. autorisationstillæg samt mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt og den er til besættelse den 1. april 2024.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Til stillingen er der også knyttet fysiske, psykiske og helbredsmæssige krav. Du skal derfor gennemgå en helbredsundersøgelse, fysisk afprøvning og psykologisk test forud for ansættelse. Kravene er begrundet i, at stillingen kan være relevant for udsendelse til internationale missioner. Dato for afprøvningen vil blive meddelt efter samtalerne. Du kan læse om de fysiske krav på traenmedforsvaret.dk

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen i relation til opgaver og vilkår, er du velkommen til at kontakte Morten Grand på 3266 5507.
Har du spørgsmål til den faglige del af stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Felicia Nyløkke på 7281 9755.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Birgit Jepsen på tlf. 7281 9183.

Ansøgningsfristen er søndag, den 11. februar 2024. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag 20. februar i Ringsted.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link og vedhæfte ansøgning, C.V, samt uddannelsesbevis og autorisationsbevis. Vær opmærksom på at bilag kun kan tilføjes som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsatsrettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Ud over de forebyggende indsatser har alle veteraner og pårørende adgang til tværfaglig støtte fra socialrådgivere, beskæftigelsesrådgivere, opsøgende rådgivere og psykologer, hvis behovet er relateret til udsendelse.

Vi samarbejder med myndigheder, virksomheder og frivillige foreninger, der er i kontakt med vores veteraner. Opgaverne omfatter bl.a. forskning og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside http://veteran.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Ringsted
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Kalundborg

    Om jobbet I [xxxxx] har vi stor opmærksomhed på at tilbyde vores medarbejdere og ledere gode og trygge arbejdsvilkår. Ét af værktøjerne er et velfungerende tilbud om krisehjælp og kr..
    • Psykolog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Ø2 ,1 søger dig som Klinisk sygeplejespecialist Kære Sygeplejerske Vil du samarbejde med en tværfaglig personalegruppe og arbejde med den specialiseret psykiatri på Ø2? Vi mangler dig .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 5
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 1
29. april 2024 1