/ad/psykolog-faglige-ppr-medarbejdere-til-opstart-af-lettere-behandling/6k3yif

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at være med til at udvikle og igangsætte let tilgængelige behandlingstilbud og hjælpe vores samarbejdspartenere med en skærpet opmærksomhed på tidlig opsporing og indsatser, for indskolingsbørn i psykisk mistrivsel? Så har vi måske brug for dig. I Ringsted Kommunes PPR er vi ved at etablere Forældrepiloterne og Få styr på angsten og vi opretter derfor et nyt team, der skal arbejde med lettere behandling og pædagogisk psykologisk rådgivning.Vi er en tværfaglig PPR-afdeling bestående af tale-hørekonsulenter, psykologer, motorikkonsulenter og PPR-konsulenter, som alle arbejder sammen om at fremme børn og unges trivsel, udvikling og læring. Vi har blik for, at børn og unge udvikler sig gennem deltagelse i fællesskaber, og at deres vanskeligheder og ressourcer derfor må forstås i relation til de udviklings- og læringsmiljøer, hvor de kommer til syne. Vi er optaget af faglig udvikling, og vi ønsker fortsat at udvide spændvidden i måden, hvorpå vi løser opgaver. I foråret starter vi fælles uddannelse i SDQ og Dynamic Assesment og vi har månedlig ekstern supervision.Vi søger dig, der både har lyst til at bruge dine kompetencer til at udvikle og igangsætte let tilgængelige behandlingstilbud samt understøtte børn og unges deltagelse i gode læringsfællesskaber via vores tværfaglige tilgang til PPR-arbejdet.Vi søger engagerede kollegaer, som har:Vi tilbyder:Dine primære arbejdsopgaver bliver:Kompetenceenheden er organiseret i to tværfaglige områdeteams med hver sin teamleder. Vi indgår i tværprofessionelt samarbejde med de øvrige kommunale aktører på børne- og undervisningsområdet.Vi har base centralt i Ringsted, i gåafstand fra stationen. To dage om ugen arbejder vi med udgangspunkt fra en af kommunens folkeskoler, hvor vi deler kontor med Sundhedstjenesten og Børne- og Familierådgivningen.I Kompetenceenheden arbejder vi med at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn og unge, i samarbejde med familier og centrale fagpersoner omkring barnet/den unge, som beskrevet i Ringsted Kommunes Børne- og Ungepolitik, se her

Vi ser faglig trivsel som en vigtig del af grundlaget for at have et godt arbejdsliv, og er optaget af vores samarbejde, som professionelt læringsfælleskab, hvor alle oplever at lykkes i deres opgaver, som en del af et større fællesskab.Der er stor mulighed for at sætte eget præg på opgaveløsningen, så længe det sker med udgangspunkt i børnenes perspektiver og muligheder for meningsfuldt at kunne deltage i læringsfællesskaber. Vores kernebidrag tager udgangspunkt i praksisnære og samskabende forløb med fokus på rettidig indsats.

Dine opgaver vil udvikle sig og blive afstemt i forhold til dine kompetencer, samt kapaciteten og efterspørgslen i det områdeteam du bliver del af.Der er ikke langt fra vision til handling i Kompetenceenheden og vi har tradition for åbenhed, inddragelse og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver.Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Team- og projektleder Ditte-Maria Ravn tlf. 5185 4582.

Ansøgningsfrist: 18. februar 2024. Vi udvælger og indkalder ansøgere mandag d. 19. februar 2024.Ansættelsessamtaler holdes d. 20. og 21. februar 2024 om eftermiddagen.Ansættelsesdato: 1. april 2024 eller snarest derefter.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Ringsted
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Serviceafdelingen i Psykiatrien, Roskilde søger to serviceassistenter fra juni til september Dine primære arbejdsopgaver vil være rengøring på fællesområder, kontorer og patientstuer efter INST..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Fast stilling som distriktspsykiatrisk sygeplejerske 32 timer til F-ACT team målrettet patienter med affektive lidelser, herunder pakkeforløb. En af vores dygtige sygeplejersker har valgt at sø..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Holbæk

    Vi udvider vores psykolog/psykiatri team og søger derfor en specialpsykolog i psykiatri og en psykiatrisk overlæge (psykiater), som vil være med til at videreudvikle den psykiatriske funktion i vor..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 1
29. april 2024 1